Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gönüllü olabilirimmm
balhatun merhaba, mesaj sayım yeterli olmadığından sana özelden yazamıyorum, rica etsem sen bana iletişim bilgilerini özelden gönderebilir misin, mail olur facebook olur telefon olur:)
Mesaj attım mail ve telefonu :)
ok. arayacağım saat 6dan sonra inşallah
Bekliyoruz inşaallah...
Benim haziranda nisanim var uyarsa size cekim yapabiliriz
Oradan buradan aşırma fotoğraflarla insanları kandıranlar, başkasının çektiği gelin damatları uzaktan çaktırmadan çekip sitesine koyanlar sözüm sizlere. İste bu arkadaş gibi dürüstçe bu işe girip bir kaç çekimi ücretsiz yapsanız emin olun ileride adınız hırsız fotoğrafçıya çıkmadan büyük işler yapabilirsiniz.
Sizi ve sizin gibi dürüst fotoğrafçıları tebrik ediyorum.
merhaba dogum fotografları da cekıyormusunuz?
gelın damat fotografcılık bır meslek bunun ıcın vergı odeleyen kıra odeleyenler elınıze makıne alıp bedava cekım yaparım dıyorsunuz bu ıs boyle olmaz 2 manknlık ajansına gıdersın 1 bay 1 bayan model alırısn onlarla portfalio genısletıp calısabılırsınız ama mılttın ekmek yedıgı para kazandıgı bır sektorde bunu demenız bence yanlıs sızlerde dıkkt edın en ozel gunun rezıl olmasın calıstgınz kısı ıle sozlesme yapın
veee ilk çekimim bu cumartesi olacak:))) başarılar dileyin bana. ayın 15'inde de kısmetse bi de kına düğün var, haziran uğurlu gelecek galiba:)