Yasak olduğunu bilmiyordum Süslü'deki arkadaş ilanları gibi düşünmüştüm.bu konu ve bu tarz talep olan konular yasak diye biliyorum
Offff hayal edemedimmmmm bir an buluşmada karşımda yengemi gördüğümü düşündümDüşünsenize “aa ne iyi kişilere benziyor” diye 7-8 kişi buluşup içlerinden birinin görümce/elti çıkması
Sitede gezinirken bazı konular o kadar görümcemi anımsatıyor ki, anlık kalp çarpıntısı yaşıyorum “ay kesin o, beni anlatıyor” diye sonra detaylara bakınca “oh ben değilmişim” diye bi rahatlama geliyorOffff hayal edemedimmmmm bir an buluşmada karşımda yengemi gördüğümü düşündüm
Oda olur valla. Sanal ortama güven olmazay elti görümce neyse de erkek çıkıyomuş mesela burdan yazdığı bi üye konu sahibi şok erkeklerden bıkmış zaten
olur mu olur arada aklıma geliyo valla burada erkek üye var mıdır diye gerçi genelde millete salça olduklarından hemen enseleniyorlar ama tek tük ya varsaOda olur valla. Sanal ortama güven olmazBelki bu konuyu açan erkektir ne biliyoruz şaka şaka üzülme konu sahibi
Konuştuğun arkadaş kızdı ama o gelemeyince beni gönderdi diyormuşay elti görümce neyse de erkek çıkıyomuş mesela burdan yazdığı bi üye konu sahibi şok erkeklerden bıkmış zaten
bak bu kesin olur ya şaşırmam yani.Konuştuğun arkadaş kızdı ama o gelemeyince beni gönderdi diyormuş
yasak mı bu tarz konular ya ben de Sivas için umutlanmıştım ama yasaksa tabii ki olmaz.
Ooo oyle olupta baya baya konu açıp kadin gibi konuşan bir kaç üye vardi sonra ifşa oldu,nerden baksan 1 2 senelik uye idiolur mu olur arada aklıma geliyo valla burada erkek üye var mıdır diye gerçi genelde millete salça olduklarından hemen enseleniyorlar ama tek tük ya varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?