Istanbull duy sesimi... Istanbul ve istanbul' lular....

sznysn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
İstanbul
HERKESE MERHABA :) Ankarada otururken evlilik sebebiyle İstanbul'a yerleştim.. Ankara'da çok güzel bir arkadaş grubum varken burada yapayalnız kaldım.. İstanbul'da da görüşebileceğim ve de anlaşabileceğim arakadaşlar arıyorum :)))))) her yerde buluşabilir.. nerede oturulduğuda pek önemli değil :)))) burası da dest-i arkadaş gibi olmuş :))) bir buluşma ayaralayalım mııı?????? İstanbul'u sevmeme yardımcı olunn :))

merhaba aramıza hoşgeldin istanbulun hangi semtindesin bizimde kağıthaneliler diye topiğimiz var oarayada katılabilirsin canım görüşmek üzere..

h.geldin istanbulumuza
ben kağıthanede oturuyorum siz ne taraftasınız

merhaba aramıza hoşgeldin istanbulun hangi semtindesin bizimde kağıthaneliler diye topiğimiz var oarayada katılabilirsin canım görüşmek üzere..

bende kağıthanedeyim siz ne taraftasınız

Hoşgeldin canım bende evlenip geldiğim için çok zorluk çekmiştim seni çok iyi anlıyorum
Güzel bir buluşma yapalım tabii ama sen nerdesin nereleri biliyorsun önce bunları bilelim biz dimi
Ben artık neresi olursa kalkıp gidiyorum bilmediğim köşesim kalmadı gibi bişey
takipdeyim topiği inşallah görüşür tanışırız

Merhaba bende ankarada okudum istanbuldan ankaraya gitmek kabus gibi gelmişti bana; çünkü ankarada yapacak pek bişey yok bi kere acayip soğuğu var bütün kış kar yağıp duruyordu ama sonra alıştıkça ankarayıda sevmeye başlamıştım neyse demek istediğim istanbulu öğrendikçe ve arkadaş bulduğun zaman bence istanbula bayılacaksın bende sizlerle buluşmak isterim beşiktaş ulus tarafında oturuyorum. Buluşma yerini ve zamanını en kısa zamanda ayarlayalım da buluşup tanışalım belki çok güzel dostluklarımız başlar ne dersiniz?

arkadaşlar süper çok sevindim sizlerle burda bile olsa tanıştığıma :) tamam toparlanalım.. bende az çok her yere gidip gelebilirm... kağıthanede çalışıyorum güneşli tarafında oturuyorum.. ayarlayalım ve görüşelim...

canım bende kağıthanede çalışıyorum... görüşelim bencede... ayarlaylım bir gün.. özelden msn adreslerimizi verebilirz.. yada burdan arkadaş ekleyebiliriz birbrimizi.. sizlerle tanışmak güzel olacak emınım..

evet arkadaşlarrrr ne zaman ve nerde buluşuyoruz??? hangi cumartesi görüşüyoruz :)))))) en kısa zamanda bence ayarlayalım ne dersınız ??

evet ne zaman görüşüyoruz :))) ben müsaitim.. bende az çok heryere gidebiliyorum.. ben güneşli taraflarında oturuyorum ya sen ?

belki başlar güzel dostluklar.. güzel bir dostluğa herkesin her zaman ihtiyacı var dimi.. tanışalımm en kısa zamanda..... :))) haberleşelim konuşalım ve ayarlayalım..

belki başlar güzel dostluklar.. güzel bir dostluğa herkesin her zaman ihtiyacı var dimi.. tanışalımm en kısa zamanda..... :))) haberleşelim konuşalım ve ayarlayalım..

Evet bilhassa benim bu aralar dostluğa çok ihtiyacım var kötü bir dönem geçiriyorum. Ben çalışmıyorum bana hemen hemen her zaman uyar sen ne zaman uygunsan buluşma yerini gününü belirleyip haberleşelim çok uzak olmasın ama ortak bi yer olursa daha iyi olur herkes gelebilir rahatlıkla böylece. Bu arada nerede oturuyorsun?

ben güneşli tarafında oturuyor ve levent taraflarında da çalışıyorum... ayarlayabılıriz uygun bır zaman..

Merhaba hanimlar,

bende 1 yili askin oldu Istanbul´a yerleseli...Ayni dertten sikayetciyim...Dostluk kurmak artik sanki eskisi gibi kolay olmuyor..!

Hertürlü bulusmaya varim..Calisiyorum ama erkenden bir gün kesinlesirse ayarlayabilirim günümü..!

Ben Yesilpinar/Eyüp´te oturuyorum..!

Hadi HAYIRLISI!!!

Evet ayarlayalım artık şu buluşmayı kesinleştirelim bir gün katılmak isteyen tüm arkadaşlar da gelsin kaynaşalım gari

kavacıktan selamlar :)))))

huu kımse yok mu kızlarrrr :))) herkes ıstanbul dısı mı :)

Merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza istanbulda nerden katılıyorsunuz aramıza?

hoşgeldin cnm aramıza ben de güzel bir buluşma olsun güzel dostluklar olsun istiorum mecidiyeköy tarafındayım ben orda da bi buluşma ayarlamaya çalışıoruz burdan genel olarak daha kalabalık bi buluşma ayarlayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…