• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbulda ücretsiz çekim

putuko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
45
1
86
İstanbul
merhaba

fotoğraf işine yeni başyalacağım, portfölyem için istanbulda ücretsiz nişan ve düğün fotoğrafı çekmek istiyorum, ihtiyacı olanlara yardımcı olabilirim.

bu arada tecrübesiz olduğum düşünülmesin 10 yıllık grafikerim, fotoğrafla iç içeyim zaten, birkaç çekimim de var eşe dosta ama artık fotoğrafçılığı gerçekten yapmak istiyorum:)

arkadaşlar fotoğrafçınız varsa bile sorun değil bi kaç poz alabilsem yeter bana:) ahh ahh gün gelecek inşallah insanlar benim peşimden koşacak inşallah:)) onun için biraz yardım lütfen:)

balhatun merhaba, mesaj sayım yeterli olmadığından sana özelden yazamıyorum, rica etsem sen bana iletişim bilgilerini özelden gönderebilir misin, mail olur facebook olur telefon olur:)

Mesaj attım mail ve telefonu :)

Benim haziranda nisanim var uyarsa size cekim yapabiliriz

Oradan buradan aşırma fotoğraflarla insanları kandıranlar, başkasının çektiği gelin damatları uzaktan çaktırmadan çekip sitesine koyanlar sözüm sizlere. İste bu arkadaş gibi dürüstçe bu işe girip bir kaç çekimi ücretsiz yapsanız emin olun ileride adınız hırsız fotoğrafçıya çıkmadan büyük işler yapabilirsiniz.

Sizi ve sizin gibi dürüst fotoğrafçıları tebrik ediyorum.

Oradan buradan aşırma fotoğraflarla insanları kandıranlar, başkasının çektiği gelin damatları uzaktan çaktırmadan çekip sitesine koyanlar sözüm sizlere. İste bu arkadaş gibi dürüstçe bu işe girip bir kaç çekimi ücretsiz yapsanız emin olun ileride adınız hırsız fotoğrafçıya çıkmadan büyük işler yapabilirsiniz.

Sizi ve sizin gibi dürüst fotoğrafçıları tebrik ediyorum.

teşekkürederim, inşallah başarılı olurum. ayın 15inde kısmetse bi çekimim var burdan da paylaşacağım umarım herşey güzel olur:))

merhaba dogum fotografları da cekıyormusunuz?

merhaba, çookk isterim aslında ama çalışıyorum ben normalde doğum işi riskli biraz ne zaman geleceği belli olmuyor meleklerin:) heee bana yakında iseniz kısmetse neden olmasın, özelden mesaj atarsanız mail adresinizi daha ayrıntılı konuşabiliriz

gelın damat fotografcılık bır meslek bunun ıcın vergı odeleyen kıra odeleyenler elınıze makıne alıp bedava cekım yaparım dıyorsunuz bu ıs boyle olmaz 2 manknlık ajansına gıdersın 1 bay 1 bayan model alırısn onlarla portfalio genısletıp calısabılırsınız ama mılttın ekmek yedıgı para kazandıgı bır sektorde bunu demenız bence yanlıs sızlerde dıkkt edın en ozel gunun rezıl olmasın calıstgınz kısı ıle sozlesme yapın

gelın damat fotografcılık bır meslek bunun ıcın vergı odeleyen kıra odeleyenler elınıze makıne alıp bedava cekım yaparım dıyorsunuz bu ıs boyle olmaz 2 manknlık ajansına gıdersın 1 bay 1 bayan model alırısn onlarla portfalio genısletıp calısabılırsınız ama mılttın ekmek yedıgı para kazandıgı bır sektorde bunu demenız bence yanlıs sızlerde dıkkt edın en ozel gunun rezıl olmasın calıstgınz kısı ıle sozlesme yapın

uyarınızı dikkate alacak insanlar vardır mutlaka, ama ben zaten bu işte profesyonel olmadığımı belirtiyorum. heeee piyasada bu işi yapanlara gelince inanın pek çoğu hiçbişey bilmiyor yakından şahit oldum bunlara, heeee işini çok iyi yapan bu işe senelerini veren bu işin eğitimini alanlara tabiiki sözüm yok. sizi niye rahatsız ettim bilemiyorum tabii, kardeşimin düğününde profesyonel diye bir fotoğrafçı tuttuk (ki bu fotoğrafçı acaip iş yapan biri dünyanında parasını alıyor inanın) fakat fotoğraflar üzerinde yapılması gerekenleri biz yaptık ve ben bundan sonra karar verdim, fotoğrafçılık eğitimi almış bir kardeşim var, diğer kardeşim konsept fotosu çekmese bile fotoğraf çekmesini bilir benim creativ bir yönüm var. pek çok fotoğrafçı birden en iyisi en güzeli olmuyor. bende istesem bir kaç aşırma fotoyla bi site açardım ama bunu yapmıyorum. merak etmeyin sizin fotoğraflarınızı çekmem:)))) siz iyi bir fotoğrafçı bulun kendinize:) iyi bakın kendinize:)))

veee ilk çekimim bu cumartesi olacak:))) başarılar dileyin bana. ayın 15'inde de kısmetse bi de kına düğün var, haziran uğurlu gelecek galiba:)

veee ilk çekimim bu cumartesi olacak:))) başarılar dileyin bana. ayın 15'inde de kısmetse bi de kına düğün var, haziran uğurlu gelecek galiba:)

putuko selam ,

27 haziran perşembe günü müsaitsen sana bayıla bayıla poz veririz =)) çekim için kuzenlerimi düşünüyorum aynı zamanda sen de olursan çok güzel olur !!
çekim noktası olarak ortaköy , yıldız parkı ve ıhlamur kasrını düşünüyoruz . ilgilenirsen özelden msj atar mısın ?

Back