- 13 Mayıs 2021
- 10
- 9
- 24
-
- Konu Sahibi Lisminlismin
Doktor hasan Demirhan güncel fiyatları bilmiyorum ama 8bine yaptırdık kardesiminkiniMerhaba arkadaşlar, burun estetiği olmak istiyorum ve bunun için para biriktiriyorum. Öğrenci olduğum için ve fiyatlar giderek arttığı için iki aya falan ameliyat olmak istiyorum. Fakat gerçekten fiyatlar çok pahalı. Yabancıları ameliyat edeceğiz diye euro üzerinden fiyat koyuyorlar. 10 bin civarları ameliyat olabileceğim ve gerçekten güzel burun yapabilen doktor önerisi bekliyorum. Bir de çoğu doktor önden fotoğraf koymuyor. Yandan her türlü güzel olur zaten ama önden burun delikleri ya çok görünüyor ya burun eğik yapılıyor. Ömer aşkıner ve volkan sünteri instagramdan takip ediyorum. Bu doktorlarla görüşen varsa da yorum yapabilir. Başka doktor önerileri de bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar, burun estetiği olmak istiyorum ve bunun için para biriktiriyorum. Öğrenci olduğum için ve fiyatlar giderek arttığı için iki aya falan ameliyat olmak istiyorum. Fakat gerçekten fiyatlar çok pahalı. Yabancıları ameliyat edeceğiz diye euro üzerinden fiyat koyuyorlar. 10 bin civarları ameliyat olabileceğim ve gerçekten güzel burun yapabilen doktor önerisi bekliyorum. Bir de çoğu doktor önden fotoğraf koymuyor. Yandan her türlü güzel olur zaten ama önden burun delikleri ya çok görünüyor ya burun eğik yapılıyor. Ömer aşkıner ve volkan sünteri instagramdan takip ediyorum. Bu doktorlarla görüşen varsa da yorum yapabilir. Başka doktor önerileri de bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Volkan süngere olan bi bölgede vardı videosu falan var kardeşi de olmuştu kızın adını unuttum ama araştırırsan bulursun bol şansMerhaba arkadaşlar, burun estetiği olmak istiyorum ve bunun için para biriktiriyorum. Öğrenci olduğum için ve fiyatlar giderek arttığı için iki aya falan ameliyat olmak istiyorum. Fakat gerçekten fiyatlar çok pahalı. Yabancıları ameliyat edeceğiz diye euro üzerinden fiyat koyuyorlar. 10 bin civarları ameliyat olabileceğim ve gerçekten güzel burun yapabilen doktor önerisi bekliyorum. Bir de çoğu doktor önden fotoğraf koymuyor. Yandan her türlü güzel olur zaten ama önden burun delikleri ya çok görünüyor ya burun eğik yapılıyor. Ömer aşkıner ve volkan sünteri instagramdan takip ediyorum. Bu doktorlarla görüşen varsa da yorum yapabilir. Başka doktor önerileri de bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Yanlış yazmışım * Volkan sünter e olan bi blogger vardıVolkan süngere olan bi bölgede vardı videosu falan var kardeşi de olmuştu kızın adını unuttum ama araştırırsan bulursun bol şans
Çağla çetinöz ve esra çetinözVolkan süngere olan bi bölgede vardı videosu falan var kardeşi de olmuştu kızın adını unuttum ama araştırırsan bulursun bol şans
Çok yapmacık yapmamış mı burunları baktımmdaBen 15 gün önce Mclinic Doçent dr Mustafa Çelik hocama ameliyat oldum Kapalı teknik ile ameliyat oldum çok memnun kaldım bin değil binbir kez dua ediyorum kendisine tüm kadın kardeşlerime tavsiye ediyorum aynanın karşısından çıkmak istemiyorum okadar memnunumki anlatamam ben Doç dr Mustafa Çelik hocamı herkese tavsiye ediyorum İnstagram adıda mclinic_rinoplasti fikir almanız size fayda sağlayacaktır
Evet banada öyle geldi hoc doğal durmuyor volkan beyin daha doğal duruyor sankiÇok yapmacık yapmamış mı burunları baktımmda