baştan diktirme derim,garantisi yok bi de kötü olur
kadıköye bak bence başka yerleri boşverrr
bakırköy'de yeraltı çarşısında "GECE"diye bi mağaza var o kadar çeşit ve değişik elbiseler var ki anlatamam nişan ve kına kıyafetimi ordan almıştık..Bakmanızda fayda var.
mutlaka bakacağım teşekkürler... kaydirigubbakcemile5
paylaşabilirmisin acaba elbisenin resmini?
beyendiğim modeli giymeyi çok isterim ama acaba nasıl olucak kuşkusundansa başka hazır bir model beyenmek en iyisi..
kadıköy ede mutlaka bakacağım.
önerebileceğin yerler varmı kadıköy de?
evdeki pc de var ordan mutlaka atarım canım..a.s.
fatih canım tek geçerim adı gelinlikçiler çarşısı zaten opuyorumnanaktan
bu arada sözünü biliyodum,resimlerine bakıyorum arada
düğün ne zaman
[img=http://img509.imageshack.us/img509/1755/niltt.jpg]
canım şimdilik bunu bulabildim,benim ki kabarık değildi,diğer resimler evde ve usb de bunları mailimde buldum,içi mavi dışı kahverengiydi herkes çok beğenmişti,ayakkabı ve çanta da bakır rengindeydi üstündeki taşlardan dolayı...şimdi daha güzel modeller bulacağına eminim...şimdiden allah mesut bahtiyar etsin inşallah...opuyorumnanaktan
tşk ederım cnm ben kabarık model ıstıorm kesnlkle ama egr snn terch ettıgn gıbı abıye gıymeyı terch etseydm senınkı guzel bı secım gerçekten..senn bu kıyafetı aldgn yerde kabark modelde varmydı?
çok teşekkürler yardımların için canım benim mutlaka bakacağım 2 hafta içinde alt üst edeceğim yer altı çarşısını kaydirigubbakcemile2valla canım yanılmıyorsam vardı ama çok çeşit vardı seçmekte o kadar zorlanmıştım ki,zaten bahsettiğim çarşı içersinde bi sürü abiyeci var mutlaka gidip görmelisin,istediğin modelleri bulacağına eminim...a.s.
çok teşekkürler yardımların için canım benim mutlaka bakacağım 2 hafta içinde alt üst edeceğim yer altı çarşısını kaydirigubbakcemile2
teşekkürler hayatım sanada kolay gelsin.. sen ne zman ewlendn cnmRica ederim canım evliliğe kalkışanın halinden iyi anlarım zor işlerdir allah yardımcın olsun hiç stres yapma kolaylıklar dilerim canım...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?