Gelinlik Modelleri istanbul'da önerebileceğiniz gelinlikçi

puertorico

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
233
89
123
kızlar merhaba,

gelinlik diktirmek istiyorum,fakat iyi bir dikim yapan yer sizinde yaptırdığınız istanbulda gelinlikçi arıyorummm önerebileceğiniz varmıdır?

husniye modeevi vardır, ablam ve kuzen orda diktirdi, bagdat cadddesinde , baska subeleri nasıl bilmiyorum.
pek hesaplı değil ama 1o numara işçilik ve malzeme

Ümraniye Alemdağ cad. Deniz Moda evi Hidayet abla süper bence nişanlığımı orada diktirdim çok özenli ve çok güzel iş yapıyor ne istediğinizi anlıyor çok güzel fikirler veriyor. Ayrıca fiyatlarda çok uçuk değil kızlar tavsiye ederim gelinlik içinde oraya gideceğim ben kesinlikle.

kızlar merhaba,

gelinlik diktirmek istiyorum,fakat iyi bir dikim yapan yer sizinde yaptırdığınız istanbulda gelinlikçi arıyorummm önerebileceğiniz varmıdır?

Ben çağtekste diktirdim canım, biraz tuzlu ama cidden benm mesela iki düğünüm oldu iki kuafördekiler bile işçiliğe bayıldı; yani onun dışında zaten beğenmeyen olmadı da hani kuaförler de alışık gelinliklere duvaktaki kaliteye bile bittiler yani..

Şİmdiden hayırlı olsunn

Arkadaşlar bu fatihte şebnem Sönmez diye bir dolandırıcı var Lanet olsun ona verdiğim para haram olsun LÜTFEN Bu şebnem denilen şahısa ve annesine hayallerinizi kaptırmayın ️bildiğiniz dolandırıcılar fabrikasyon sistemiyle çalışıyorlar hayallerimi yıktılar ️prova dedikleri şeye üfleye püfleye gelerek sanki lütufta bulunmuş gibi davranıp psikolojik olarak sizi yıpratıyorlar sonucunda size bir çöp verilip dünyanın parasını alıyorlar. Örneğin dantelleri üst üste koyup gelinliğin iğrenç görünmesi mi dersiniz etek uçlarına saçma sapan ekli köklü başka danteller mi koymalarını dersiniz gelinliği düğün öncesi fotoğraf çekiminde bir saat giydim ve söküldü ya anlatamam size neler çektiğimi gelinliği düzelttirmek için bir o kadar daha para verdim duvak yerine bulaşık süngeri bile yapmayacağınız bir bez parçası veriyor elinize bir de arkanızdan küfür ederek sizi gönderiyor NE OLUR BU GÜZEL GÜNÜNÜZÜ REZİL ETMEYİN ️zaten her gittiğimde bir gelinle kavga ediyorlardı burdan anlamalıydım ama basiretim bağlandı ben yandım siz yanmayın isterseniz elimde fotoğrafları var kanıtlayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…