Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çok şükür maddi sıkıntımız yokta..yani bu hayat pahalılığı her yerde yokmu.. var herhalde... yoksa benmi yanlış biliyorum ..birde genel olarak yorumlarınızı okdumda pek memnun deyilsini herhalde...
Nereden İstanbula gelip yerleşeceğine bağlı birazda.
Ben doğma büyüme istanbulluydum ama evlenip 3 sene önce ankaraya geldim sanki canımın bir parçası orda kaldı ve şimdi en büyük idealim o şehre geri dönebilmek. Herkes farklı açıdan bakar istanbula o yüzden kimseyi dinleme yaşa ve gör. nerden geldiğin önemli dedim ya hani mesela küçük bir yerleşim yerinden geldiysen istanbul karışık kalabalık pahalı vs gelebilir ama büyük bir şehirden gideceksen istanbula bence çok yadırgamazsın. Zaten aklım almıyor benim hani izmirden ankaradan istanbula gidip gelip istanbulu kötülerler ya yok kalabalık trafik pahalı bilmem ne ben anlamıyorum izmir ankara ile istanbulun ne farkı var..
hani pahalı diyorlar ya inanma o söze, 1 lirayada yemek yiyebileceğin yerler var 1000 lirayada, bir kazağı 5 lirayada alacağın mağaza var 500 lirayada. Ev kirası dersen her il gibi muhitine göre gider caddebostanda oturursan kiraya 3000 verirsin ama gider örneğin maltepe küçükyalıda oturursan 600 lira kira ödersin ve unutma bir kez alışırsan bir daha vazgeçemezsin :)
evet hayat pahalılığı heryerde var ama istanbulda bence daha fazla çünki insan fazla
ayrıca gözde bir şehir istanbul deyince önceden akla kız kulesi boğaz deniz gelirdi
şimdi trafik ve pahalılık geliyor
ben istanbulu seviyorum ama benimki plaotonik bir aşk tan öteye geçmiyor ne yazıkki uzaktan yaşanan bir sevgi bizimki
tadını çıkaramayınca koyuyor insana
ama maddi sıkıntın yoksa kalabalık seni sıkmayacaksa
ve trafiğinede şimdiden razıysan gel derim
evine en yakın semtte gitmen 1 saati buluyor delirmemek elde değil
bende batılıyım büyük şehirde doğup büyüdüm..birde alışırsan vazgeçemezsin demişsiniz vazgeçilmeyen tarafı ne
sakinliği severim diyorsan uzakdur
camdan dışarı kafanı çıkardığında bile garip bir uğultusu var bu şehrin
ama gezilip görülmeye değer çok güzel bir yer
siz hangi kıtaya geliceksiniz oda önemli avrupamı anadolumu
nesi pahalı ya anlamadım ev kiralarımı
Trafik avrupa yakasında var yaşanılacak yer anadolu gezilecek yer avrupa biz uydukentte oturuyoruz baya sakin ne trafik ne birşey full site zaten ama gezmek dersennnn avrupa yakasına gitmek başka şehre gitmek gibi
şu anda nerdesiniz
Ben 6 senedir burda yaşıyorum yani 10 yaşımdan beri. Ama ben sevmiyorum gezilecek yer yaşanılacak yer pek değil. Komşuluk ilişkileri çoğu yerde 0 benim yaşadığım yer full site olmasına rağmen burdada öyle ne yazıkki.