İstanbulda öğrerebileceğiniz iyi bir Jinekolog var mı

loveyu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
37
0
36
İstanbul
arkadaşlar istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz varmı. Benim çok iyi bir doktorum vardı fakat İstanbul dışına gitti (((

incirli ethica hastanesi ali paşa oksay tek geçerim doktorumu...bi arkadaşada biraz önce tavsiye ettim çok iyi bi doktor,bilgili işinde çok iyi ve rahatlatan bi doktor topikte çok hastası var zaten bende burdan araştırıp gittim ilk olarak şimdi 1.5 senedir gidiyorum nerdeyse...

Canım avrupa yakasındayım ben de.sen hangi semttesin bilmiyorum ama kendi doktorumdan çok memnunum...tedavi sırasında herşeyi o yapıyor hiç başka doktorlara teslim etmiyor hastasını...uzun zamandır ona gidiyorum...GAZİOSMANPAŞA' KÜÇÜKKÖY MEYDANDA ASYA SAGLIK HASTANESİ doktor AYTEN BÖLÜKBAŞ...

Onun dışında da bilgigim doktorlar var arkadaslarımın tavsiye ettigi..ama ben doktorumu degiştirmek istemedigim için hiç gitmedim...şimdi iki doktor var onların anlattıgı ama isimlerini tam hatırlamıyorum ögrenip yazarım özelden sana

hee bu asya saglıkta bide HAKAN BEY var onu da herkes çok över.ben bayan tercih ettigim için ilgilenmedim hiç.

teşekkürler canım çok saol.

canım çok saol ama ben bahçelievlerdeyim uzak kaçıcak bana orası

eeğer hastanede düşünüyorsan vital hospıtal haznedar da didem hanıma gidebilirsin çok tatlı bir bayan.muayenehane düşünürsen de berra hanım var o da çalışlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…