Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyi savunacagim et bakanımiyim ben sadece endişelerini azaltan bir fikir beyan ettim ve bu fikir çok endişeye mahal vermeyecek mihvalde diye mi savunma neyin savunması sıradan bir halkım ve duyduğum bir şeyi söyledim ne kadar inandığımız bile sormadiniz daha mesela marketten et alıyor musun diye sormadın çünkü amaç fikir alış verişi değil yergi yergi
Yemekte de haklısın ama beni değil sorumluları :)
Çünkü o ilk konuda mesele marketten et süt alıp almamaktı bende bununla ilgili bir yakınının düşüncesini paylastim sadece bir düşünce herkes farklı birşey diyor diyede yazdım sizde altına dış mikraklar yazdiniz o yüzden neyse ya yakında banlanacagiz en iyisi bosverEt bakani degilsin elbette sen sadece oy verdin :) marketten et aliyor musun diye neden sorayim ki? Bana ne? Sen almiyorsun ayse aliyor, fatma aliyor ve birileri sarbon olup yayiliyor mesele bu.. senin ozel yasamindan kime ne sevgili metanol, fikir alisverisi boyle bir sey degil ki :) duydugun seyler nedense hep basite indirgiyor olayi.. veteriner arkadasinin “cok con cok cok cok zor o etlerin yayilmasi” gibi feraset yuklu aciklamasindan sonra altaylinin kebapcisi ve isimsiz doktorlarinin ic rahatlatan aciklamasi gercekten fikir alisverisiydi, yeniden tesekkurler :) sorumlulara gelince, hic yemek gibi bir niyetim yok inan bana.. ekmek arasi sarbon yeseniz bile paylasacak bir kose yazisi koyacaklar sizin icin cunku :)
İnan sadece gece takılırken rastladım ve sadece paylaştım bende gayet endişeliyim konudaSanki saman nezlesinden bahsediyor bu ne rahatlık
Neyi savunacagim et bakanımiyim ben sadece endişelerimi azaltan bir fikir beyan ettim ve bu fikir çok endişeye mahal vermeyecek mihvalde diye mi savunma neyin savunması sıradan bir halkım ve duyduğum bir şeyi söyledim ne kadar inandığımı bile sormadiniz daha mesela marketten et alıyor musun diye sormadın çünkü amaç fikir alış verişi değil yergi yergi
Yermekte de haklısın ama beni değil sorumluları :)
En son paragrafta ne demek istediginizi anlayamadim dogrusuÜlkede millet sarbon oluyor ve bir yazi sizin endiselerinizi azaltiyormu? Ortada bir cezai yaptirim yok, aciklama yok. Biri gidip hükümeti kritiklerse, derhal dava acilir gazetede cikar.
Ama sarbon canim, bisey olmaz. Eminim 1800 Londradada vardir dimi Metanol?
Aryacigim birde sunu yazmayi unutmusum bu sabah tekrar okurken farkettim bahse konulu yazida gecen doktorlarin kimler oldugunu tek tek in tekrarindan bakabilirsin zaten yazida dün aksamki konuklarim diye bahsediyor netten bulabilirsin programı bahsedilen konusmalar yayinda yapilmis konusmalardír farazi degildir sadece üzerine Altayli yorum yapmis uzmanlarin anlattiklarindan kendi cikarimlarini yazmis yaziyi ilk okudugumda netten videoyu bulup seyrettim ve paylastim yani tamamen bilimsel yönü yok diyemeyiz ,yalniz önceden de bahsettigim gibi aslinda itiraf ediyorumki ben yaznin fazil say kismini daha cok begenmistim...:)Ülkede millet sarbon oluyor ve bir yazi sizin endiselerinizi azaltiyormu? Ortada bir cezai yaptirim yok, aciklama yok. Biri gidip hükümeti kritiklerse, derhal dava acilir gazetede cikar.
Ama sarbon canim, bisey olmaz. Eminim 1800 Londradada vardir dimi Metanol?
Neyi savunacagim et bakanımiyim ben sadece endişelerimi azaltan bir fikir beyan ettim ve bu fikir çok endişeye mahal vermeyecek mihvalde diye mi savunma neyin savunması sıradan bir halkım ve duyduğum bir şeyi söyledim ne kadar inandığımı bile sormadiniz daha mesela marketten et alıyor musun diye sormadın çünkü amaç fikir alış verişi değil yergi yergi
Yermekte de haklısın ama beni değil sorumluları :)
Dikkat etmemisimdir yada otomatik dúzeltme kurbani olmusumdur :)suan hatirlayamiyorum hangisi oldugunu uyariniz ve dikkati niz icin teşekkürler bundan sonra dikkat ederim insallah3tür mihval diyorsun, mihval ne demek? Minval olmasin o
Allah rahmet eylesinKuzenimin kaynanası şarbondan öldü. Şarbon sepsise sebep olmuş sanırım. Kurban bayramında tükettiği etten sonra vefat etti maalesef kadın. Bir tanıdığımın köyünden bir çocuk da şarbondan öldü. O köyde bir sürü deri şarbonu vakası var. Paranoya oldum. Hiçbir şey yemiyorum resmen eridim bittim başım dönüyor. Süründüre süründüre öldürüyorlar ya! Yeter cidden!
Amin Allah razı olsun. Ben artık dışardan hiçbir şey yemiyorum. Balıktan bile korkar oldum. Şarbonlu hayvanlar öğütüp denize atıyorlarmış e balıklar yiyor. Bu sene korkudan balık da yiyemeyeceğiz.Allah rahmet eylesin
İzmirdeyim kipadaki ette çıkmış ki kipa hep alışveriş yapılan birşey böyle ölmüyoruz füze atın
Umurlarında mı sanki? Bana dokunmayan yılan hesabı işte. Allah kabul etmesin, affetmesin valla. Tek diyeceğim bu.http://www.cumhuriyet.com.tr/m/habe...vakalarin_artma_ihtimalinden_endiseliyiz.html
Yeni bir vaka daha J Janet Jak Esim basınız sağolsun.
Allahım ne biçim bir ülke ne biçim bir kader bizimkisi, ne sorumlu insan var ne soruşturma.
Başınız sağolsunKuzenimin kaynanası şarbondan öldü. Şarbon sepsise sebep olmuş sanırım. Kurban bayramında tükettiği etten sonra vefat etti maalesef kadın. Bir tanıdığımın köyünden bir çocuk da şarbondan öldü. O köyde bir sürü deri şarbonu vakası var. Paranoya oldum. Hiçbir şey yemiyorum resmen eridim bittim başım dönüyor. Süründüre süründüre öldürüyorlar ya! Yeter cidden!
Sağolun, evet maalesef ben de duydum.Başınız sağolsun
Bugün de Diyarbakır'da ölümlü bir vaka olmuş.
Kuzenimin kaynanası şarbondan öldü. Şarbon sepsise sebep olmuş sanırım. Kurban bayramında tükettiği etten sonra vefat etti maalesef kadın. Bir tanıdığımın köyünden bir çocuk da şarbondan öldü. O köyde bir sürü deri şarbonu vakası var. Paranoya oldum. Hiçbir şey yemiyorum resmen eridim bittim başım dönüyor. Süründüre süründüre öldürüyorlar ya! Yeter cidden!