• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbulda ücretsiz çekim

putuko selam ,

27 haziran perşembe günü müsaitsen sana bayıla bayıla poz veririz =)) çekim için kuzenlerimi düşünüyorum aynı zamanda sen de olursan çok güzel olur !!
çekim noktası olarak ortaköy , yıldız parkı ve ıhlamur kasrını düşünüyoruz . ilgilenirsen özelden msj atar mısın ?

cnm merhaba sana birşey danışabilir miyim? benim de eylül de düğünüm var... Ve bende yıldız parkında dış mekan çekim yaptırmayı düşünüyorum ama cevabını bulamadığuım sorular var, sen de araştırmışsındır sanırım : yıldız parkında dış mekan çekim için ücret alıyorlar mı, önceden izin almak gerkeiyor mu? hiç araştırdın mı acaba?

Canım almadıklarını duydum ama kesin net bilgi yok , çok yakın oturuyoruz yıldız parkına aslında ben bi ara sormaya çalışayım yalnız bana hatırlatır mısın özelden msj atarak falan sana da haber veririmm =)

kızlarrrr mesaj sayım yeterli değil özelden yazamıyorum rica etsem, telefon mail facebook vs adreslerinizi özelden gönderir misiniz

Ücretsiz fotoğraf çekimleriniz sürüyor mu? Benim de mesaj hakkım yok, facete Müge Aytekin, ağaca tünemiş başkuşlu resim. (Evet resim, fotoğraf değil) :54:

Merhaba.. Ben de özelden msj gönderemiyorum.. Nişanım için fotoğraf çektirmek istiyorum.. Yardımcı olabilir misiniz?

Back