- 6 Temmuz 2015
- 1.084
- 528
- 123
- Konu Sahibi aycanilayda
-
Canım benim laparoskopi fln olmam gerekiyordu o yüzden biraz farklı tuttu ama 6500 tl ilaçlar için 1000 tl ödedik ama hemen transfer olmadım embriyolar donduruldu bir ay bekledik ilaçlardan rahim arınsın diye sonra transfer oldum doktorum da mustafa bahceciydiGözünüz aydın. Kaça maloldu? Hangi işlemler yapıldı
Niye Laparoskopi oldunkiCanım benim laparoskopi fln olmam gerekiyordu o yüzden biraz farklı tuttu ama 6500 tl ilaçlar için 1000 tl ödedik ama hemen transfer olmadım embriyolar donduruldu bir ay bekledik ilaçlardan rahim arınsın diye sonra transfer oldum doktorum da mustafa bahceciydi
Bir önceki tüp bebek denemelerimden sonra rahimde yapışıklıklar oluştu gittiğim bir doktor önce onların düzeltilmesi lazım sonra tüp bebek dene dedi mustafa hoca da aynı seyi önerince bende bahcecide oldum bütün sürecim tek bir doktor üzerinden ilerlesin istedimNiye Laparoskopi oldunki
Geçmiş olsun. Laparoskopi sonucu düzeldi mi yapışıklikBir önceki tüp bebek denemelerimden sonra rahimde yapışıklıklar oluştu gittiğim bir doktor önce onların düzeltilmesi lazım sonra tüp bebek dene dedi mustafa hoca da aynı seyi önerince bende bahcecide oldum bütün sürecim tek bir doktor üzerinden ilerlesin istedim
Düzeldi canım sonrasında hemen tüp bebek tedavisine geçtik zatenGeçmiş olsun. Laparoskopi sonucu düzeldi mi yapışıklik
Merhabalar Bende Prof.Dr. Kadir Savana gidiyorum Aytek beyide tanıyorum birkaç görüşmemiz oldu. Sizin sorununuz neydi, hamile kalabildiniz mi memnun kaldınıuzmı doktorlardan bilgi verirmisiniz rica etsem ?Merhabalar,
Allah herkesin yardımcısı olsun en başta. Benim önerim yeni yapılanan ve başında prof. Dr. Kadir Savan ve Yard. Doç. Dr. Bulat Aytek Şık ( canım doktorum ) olan Şişli Kolan İnternational kesinlikle öneririm. Şuanda başarı oranı %70 ve hastabakıcılarına kadar ilgi alaka çok iyi. Tavsiyemdir
Yumurta rezervim düşüktü yumurtalarım kalitesizdiHibele özel degilse sizin sorun neydi
Kurtkoy e yakinsaniz emsey hastanesi nesrin hoca gonul rahatligiyla tavsiye ederim cok basarili bir doktorKızlar bende tup bebek yaptırcan sadece yarım rahimim aret beyi düşünüyorum ama fiyatı ortalama olarak ne kadar raporsüz şekilde..bir de Anadolu yakasında başarılı tup bebek merkezleri var mı fikirlerinizi alabilirim
Tüp bebek yaptın mi canım fiyat neydi ordacanım bende bahçeci umut kliniğini tavsiye ederim rapor alabiliyorsan hele çok uygun oluyor tüp bebek fiyatları
Tüp bebek yaptın mi canım bende avrupa da oturuyorum dediğin yer iyi mibende bu konuda nasıl bi muallaktayım anlatamam benımde evim avrupa yakasında..
umut tüpbebeğide çok beğenen ve met eden var? orada Dr.enver kurt var çok iyiymiş
umut tüpbebede anadolu yakasında..ekipte Mustafa bahcecinin ekibi..
arkadaşların dediği gibi gidip yüzyüze görüşmek en iyisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?