İğneli Epilasyon İstanbul'da yüz için iğneli epilasyon!!

Kookievlay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2018
2
0
24
Merhabalar ,yüzümde beni rahatsız eden tüylerim var bazıları oldukça kalın.Bunun için buz lazer düşündüm lakin doktor tüylerimin genellikle ince ve renginin açık olduğunu,buz lazerden önce jilet vurmam gerektiğini ve o da sarı tüylerin koyulaşıp kalınlaşacabileğini söyledi.Bana yüzümde bölgesel olarak yaptırmamı önerdi ve iğneli epilasyona gitmemi söyledi.Lakin benim korkularım var yara kalır,kabuk bağlar tüylerime etki etmez diye bu yüzden İstanbul'da iğneli epilasyonda başarılı yerler önerebilirseniz çok sevinirim :)) (Hormon tahlilim iyi çıktı doktorum genetik olabileceğini söyledi.)

merhaba.istanbul avrupa yakasında sista güzellik var etilerde.kimyager bir hanım işletiyor.hatta seanslara bizzat kendisi giriyor.yüzümdeki tüylerden onun sayesinde kurtuldum.gittiğim her yer yüzüme jilet vurmam gerektiğini söylerdi.irem hnm ise buna tamamen karşı.cihazı zaten ince tüyleri de görüyor.seans öncesi ince bir makasla kısaltıyor ve sonrasında atış yapıyor.hiç acı bile olmuyor.o kadar memnun kaldım ki.hijyenik,bilgili,uzman çok başarılı.kesinlikle tavsiye ederim.sonuçta yüz bölgesi insan çok tedirgin oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…