• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul’da perinatoloji den de anlayan doktor tavsiyesi lütfen!!😢

kaldım canım oğluma,ama mayısta dogum yaptım bir ay yaşadı oğlum çok zordu hastane odasının önünde elinde sütle bezle beklerken doktorun bir bakışı yetti her şeyi,veda ettim ona küvezden açını okşadım .resimlerini çekti hemşire.iyi görünmeye çalışsamda olmuyor,yapamıyorum. iki kere aşılama yaptırdım onlarda olmadı. kısmet artık ne diyelim.hastanede yatarken suyu gelen ler vardı,seslerini hatırlıyorum tuvalette dogurttular resmen kızı oda gerçekten çok zor.burda tanıstıgım arkadasım var oda aynı şekilde dogum yapmak zorunda kaldı onunda bayagı büyüktü,allahım kimseye yaşatmasın gerçekten.evet ya biraz rahat olmak lazım gercekten. ben arada geliyordum işe evimle işim yakındı.iş yerinde geldi kanamam resmen hayvan kesmişsin gibi kanamam gelmişti.
yaşadıkların çok zor rabbim sana en güzelini en doğru zamanda nasip etsin inşallah 🙏 rabbime sığınmaktan başka elimizden bişey gelmiyor malesef, ama bence pes etme toparlamaya çalış kendini çok zor biliyorum ama bence yaşadığımız tüm bu zorluklara değecek buna da inanıyorum 🙏 Erol hocaya giderken mi yaşadın kaybını?

yaşadıkların çok zor rabbim sana en güzelini en doğru zamanda nasip etsin inşallah 🙏 rabbime sığınmaktan başka elimizden bişey gelmiyor malesef, ama bence pes etme toparlamaya çalış kendini çok zor biliyorum ama bence yaşadığımız tüm bu zorluklara değecek buna da inanıyorum 🙏 Erol hocaya giderken mi yaşadın kaybını?
amin canım inşallah ,evet ama demişti dikkatli ol diye, pıhtılaşma vardı ilaç iğne kullanıyordum,onlarda kese etrafnda kanama alanı oluşturmuştu, sonra kestik ilaçları çünkü kanama alanı daha tehlikeli idi, tam dediği haftalarda tekrar bakacaktı ama kısmet olmadı.plesenta ayrılması oldu.

amin canım inşallah ,evet ama demişti dikkatli ol diye, pıhtılaşma vardı ilaç iğne kullanıyordum,onlarda kese etrafnda kanama alanı oluşturmuştu, sonra kestik ilaçları çünkü kanama alanı daha tehlikeli idi, tam dediği haftalarda tekrar bakacaktı ama kısmet olmadı.plesenta ayrılması oldu.
anladım canım benim de herşey yolundaydı son kontrolümde pıhtılaşma ile ilgili bir komplikasyonda gelişmemişti aslında ama birden yemek yerken suyum geldi tabi ben altıma kaçırdığımı sandım üzerimi değiştim tekrar 5 dk sonra yine aynı şey oldu doktoruma sordum gebelerde idrar kaçırma olabiliyor istirahat et endişelenme progestan kullan dedi ben de dediğine uydum 1 hafta sonra lekelenme olunca acile gittim ki ne suyu kalmış ne de kalp atışı :( ertesi günü de aldılar bebeğimi bu kadar erken haftada çok sık görülmezmiş bu durum ben de sebebini araştırıyorum şuanda, hem patoloji hem genetiğe yolladık, sadece insülin direncim vardı ama endokrin kontrolündeydim ve diyetisyen kontrolünde diyet yapıyordum 6 kilo verdim gebeliğim başından bu yana ama fazlam vardı zaten açlık şekerini de takipte tutuyordum sık yükselmiyordu o yüzden sebepsiz ve çaresiz kaldım anlayacağın

anladım canım benim de herşey yolundaydı son kontrolümde pıhtılaşma ile ilgili bir komplikasyonda gelişmemişti aslında ama birden yemek yerken suyum geldi tabi ben altıma kaçırdığımı sandım üzerimi değiştim tekrar 5 dk sonra yine aynı şey oldu doktoruma sordum gebelerde idrar kaçırma olabiliyor istirahat et endişelenme progestan kullan dedi ben de dediğine uydum 1 hafta sonra lekelenme olunca acile gittim ki ne suyu kalmış ne de kalp atışı :KK43: ertesi günü de aldılar bebeğimi bu kadar erken haftada çok sık görülmezmiş bu durum ben de sebebini araştırıyorum şuanda, hem patoloji hem genetiğe yolladık, sadece insülin direncim vardı ama endokrin kontrolündeydim ve diyetisyen kontrolünde diyet yapıyordum 6 kilo verdim gebeliğim başından bu yana ama fazlam vardı zaten açlık şekerini de takipte tutuyordum sık yükselmiyordu o yüzden sebepsiz ve çaresiz kaldım anlayacağın
herşeyin bahane oldugunu düşünüyorum artık,rabbim ,isteyseydi verirdi zaten diyorum.bende o haftalarda cok suyun geldiğini duymamıştım. allahım gönlüne göre versin inşallah.bende hep düzensiz adet olurdum hatta ilaçsız olmazdım insülin bende de vardı,sonra çölyak hastası oldum glutensiz beslenmeyle adetlerim düzene girdi,hatta öyle beslendikten sonra hamile kalmıştım. bu aralar saçma sapan triplere gidiyorum çocuğu olan insanları allah daha çok seviyor, diye düşünüyorum kafayı yiyorum heralde etrafımda oğlumla aynı haftalarda doğan cocuklar var, onlar yaşıyor oğlum neden öldü diyorum onların anneleri kapalı ben açığım allah benimi cezalandırıyor diye düşünüyorum.

herşeyin bahane oldugunu düşünüyorum artık,rabbim ,isteyseydi verirdi zaten diyorum.bende o haftalarda cok suyun geldiğini duymamıştım. allahım gönlüne göre versin inşallah.bende hep düzensiz adet olurdum hatta ilaçsız olmazdım insülin bende de vardı,sonra çölyak hastası oldum glutensiz beslenmeyle adetlerim düzene girdi,hatta öyle beslendikten sonra hamile kalmıştım. bu aralar saçma sapan triplere gidiyorum çocuğu olan insanları allah daha çok seviyor, diye düşünüyorum kafayı yiyorum heralde etrafımda oğlumla aynı haftalarda doğan cocuklar var, onlar yaşıyor oğlum neden öldü diyorum onların anneleri kapalı ben açığım allah benimi cezalandırıyor diye düşünüyorum.
sakın sakın böyle düşünüp kendini yargılama belki de bebeklerimiz sağlıksız olacaktı ve onlara mutlu bir hayat veremeyecektik, sakın kendini sulama, çölyak hastalarında gebe kalmanın zor olduğunu bir araştırmada okumuştum bu konunun üstüne gidip beslenmene dikkat edebilirsin. Belki de psikolojik bir detsek almamız gerekiyordur. ama sakın kendini suçlama bebek olayı mucizevi bişey zaten baştan sonra riskli bir durum o yüzden kimin başına ne geleceği bilinmez içini ferah tut

sakın sakın böyle düşünüp kendini yargılama belki de bebeklerimiz sağlıksız olacaktı ve onlara mutlu bir hayat veremeyecektik, sakın kendini sulama, çölyak hastalarında gebe kalmanın zor olduğunu bir araştırmada okumuştum bu konunun üstüne gidip beslenmene dikkat edebilirsin. Belki de psikolojik bir detsek almamız gerekiyordur. ama sakın kendini suçlama bebek olayı mucizevi bişey zaten baştan sonra riskli bir durum o yüzden kimin başına ne geleceği bilinmez içini ferah tut
haklısın canım arada böyle düşünüyoırum maalesef, çölyak hastaları diyetine dikkat etmezse zor oluyor evet ama ben cok dikkat ediyorum ve çölyaktan sonra kaldım.

geçmiş olsun canım , seni çok iyi anlıyorum. benimde tüp bebekle3 düşüğüm oldu.sonra 28 haftalık erken dogum yaptım ve kaybettim.doktorum özel di,32 haftada tekrardan detaylı bakarız demişti ama kanamayla birlikte kendimi devlet hastanesinde buldum çünkü gittiğim özel beni kabul etmek istemedi.yeni doğan yogun bakımı yok diye. su gelmesini cok duydum ama o haftalarda duymamıştım gerçekten çok üzüldüm .mutlaka gidin ve araştırılsın.benim yaşım 39 ve gercekten ümidim bitti yani yok artık.
Yakin seyleri yasamisiz sizinle , 8 yılık evlilik , 3 sene sonunda kendiliğinden gebelik (sebepsiz infertilite dendi hep) 19 haftada erken dogum sebebi ile düşük, 2.5 yıldır tüp bebek denemeleri , amh düşüklüğü, 3 kez yumurta toplama , 3 kez transfer , birinci transfer sonrasi bos gebelik , ikinci transfer tutmadı, üçüncü transfer kimyasal gebelik , yaşım 40 bu arada.

Geçen ay asiri yogun ve 10 yila yakın calistigim işimi bıraktım ve bıraktığım ay hamile kaldım , erken gebelik testleri ile öğrendim, yarin kan vermeye gidecegim .

Tevekkül ettim son 2 aydır. İşimi Rabbim e bıraktım ve bıraktığım an mucizelerim başladı.

Yakin seyleri yasamisiz sizinle , 8 yılık evlilik , 3 sene sonunda kendiliğinden gebelik (sebepsiz infertilite dendi hep) 19 haftada erken dogum sebebi ile düşük, 2.5 yıldır tüp bebek denemeleri , amh düşüklüğü, 3 kez yumurta toplama , 3 kez transfer , birinci transfer sonrasi bos gebelik , ikinci transfer tutmadı, üçüncü transfer kimyasal gebelik , yaşım 40 bu arada.

Geçen ay asiri yogun ve 10 yila yakın calistigim işimi bıraktım ve bıraktığım ay hamile kaldım , erken gebelik testleri ile öğrendim, yarin kan vermeye gidecegim .

Tevekkül ettim son 2 aydır. İşimi Rabbim e bıraktım ve bıraktığım an mucizelerim başladı.
çok sevindim canım ya, allahım sağlıcakla gelmesini nasip etsin bende 40 girdim artık:( bende 18 yıldır aralıksız çalışıyorum önüzmüde ki ay cıkacağım allah nasip ederse .kendimi işte çok geriyorum gereksiz yere.umut oldunuz bana cok teşekkürler

çok sevindim canım ya, allahım sağlıcakla gelmesini nasip etsin bende 40 girdim artık:KK43: bende 18 yıldır aralıksız çalışıyorum önüzmüde ki ay cıkacağım allah nasip ederse .kendimi işte çok geriyorum gereksiz yere.umut oldunuz bana cok teşekkürler
Amin canim , Allah razı olsun , Rabbim sana da nasip etsin inşallah, namazlarimda dua edeceğim inşallah. Ben de cok gergindim maalesef çalışırken, ne zaman stresim , kaygım bitti , teslim oldum o zaman nasip oldu. İnşallah senden de hayirli haberleri en kisa surede ve kolaylıkla alırız.

Amin canim , Allah razı olsun , Rabbim sana da nasip etsin inşallah, namazlarimda dua edeceğim inşallah. Ben de cok gergindim maalesef çalışırken, ne zaman stresim , kaygım bitti , teslim oldum o zaman nasip oldu. İnşallah senden de hayirli haberleri en kisa surede ve kolaylıkla alırız.
amin canım inşallah cok sağol,allahım sağlıcakla gelmesini nasip etsin sanada

merhaba, mesajınızın üstünden çok zaman geçmiş ama umarım görürsünüz. Benim de daha önce 4 düşük 1 kimyasal gebelik oldu son düşüğm 14.haftada uyum gelmesi sebebi ile erken doğum oldu daha çok yeni :KK43: ben de iyi bir perinatolog arıyorum Mert Hoca'yı düşünmüştüm mesajınızı gördüm. Sizin süreciniz sağlıkla sonuçlandı mı?
Ben Dr. Ahmet Gül’e gitmiştim kendisi çok iyi bir doktordu.ancak kendisi vefat ettiği için malesef öneremiyorum.

Son düzenleme:
Ahmet Gül e 2010 yılında gittim, kordosentez yapildi bana çok çok zor günlerdi,genetik bölümü bana gebeliği sonlandıraljm dedi, Ahmet bey in yönlendirmeleri sayesinde sonlandırmadik. Bana usg sonuçlarına göre bebegin saglikli olduğunu sadece boyunun kisa olacağını söyledi.sonuc olarak bebegim 2300 gram 45 cm doğdu.su an 13 yaşında,şükürler olsun Rabbıme

Back