kızlar aranızda istanbuldaki aqua parkları bilen varmı? ben araştırdım ama bi tek auq marine ve aqua dolphini buldum onlarda çok kötüymüş hem kıro kaynıyomuş hemde suları pismiş. temiz ve nezih bi yer olsun istiyorum aqua marine ve aqua dolphin dışında hiçbiyer bulamadım. varmı acaba başka bilen?
kızlar aranızda istanbuldaki aqua parkları bilen varmı? ben araştırdım ama bi tek auq marine ve aqua dolphini buldum onlarda çok kötüymüş hem kıro kaynıyomuş hemde suları pismiş. temiz ve nezih bi yer olsun istiyorum aqua marine ve aqua dolphin dışında hiçbiyer bulamadım. varmı acaba başka bilen?
arkadaşlar marine ve dolphine gitmenizi önermiyorum bir arkadaşım geçen sene gitti ve hastalık kaptı.idrar yollarında iltihap gibi birşey oldu.temizliğe hiç önem vermiyorlar ve dediğiniz gibi kro dolu nezih bir ortam yok açıkçası! özellikle erkekler resmen havuz için değil kız için gidiyorlar!!!
bnde ztn havuz içn değil sırf aqua park diye gitmek istiyorum kaydıraklara binmek istiyorum çok zevkli oluyo. yoksa ztn havuzda ne isim var giderim denize dediğin gibi adalar güzel bende gitmiştim güzeldi.