• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri İstanbulda Nişan Kıyafeti Nerden Alınır? Nerden Aldınız?

beyendiğim modeli giymeyi çok isterim ama acaba nasıl olucak kuşkusundansa başka hazır bir model beyenmek en iyisi..
kadıköy ede mutlaka bakacağım.
önerebileceğin yerler varmı kadıköy de?

kadıkoyde bende dun nısan kıyafetı baktım tabanlarım sıstı, tabı yuzlercemodel var ıstedıgın hale getırıyolar baharıye de opera pasajı var ust katları sırf abıye, bide baharıyeden asagı ınerken kuşdılı cddesınde solda bırsuru abıyecı var

kadıkoyde bende dun nısan kıyafetı baktım tabanlarım sıstı, tabı yuzlercemodel var ıstedıgın hale getırıyolar baharıye de opera pasajı var ust katları sırf abıye, bide baharıyeden asagı ınerken kuşdılı cddesınde solda bırsuru abıyecı var

aldınmı nısanlıgını canım ne kdr ortalama fıyatlar.kabarıkmı baktın ?

teşekkürler hayatım sanada kolay gelsin.. sen ne zman ewlendn cnm

benim daha yeni 24 mayıs ta evlendim canım,balayını falan da erken rezervasyonla ayarla süper olur hem uygun da olur,geçim olduktan sonra evlilik süper bişey gerçekten çok mutluyum allah herkese nasip etsin....

benim daha yeni 24 mayıs ta evlendim canım,balayını falan da erken rezervasyonla ayarla süper olur hem uygun da olur,geçim olduktan sonra evlilik süper bişey gerçekten çok mutluyum allah herkese nasip etsin....

ay cok sevındım senın adına canım darısı basıma.bız herseyı planlı gıdıoruz davetıyelerı bıle smdıden arastırmaya basladık nısan ıcın dusun 4ay var.. kaydirigubbakcemile3 balayınıda baslarm ben yaza araştırmaya.. canım varmı gelınlık resmın.balayını nrde yaptınz

ay cok sevındım senın adına canım darısı basıma.bız herseyı planlı gıdıoruz davetıyelerı bıle smdıden arastırmaya basladık nısan ıcın dusun 4ay var.. kaydirigubbakcemile3 balayınıda baslarm ben yaza araştırmaya.. canım varmı gelınlık resmın.balayını nrde yaptınz

en güzeli tatlım planlı programlı yapın ki işiniz aksamasın;benim gelinlikli resmim "gelinlik modelleri bölümünde"niltt.'nin gelinliği"başlığında var ordan bakabilirsin,balayımızı da antalya kemer'de yapmıştık,la Mer otel diye bi yer çok güzeldi...kemer de süper oteller var ve erken rezervasyonda bayağı bi ucuza gidebilirsiniz...
opuyorumnanaktan

en güzeli tatlım planlı programlı yapın ki işiniz aksamasın;benim gelinlikli resmim "gelinlik modelleri bölümünde"niltt.'nin gelinliği"başlığında var ordan bakabilirsin,balayımızı da antalya kemer'de yapmıştık,la Mer otel diye bi yer çok güzeldi...kemer de süper oteller var ve erken rezervasyonda bayağı bi ucuza gidebilirsiniz...opuyorumnanaktan

bilgiler için çok sağol tatlımopuyorumnanaktan

gelinlik provasına gittiğimde özellikle baktım
kadıköyde vitrinlerde çok güzel kabarık nişanlıklar vardı

Back