- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 16
- Konu Sahibi paavo_possu
İstanbul Avrupa yakasında perinatolojiden de anlayan doktor tavsiyesi verebilecek olan var mı????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim Cumartesi giderseniz memmun kalıp kalmadığınızı paylaşırmısınız?Merhaba , araştırmalarımda Prof. dk. Arda Lembet i gördüm. ben cumartesi günü izmirden istanbula muayene olmak için gideceğim , baya bilgili bir doktora benziyor..
Çok teşekkür ederim siz gittiniz mi hiç?Dr'um en çok Aytül hanımı beğeniyor tavsiye ediyor
merhaba geçtiğimiz cumartesi İstanbul yolculuğu yapıp Arda beyin kliniğine gittim , Gayet iyi ilgilendi ben memnun kaldım ama tekrar gider miyim yol yüzünden gitmem , cünkü benim sıkı takibe ihtiyacım var , cok sık gitmek hem maddi hemde benim yorgunluğum eşimin yorgunluğu için zor olacak.. Sadece ücretler yüksekti İzmirdeki doktorlarıma göre , ama yinede iyiki gitmişim diyorum aklımda birşey kalmadı en azından gitseydim keşke demeyeceğimÇok teşekkür ederim Cumartesi giderseniz memmun kalıp kalmadığınızı paylaşırmısınız?
Koç üniversitesi hastanesi mert turğal hocamda takipli hastayım. Daha önce erken doğum olduğu için perinatolog takibindeyim. Kendisi çok iyi biridir öneririmMerhaba , araştırmalarımda Prof. dk. Arda Lembet i gördüm. ben cumartesi günü izmirden istanbula muayene olmak için gideceğim , baya bilgili bir doktora benziyor..
Teşekkür ederimKoç üniversitesi hastanesi mert turğal hocamda takipli hastayım. Daha önce erken doğum olduğu için perinatolog takibindeyim. Kendisi çok iyi biridir öneririm
merhaba, mesajınızın üstünden çok zaman geçmiş ama umarım görürsünüz. Benim de daha önce 4 düşük 1 kimyasal gebelik oldu son düşüğm 14.haftada uyum gelmesi sebebi ile erken doğum oldu daha çok yeniKoç üniversitesi hastanesi mert turğal hocamda takipli hastayım. Daha önce erken doğum olduğu için perinatolog takibindeyim. Kendisi çok iyi biridir öneririm
merhabalar istgaramdan bakın erol arslan var benim doktorumdu.çok memnun kalmıştım hatta geçen hafta bir kanala çıktımerhaba, mesajınızın üstünden çok zaman geçmiş ama umarım görürsünüz. Benim de daha önce 4 düşük 1 kimyasal gebelik oldu son düşüğm 14.haftada uyum gelmesi sebebi ile erken doğum oldu daha çok yeniben de iyi bir perinatolog arıyorum Mert Hoca'yı düşünmüştüm mesajınızı gördüm. Sizin süreciniz sağlıkla sonuçlandı mı?
yorumunuz için teşekkür ederim araştıracağım. Birkaç doktora gidip sonuçlarımı göstereceğim hangisi içime sinerse onunşa devam etmeyi düşünüyorum henüz çok yeni bir kayıp yaşadım ama bu süreçte iyi bir doktor bulmam gerekli yaşım da ilerlediği için çok beklemek istemiyorum. Sizin probleminiz neydi acaba özel olmazsa? Bende belirgin bir sorun yok çünkü sebepsiz olduğu için de daha çok endişeliyim? Erken dönemde duyun gelmesi ile sonlanan gebelik çok duymadımmerhabalar istgaramdan bakın erol arslan var benim doktorumdu.çok memnun kalmıştım hatta geçen hafta bir kanala çıktı
geçmiş olsun canım , seni çok iyi anlıyorum. benimde tüp bebekle3 düşüğüm oldu.sonra 28 haftalık erken dogum yaptım ve kaybettim.doktorum özel di,32 haftada tekrardan detaylı bakarız demişti ama kanamayla birlikte kendimi devlet hastanesinde buldum çünkü gittiğim özel beni kabul etmek istemedi.yeni doğan yogun bakımı yok diye. su gelmesini cok duydum ama o haftalarda duymamıştım gerçekten çok üzüldüm .mutlaka gidin ve araştırılsın.benim yaşım 39 ve gercekten ümidim bitti yani yok artık.yorumunuz için teşekkür ederim araştıracağım. Birkaç doktora gidip sonuçlarımı göstereceğim hangisi içime sinerse onunşa devam etmeyi düşünüyorum henüz çok yeni bir kayıp yaşadım ama bu süreçte iyi bir doktor bulmam gerekli yaşım da ilerlediği için çok beklemek istemiyorum. Sizin probleminiz neydi acaba özel olmazsa? Bende belirgin bir sorun yok çünkü sebepsiz olduğu için de daha çok endişeliyim? Erken dönemde duyun gelmesi ile sonlanan gebelik çok duymadım![]()
ümidini kaybetme bu alanda çok iyi perinatologlar var memorial bahçelievlerde cihat şen ve acıbadem maslak hastanesinde ibrahim bildirici varmış ben onlara da gideceğim patoloji ve genetik sonuçlarımız çıktığında. Benim de yaşım 38 ama umudum hala var sen de sakın umudunu kaybetme mutlaka araştır imkanın varsa değerlendir bu doktorları. Ben de kan pıhtılaşması tespit edilmişti oksopar kullanıyordum progestan kullanıyordum ve 8. haftadan beri evde hep istirahat halindeydim ama ona rağmen engel olamayacağımız bir durum gelişti.geçmiş olsun canım , seni çok iyi anlıyorum. benimde tüp bebekle3 düşüğüm oldu.sonra 28 haftalık erken dogum yaptım ve kaybettim.doktorum özel di,32 haftada tekrardan detaylı bakarız demişti ama kanamayla birlikte kendimi devlet hastanesinde buldum çünkü gittiğim özel beni kabul etmek istemedi.yeni doğan yogun bakımı yok diye. su gelmesini cok duydum ama o haftalarda duymamıştım gerçekten çok üzüldüm .mutlaka gidin ve araştırılsın.benim yaşım 39 ve gercekten ümidim bitti yani yok artık.
bende de pıhtılaşma vardı, ne bilim ya insanlar düşük yapmak için atlıyor zıplıyor,biz beceremiyormuyuz anlamıyorum ki.zaten şimdi tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum.ümidini kaybetme bu alanda çok iyi perinatologlar var memorial bahçelievlerde cihat şen ve acıbadem maslak hastanesinde ibrahim bildirici varmış ben onlara da gideceğim patoloji ve genetik sonuçlarımız çıktığında. Benim de yaşım 38 ama umudum hala var sen de sakın umudunu kaybetme mutlaka araştır imkanın varsa değerlendir bu doktorları. Ben de kan pıhtılaşması tespit edilmişti oksopar kullanıyordum progestan kullanıyordum ve 8. haftadan beri evde hep istirahat halindeydim ama ona rağmen engel olamayacağımız bir durum gelişti.
normal yol ile hamile kalma imkanın varsa dene bence. Ben doğru zamanın biizm için henüz gelmediği için bunları yaşadığımıza inanıyorum elbet o gün de gelicek ve biz de anne olacağız diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ben diğer düşüklerimi evde yapmıştım ama bu sonuncusu 14 haftalık olduğu için suni sancı ile sancı çektim ve bebek gelmek üzereyken kürtaja aldılar çok zordu vedalaşmak rabbim kimseye yaşatmasın, sen daha ileriki haftada yaşamışsın eminin daha da zor olmuştur. Gerçekten iyi bir doktor bulursam ve içim sinerse sana mutlaka haber vereceğim pes etmebende de pıhtılaşma vardı, ne bilim ya insanlar düşük yapmak için atlıyor zıplıyor,biz beceremiyormuyuz anlamıyorum ki.zaten şimdi tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum.
kaldım canım oğluma,ama mayısta dogum yaptım bir ay yaşadı oğlum çok zordu hastane odasının önünde elinde sütle bezle beklerken doktorun bir bakışı yetti her şeyi,veda ettim ona küvezden açını okşadım .resimlerini çekti hemşire.iyi görünmeye çalışsamda olmuyor,yapamıyorum. iki kere aşılama yaptırdım onlarda olmadı. kısmet artık ne diyelim.hastanede yatarken suyu gelen ler vardı,seslerini hatırlıyorum tuvalette dogurttular resmen kızı oda gerçekten çok zor.burda tanıstıgım arkadasım var oda aynı şekilde dogum yapmak zorunda kaldı onunda bayagı büyüktü,allahım kimseye yaşatmasın gerçekten.evet ya biraz rahat olmak lazım gercekten. ben arada geliyordum işe evimle işim yakındı.iş yerinde geldi kanamam resmen hayvan kesmişsin gibi kanamam gelmişti.normal yol ile hamile kalma imkanın varsa dene bence. Ben doğru zamanın biizm için henüz gelmediği için bunları yaşadığımıza inanıyorum elbet o gün de gelicek ve biz de anne olacağız diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ben diğer düşüklerimi evde yapmıştım ama bu sonuncusu 14 haftalık olduğu için suni sancı ile sancı çektim ve bebek gelmek üzereyken kürtaja aldılar çok zordu vedalaşmak rabbim kimseye yaşatmasın, sen daha ileriki haftada yaşamışsın eminin daha da zor olmuştur. Gerçekten iyi bir doktor bulursam ve içim sinerse sana mutlaka haber vereceğim pes etmeçok haklısın herşeyden sakındık bir bardak suyu bile eşim getirdi belki de rahat mı olmak lazım anlamadım gitti