• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Tavsiye Edeceğim Pimapenci

fatuzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
4
0
86
Trabzon
Merhaba Hanımlar, evde istediğimiz gibi tamirat, tadilat vs. yaptırmanın ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz, fiyatları, işçiliği, kalitesi, istediğimiz tarzda olması gibi bir çok konularda karşımıza problemler çıkabiliyor. Evimiz Avrupa yakasında. Sizlere bir Pimapenci önermek istiyorum, bu konuda sıkıntıda olanlara kesin çözüm olacağına inanıyorum. USTA PEN PİMAPEN / SERKAN USTA / 0 212 507 00 53 (USTAPEN PMAPEN retici Bayii | +90 212 507 00 53). Daha öncesinde birkaç penci ile konuştuk, fakat bir türlü istediğimiz tarzda yapamayacaklarını çünkü olmayacağını söylediler. Ama ben salon camımı geniş istiyordum. Bir sürü parçalara bölünmüş camlardan oluşmasını istemiyordum. En sonunda görüştüğümüz Usta Pen firması inanılmazdı. Her istediğim modeli yaptılar. Sağlam, kaliteli, dayanıklı tüm malzemeleri kullandılar. Daha öncesinde de araştırma yapmıştım zaten. camlardan, kullandıkları vidalara, pvc nin kalınlığına kadar her konuda önce bilgilendirme yaptılar, sözleşme yaptık, ve evimizin tüm camlarını ve kapılarını yaptırdık. Çoookkk memnun kaldım. Çok profesyonel, dikkatli, ciddi ve isteğime göre:) yaptılar. Harika bir iş çıkardılar.Salonumun yarısını kocaman tek pencere yaptırdım, bahçede oturur gibi hissediyorum. Belirlenen tarihte gelmeleri ve belirttikleri tarihte de işlerini bitirmelerini çok beğendim. Umarım sizlere de çok faydası olacaktır.

Back