• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul'da tüp bebek merkezleri, fiyatlari ve sonuçlar

İstanbul'da tüp bebek merkezleri, fiyatlar ve sonuç pozitif alan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız. ?

Merhaba, benim en yakın arkadaşım ilk denemesinde başarısız oldu. ikinci denemesini Ali Osman Koyuncuoğlu'nda oldu ve tutmadı

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul'da tüp bebek merkezleri, fiyatlar ve sonuç pozitif alan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız. ?
ben bahćecide tedavi oldum 6 hftalık hamileyim 10 milyarı buluyo.benim 2 arkadaşimda orda tedavi gördú biri doğurdu diģeri 4 aylık hamile.başarı oranları yüksek.ben çok memnun kaldım.tavsiye ederim

ben bahćecide tedavi oldum 6 hftalık hamileyim 10 milyarı buluyo.benim 2 arkadaşimda orda tedavi gördú biri doğurdu diģeri 4 aylık hamile.başarı oranları yüksek.ben çok memnun kaldım.tavsiye ederim

Bizde bahçeciye ön görüşmeye gittik Tansel Kaplancan' la başladık görüşmeye eşime azoospermi teşhisi kondu. Kadın hastalıkları olarakta kübra hanımla görüştüm ama hiçbir kontrol yapmadı. 1 2 hormon testi verdi bunları yaptırıp gelirseniz adetin 2. günü başlayabiliriz dedi yaklaşık 3 saat kadar doktorları bekledik. Keşke değse ama bunlar eksiklik mi bilmiyorum. Çok yoğun ve kalabalık bir yer :( Ama emin olamadık birde şişli memorial a görüşüyoruz simdi sizin doktorunuz kimdi ? birde olmama sebebii ?

Bizde bahçeciye ön görüşmeye gittik Tansel Kaplancan' la başladık görüşmeye eşime azoospermi teşhisi kondu. Kadın hastalıkları olarakta kübra hanımla görüştüm ama hiçbir kontrol yapmadı. 1 2 hormon testi verdi bunları yaptırıp gelirseniz adetin 2. günü başlayabiliriz dedi yaklaşık 3 saat kadar doktorları bekledik. Keşke değse ama bunlar eksiklik mi bilmiyorum. Çok yoğun ve kalabalık bir yer :KK43: Ama emin olamadık birde şişli memorial a görüşüyoruz simdi sizin doktorunuz kimdi ? birde olmama sebebii ?
ne zamandır girmemiştim msj yeni gördum.ben mustafa bahçeciye gittim.ama kontrollerin nerdeyse hepsini kübra yaptı. olmama sebebi demişsin ama bizim oldu şu anda 9 hft hamileyim ilk denemede oldu ark.larımında ilk denemede oldu.ilk randevuda bekleye biliyosun.ama sonraki kontroller fln bekleme olmadı bende hiç.sadece ilk gittiğimizde yoğunluktan bizde bekledik.evet çok yoğun bi merkez o konuda haklısin.dediğim gibi ben çok memnun kaldım ve hiç bi problem yaşamadım.senin içinde hayırlısı olsun allah en kısa zamanda evladinı kuçağına almayı nasip etsin.biraz uzun bi sureç benim nerdeyse 4 ayı buldu transfer işlemi o yüzden sabırlı olmakta lazım işlemlerden sonra örneğin yumurta toplamadan sonra hemen yerleştirmiyolar 1 ay yada duruma göre daha uzun bekletiyolar rahim kendini toplasın diye.seni dr bilgilendiriyo zaten o yüzden rahat ol.

ne zamandır girmemiştim msj yeni gördum.ben mustafa bahçeciye gittim.ama kontrollerin nerdeyse hepsini kübra yaptı. olmama sebebi demişsin ama bizim oldu şu anda 9 hft hamileyim ilk denemede oldu ark.larımında ilk denemede oldu.ilk randevuda bekleye biliyosun.ama sonraki kontroller fln bekleme olmadı bende hiç.sadece ilk gittiğimizde yoğunluktan bizde bekledik.evet çok yoğun bi merkez o konuda haklısin.dediğim gibi ben çok memnun kaldım ve hiç bi problem yaşamadım.senin içinde hayırlısı olsun allah en kısa zamanda evladinı kuçağına almayı nasip etsin.biraz uzun bi sureç benim nerdeyse 4 ayı buldu transfer işlemi o yüzden sabırlı olmakta lazım işlemlerden sonra örneğin yumurta toplamadan sonra hemen yerleştirmiyolar 1 ay yada duruma göre daha uzun bekletiyolar rahim kendini toplasın diye.seni dr bilgilendiriyo zaten o yüzden rahat ol.

Çok teşekkür ederim. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin artık sabredip beklemekten başka bir çaremiz yok :( senin içinde hayırlısı olsun allahım çocuğunu kucağına sağ salim almaya nasip etsin :) olmama sebebi derken ilk tüp bebeğe başvurma sebebiniz neydi demek istedim. Bizim azoospermiydi. Anlatılan sürece göre yumurtayı aldıktan 5 gün içinde transfer oluyor diye anlattılar yani 15 günlük bir süreçte transfer tamamlanıyor diye biliyorum ama internettede bazen rahmi dinlendirmek için beklediklerini okumuştum. Biz gerekli tüm tetkikleri yaptırdık. Kardeşimin düğününü atlatmayı bekliyoruz ağustosun başı gibi başlıcaz inş. bende bu süreçte araştırıyım diyorum ya şişle memorial yada bahçeci olcak Allahım tüm istiyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsinn bizim içinde hayırlı olan ozaman gönlümüze düşücektir inanıyorum.

Çok teşekkür ederim. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin artık sabredip beklemekten başka bir çaremiz yok :KK43: senin içinde hayırlısı olsun allahım çocuğunu kucağına sağ salim almaya nasip etsin :) olmama sebebi derken ilk tüp bebeğe başvurma sebebiniz neydi demek istedim. Bizim azoospermiydi. Anlatılan sürece göre yumurtayı aldıktan 5 gün içinde transfer oluyor diye anlattılar yani 15 günlük bir süreçte transfer tamamlanıyor diye biliyorum ama internettede bazen rahmi dinlendirmek için beklediklerini okumuştum. Biz gerekli tüm tetkikleri yaptırdık. Kardeşimin düğününü atlatmayı bekliyoruz ağustosun başı gibi başlıcaz inş. bende bu süreçte araştırıyım diyorum ya şişle memorial yada bahçeci olcak Allahım tüm istiyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsinn bizim içinde hayırlı olan ozaman gönlümüze düşücektir inanıyorum.
ilk cocugumuz normal oldu ama 8 sene sonra 2.ye niyetlendiğimizde eşimin sperm kalitesinin duşük olduğu söylendi o yüzden tüp bebek tavsiye edildi.benim kendi fikrim yumurta toplama işleminden sonra en az 1 ay beklemek.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

ilk cocugumuz normal oldu ama 8 sene sonra 2.ye niyetlendiğimizde eşimin sperm kalitesinin duşük olduğu söylendi o yüzden tüp bebek tavsiye edildi.benim kendi fikrim yumurta toplama işleminden sonra en az 1 ay beklemek.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

İnş. Teşekkürler

Back