Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri istanbulda uygun fiyata 42 beden nişanlık bulabileceğim yerler varmı??

mesay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
5
0
86
Tekirdağ
tam tarihi belirlenmedi ama ocak sonu gibi salonda nişan yapmayı düşünüyoruz ama bulunduğum yerde uygun fiyata ve üzerime göre nişanlık bulamadım özel dikimlerde 1000 lira fiyat çıkardılar açıkçası fazla geldi.sözlüm ve ailelerimizde alışveriş için nişana yakın istanbula gider ordan alırız herşeyi diyor.off sırf bu yüzden herkese ben nişan istemiyorum dedim ama ailelerimiz olmaz illa yapıcaz dedi.internette okadar araştırdım bitürlü hazırda 42 beden uygun fiyatlı ama güzel kabarık nişanlık bulabileceğim biyere rastlamadım.istanbulu hiç bilmiyorum nerelerde bulabilirim nerelere gidelim sizler biliyormusunuz lütfen yardımcı olun valla stresten düşünmekten uyku uyuyamayan sinirli biri oldum???

gittigiyor.comda bazı mağazaların nişanlık ve gelinlikleri var. 2. ellere değil yenilere bakarsan belki mağaza ismi ve adresi bulabilirsin. kolay gelsin.

teşekkür ederim günlerdir neredeyse her siteye bakıyorum ona da bi bakayım ozaman.hangi semtlerdeki mağazarda vardır bilenler oralardan alanlar falan varsa lütfen yardım..

çok teşekkür ederim arkadaşlar mahmutpaşa ve eminönüne götürtmem gerekiyo sanırım onları inşallah 1 günde bulabiliriz çünkü sadece 1 gün sabah gidip dönmemiz gerekiyo burdakinide istemiyolar offffff:(

tatlım sakın yanlış anlama ama 42 beden bırı kaabarık bı nşanlık gıyerse çok kılolu durmazmı :s ben 38 oldugum halde kabarıktan uzak durdummm ne bıleyım yıne sen bılırsn ama

Back