HERKESE MERHABA :) Ankarada otururken evlilik sebebiyle İstanbul'a yerleştim.. Ankara'da çok güzel bir arkadaş grubum varken burada yapayalnız kaldım.. İstanbul'da da görüşebileceğim ve de anlaşabileceğim arakadaşlar arıyorum :)))))) her yerde buluşabilir.. nerede oturulduğuda pek önemli değil :)))) burası da dest-i arkadaş gibi olmuş :))) bir buluşma ayaralayalım mııı?????? İstanbul'u sevmeme yardımcı olunn :))
merhaba aramıza hoşgeldin istanbulun hangi semtindesin bizimde kağıthaneliler diye topiğimiz var oarayada katılabilirsin canım görüşmek üzere..
merhaba aramıza hoşgeldin istanbulun hangi semtindesin bizimde kağıthaneliler diye topiğimiz var oarayada katılabilirsin canım görüşmek üzere..
Hoşgeldin canımbende evlenip geldiğim için çok zorluk çekmiştim seni çok iyi anlıyorum
Güzel bir buluşma yapalım tabii ama sen nerdesin nereleri biliyorsun önce bunları bilelim biz dimi
Ben artık neresi olursa kalkıp gidiyorum bilmediğim köşesim kalmadı gibi bişey
takipdeyim topiği inşallah görüşür tanışırız
Merhaba bende ankarada okudum istanbuldan ankaraya gitmek kabus gibi gelmişti bana; çünkü ankarada yapacak pek bişey yok bi kere acayip soğuğu var bütün kış kar yağıp duruyordu ama sonra alıştıkça ankarayıda sevmeye başlamıştım neyse demek istediğim istanbulu öğrendikçe ve arkadaş bulduğun zaman bence istanbula bayılacaksın bende sizlerle buluşmak isterim beşiktaş ulus tarafında oturuyorum. Buluşma yerini ve zamanını en kısa zamanda ayarlayalım da buluşup tanışalım belki çok güzel dostluklarımız başlar ne dersiniz?
belki başlar güzel dostluklar.. güzel bir dostluğa herkesin her zaman ihtiyacı var dimi.. tanışalımm en kısa zamanda..... :))) haberleşelim konuşalım ve ayarlayalım..
Evet bilhassa benim bu aralar dostluğa çok ihtiyacım var kötü bir dönem geçiriyorum. Ben çalışmıyorum bana hemen hemen her zaman uyar sen ne zaman uygunsan buluşma yerini gününü belirleyip haberleşelim çok uzak olmasın ama ortak bi yer olursa daha iyi olur herkes gelebilir rahatlıkla böylece. Bu arada nerede oturuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?