İstanbulda sarı saç yapan kaliteli yıpratmayacak fahiş fiyatlı olmayan kuaför arıyorum. Yardım**

Merula

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
34
6
Merhaba, yaklaşık 5 senedir saçlarımı garage Levent’te yaptırıyorum. İnanılmaz güzel sarı saçlar yapıyorlar evet ancak son gittiğimde fiyatını görünce kendime bir dur deme zamanı geldi dedim. 15.000 tl tuttu ve bu paraların böyle kolay kazanıldığını sanmıyorum. Eminim şuan daha da fazladır (5 ay oldu) yeni bir kuaför arayışıma girdim ancak hem saçlarım dökülür kopar hem de çirkin bir renk olur düzeltmem diye endişeliyim. İstanbul’un herhangi bir yerinde kaliteli güzel saçlar yapan böyle isimli yerler kadar fahiş fiyatları olmaya. Deneyimlediğiniz kuaförler var mı?

refresh hair onerebilirimm,kesim yaptirdim ama boya fiyatlarini bilemiyorum. sac konusunda cok titizim,ozellikle arayip taradim gecen hafta kestirdim cok memnun kaldim.

Yaptırdınız mı ben de merak ettim dip ombreye bana da 5 bin fiyat verdiler sarı bi bağımlılık yapıyor püf

Bir de ben sarıdan yeni kahve döndüm 🥲 genlerimi sarışın annemden alsaydım, saçta 1-0 önden başlardım bari 🥲
Benim de aslı kahve ama ombre yaptırıyorum dipler olacak yine fiyatlar arttı cayacağım bu gidişle ama bir yanım da bosver ver gitsin güzel oluyor diyor doğuştan sarışın olmak vardı 😄

X