Kızlar yardım edin lütfen!!! Gelinlik modelimi beğendim ama İstanbulda nereye diktirebilirim bilmiyorum. Ben Ankaradayım nişanlım İstanbulda. Ankara da mı daha uyguna gelir Ankara da mı fikrim yok. Kaç prova gerekir onu da bilmiyorum. Lütfen deneyimli arkadaşlar yardım etsin.Şu gelinliği hakkını vererek uygun fiyata dikecek birini bulabilir miyim?
hayırlı olsun şekerim..ben istanbuldaydım ankarada diktirdim..benden önce de yengem aynı yere diktirdiği için 1000 tl e pazarlık ettik..3 provada flan oldu..kızılayda bir yerdeydi hep gelinlikçiler vardı 4 katlı filan bi çarşıydı..ama unuttum valla ankarayı nereydi bilemiyorum şimdi..amma güzel olmuştu gelinliğimm...yengeminki de çok güzeldi..senin model de güzel sen de eminim çok güzel olursun.. gelinler hep güzel bea..
canım çok teşekkür ederim yorumun için. Eğer yengenden öğrenirsen Gelinlikçinin adını Kızılaya gidince görüşürüm ben de . Çok teşekkürler. İnşallah içime sinecek şekilde diken bir yer bulurum. Sen çok uyguna diktirmişsin. Burda o fiyata diken bir yer bulsam İstanbula gitmem diye düşünüyorum.
Kızlar yardım edin lütfen!!! Gelinlik modelimi beğendim ama İstanbulda nereye diktirebilirim bilmiyorum. Ben Ankaradayım nişanlım İstanbulda. Ankara da mı daha uyguna gelir Ankara da mı fikrim yok. Kaç prova gerekir onu da bilmiyorum. Lütfen deneyimli arkadaşlar yardım etsin.Şu gelinliği hakkını vererek uygun fiyata dikecek birini bulabilir miyim?
Merhaba,
Bu gelinliği dikecek insanın yeniliklere biraz açık olması lazım. Örneğin, bu gelinliğin altında tarlatan yok -gerçi pronoviasların hiçbirinde yok ama bu modelde olmadığı çok belirgin-. Eteğini tül ile kabartmaları şart. Yani en alta kom tül, onun üstüne kristal tül, onun üstüne hayal tülden kat yapacak, katlar kloş kesim olacak, altına tarlatan giyinmeyeceksin. İkinci mesele, orijinalini görmek malesef nasip olmadı ancak çok büyük ihtimalle fransız kupon ile dikilmiştir, yine pronovias hep öyle yapıyor, ayrıca bu bir Elie Saab modeli. Yalnız, kenar danteli kullanmadığı için, fransız kuponların taklitleri olup metre hesabı satılanlardan da kullansa benzer bir sonuç alır. Yeter ki brode olmasın. Son olarak, lazer kesim parçalar. Bazı kumaşlar var, lazer kesimli parçalar hazır biçimde üstüne dikilmiş olarak satılıyor. Bir başka seçenek de, özel lazer kesim yaptırmak. Gelinlikçiler nereden yaptırmaları gerektiğini bulurlar. Eğer hazır üstüne dikili kumaşlardan seçersen uğraşmamış olursun, ancak tam uygun görüntüyü yakalaman zorlaşır. Ya fazla taşlı olur, ya çiçekleri güzel olmaz vs. Bir de dikkat edersen lazer kesim parçalar sadece gövdede var. Eğer özel lazer kesim düşünürsen daha benzer görüntü olur ancak işçiliği arttırabilirler. Yalnız, parçaların küçük olması dolayısıyla, lazer kesim işine hiç girmeyip, tuhafiye tarzı yerlerde satılan küçük çiçek aksesuarlarından alarak da yapılabilir, fena durmaz. Benim önerim de bu olur.
Bu tarz uğraştırıcı bir gelinliğe her halükarda bir 2500 civarı ödemek gerekir diye düşünüyorum...
Bak burada biraz büyükçe bir resmi var:
Bu da sırtı:
ank gelinlik piyasasını iyi araştırmış biri olarak, modeli de göz önünde bulundurduğumda yüksek ihtimalle 1500 den aşağı düzgün dikim yapan bi yer bulamazsın tatlım
sanki gelinlikte bi sıkıntı var ama tam çözemedim ne ???
Canım üstte denediğim gelinlik bana bol geldi gövde kısmı oturmadı o yüzden bir gariplik olmuş olabilir. Ama beğendiğim model daha güzel. Hazır da 2000 e mal olacak diktirsem de en iyisi mi güvendiğim yere diktireyim diyorum. Off yaa. Hayırlısı olsun ama annem de burda değil kayınvalideme de çok fazla geldi fiyatlar. Daha bugün düğüne gitmiş akrabasınıın 1300 e almışlar bana çok pahalıya yaptırdığımı kasdetti ama gerçekten ben o fiyata bulamadım o kadar kötü ki gelinlikler anlamadım yani.
canım madem tunalıdaki gelinlikçileri de deniosn bi de gümüşay modaevine ugra istersen..arkadasım orda diktirmişti ..çok dolaştıkça kafan daha cok karısıo olabilir ama ii bi yer bulmak önemli kaldı ki 2000 lira da az para diil yani
Orayı görmedim yol üstünde hemen araştırayım bir sonraki gidişimde oraya da bakarım. Canım Kızılayda güvenemediğim And Çarşısında lahana etekli gelinlikçiler bile 2000 fiyat biçince bana da normal gelmeye başladı en başta 1500 taş çatlasın 1750 diyordum.
bu bzm begendiimiz modelin detayları brz fazla olduğu için fiyatı da artıo snrm..acaba o tarz ama daha detaysız bişi mi seçsen mesela şu nası?
Canım üstte denediğim tıpkı buna benziyordu aslında boyu uzun ve üstüme tam olsaydı ama beğendiklerimizin havası başka yani biraz danteli azaltılabilir ama modeller çok tatlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?