Tüp Bebek Merkezleri İstanbuldaki en iyi tüp bebek merkezi neresi sizce??

Gözünüz aydın. Kaça maloldu? Hangi işlemler yapıldı
Canım benim laparoskopi fln olmam gerekiyordu o yüzden biraz farklı tuttu ama 6500 tl ilaçlar için 1000 tl ödedik ama hemen transfer olmadım embriyolar donduruldu bir ay bekledik ilaçlardan rahim arınsın diye sonra transfer oldum doktorum da mustafa bahceciydi

Niye Laparoskopi oldunki

Niye Laparoskopi oldunki
Bir önceki tüp bebek denemelerimden sonra rahimde yapışıklıklar oluştu gittiğim bir doktor önce onların düzeltilmesi lazım sonra tüp bebek dene dedi mustafa hoca da aynı seyi önerince bende bahcecide oldum bütün sürecim tek bir doktor üzerinden ilerlesin istedim

Geçmiş olsun. Laparoskopi sonucu düzeldi mi yapışıklik

Merhabalar Bende Prof.Dr. Kadir Savana gidiyorum Aytek beyide tanıyorum birkaç görüşmemiz oldu. Sizin sorununuz neydi, hamile kalabildiniz mi memnun kaldınıuzmı doktorlardan bilgi verirmisiniz rica etsem ?

kızlar aslında gebe kalmadan öncede yazmalıydım bu merkezle ilgili düşüncelerimi ama olsun geç olsunda güç olmasın. ben bahçecide tedavi oldum şuan doktorum burçak hanım gebeliğimi o takip ediyor. ben hem tedavi sürecimde gördüğüm ilgiden hemde gebelik takip sürecimdeki ilgiden herşeyden çok memnunum umarım herkez normal yolla gebe kalır ama yolu düşen herkese tavsiye ederim.

Kizlar benimde tedavim emsey hastanesinde Nesrin Bastug ile gerceklesti. Rabbim herkese nasip etsin insallah. Benimde tedavi ve hamilelik surecimde herseyle mukemmel ilgilendi canim doktorum gonul rahatligiyla tavsiye ederim

Kızlar 6.tedavimde Aret Kamarın doğru tedavi yaklaşımı sayesinde hamile kaldım kendisi hem vicdanlı hem bilgili hem tecrübeli hakikaten özellikle zor hastalarda çok başarılı bir doktor
İstanbul Tüp Bebek Merkezinde 3 kez tedavi oldum ikisi başka doktorda son tedavim Aret Kamarda hiçbir olumsuz durumla karşılaşmadım

Canım karar berme süreci gerçekten zor, ben de çok araştırdım medicalpark göztepedeki Aynur Erşahin de karar kıldım, ekibi çok iyi embriyolog u çinde eğitim seminerlerine katılmış, hastane temiz, en önemlisi doktor kendi numarasını veriyor her zaman ulaşıp birebir soru soruyorum oldukça memnunum, ön görüşmesi ücretsiz git bir tanış bence

benim için istanbulun en iyi merkezi bahçeci umut tüp bebek merkezi

Kızlar bende tup bebek yaptırcan sadece yarım rahimim aret beyi düşünüyorum ama fiyatı ortalama olarak ne kadar raporsüz şekilde..bir de Anadolu yakasında başarılı tup bebek merkezleri var mı fikirlerinizi alabilirim

Kurtkoy e yakinsaniz emsey hastanesi nesrin hoca gonul rahatligiyla tavsiye ederim cok basarili bir doktor

canım bende bahçeci umut kliniğini tavsiye ederim rapor alabiliyorsan hele çok uygun oluyor tüp bebek fiyatları

Merhaba kızlar tüp bebek tedavisi görecem herkes biraz daha beklememı istiyor sizce sabırsız mi davranıyorum 3 yılıma girdim lütfen cvp bekliyorum

Tüp bebek yaptın mi canım bende avrupa da oturuyorum dediğin yer iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…