• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri İstanbulda Nişan Kıyafeti Nerden Alınır? Nerden Aldınız?

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
Arkadaşlar 4 ay sonra nişanım var ve kabarık bir model istiyorum.Aslında beyendiğim 2 model var.Onlardan bırını dıktırmeyıde dusunebılırım ama ya elımdekı resımdekı gıbı bırebır aynı dıkemezlerse ya son dakıka bır sorun cıkarsa dıye korkuyorum..o yuzden hazır modellerede bakmayı dusunuyorum.

ıstanbullu bayanlar sız nerden aldınız nısanlıklarınızı? bılgılerınıze cok ıhtyacm war smdıden tskler

baştan diktirme derim,garantisi yok bi de kötü olur
kadıköye bak bence başka yerleri boşverrr

bakırköy'de yeraltı çarşısında "GECE"diye bi mağaza var o kadar çeşit ve değişik elbiseler var ki anlatamam nişan ve kına kıyafetimi ordan almıştık..Bakmanızda fayda var.

baştan diktirme derim,garantisi yok bi de kötü olur
kadıköye bak bence başka yerleri boşverrr

beyendiğim modeli giymeyi çok isterim ama acaba nasıl olucak kuşkusundansa başka hazır bir model beyenmek en iyisi..
kadıköy ede mutlaka bakacağım.
önerebileceğin yerler varmı kadıköy de?

bakırköy'de yeraltı çarşısında "GECE"diye bi mağaza var o kadar çeşit ve değişik elbiseler var ki anlatamam nişan ve kına kıyafetimi ordan almıştık..Bakmanızda fayda var.

mutlaka bakacağım teşekkürler... kaydirigubbakcemile5
paylaşabilirmisin acaba elbisenin resmini?

aslım şu yer altı çarşısındaki gece mağzasına gideriz c.tesi günü, sonra kilise caddesindede var mağzalar ben oralarada bakmıştım ablamın düğün zamanında, istanbul caddesinde peçeden aldım ben kıyafetimi biliyosun zaten.. eee daha olmadı onu giyersin balböcüğüm 1 kerecik giydim zaten... geldiğinde bize bakarsın içine sinerse denersin bal böcüğüm, ama bi gidelim gezelim bakırköyün altına üstüne getirelm önce senle Aşkım tamamı??

beyendiğim modeli giymeyi çok isterim ama acaba nasıl olucak kuşkusundansa başka hazır bir model beyenmek en iyisi..
kadıköy ede mutlaka bakacağım.
önerebileceğin yerler varmı kadıköy de?

bence de
sen hazır beğen ufak oynamalar olur
etek desen komple değişebiliyor ve çok kolay yapıyolar
kadıköyü biliyosan altıyoldan başla söğütlüçeşmeye kadar olanların hepsine bak
ben baya iyi bi yerde diktirdiydim,birsen modaevi.ama vitrini iyi değildi
vitrine koyulmuyomuş iyileri kirlendiği içinkafamçokkarıştı
hepsine gir bak karıştırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

fatihi de tavsiye etmiş arkadaşlar ama bn beğenmiyorum orayı
en iyilerine gidersin ki en az 2000isterler.gerisinin dikimi hiç hoş değil pot duruyolar ve hep aynı modeller:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

evdeki pc de var ordan mutlaka atarım canım..a.s.

tamam canım göster mutlaka bekliyorum opuyorumnanaktan

fatih canım tek geçerim adı gelinlikçiler çarşısı zaten opuyorumnanaktan

spedicim bakıcam mutlaka fatihede .. araştırmakta fayda var opuyorumnanaktan

bu arada sözünü biliyodum,resimlerine bakıyorum arada
düğün ne zamankaydirigubbakcemile4

düğün 1 yıl sonra.nişanım 8 mayısta.

[img=http://img509.imageshack.us/img509/1755/niltt.jpg]
canım şimdilik bunu bulabildim,benim ki kabarık değildi,diğer resimler evde ve usb de bunları mailimde buldum,içi mavi dışı kahverengiydi herkes çok beğenmişti,ayakkabı ve çanta da bakır rengindeydi üstündeki taşlardan dolayı...şimdi daha güzel modeller bulacağına eminim...şimdiden allah mesut bahtiyar etsin inşallah...opuyorumnanaktan

benim nisanım cok kısa bir zamanda planlandı , diktirecek vaktim zaten yoktu, kadıkoyde sordugum cogu yerin elinde hazır nisan kıyafeti yoktu , dikiyoruz demislerdi.
ben bagdat caddesinen aldım dervis bagzıbaglıdan
nisantasında secenek cok ama fiyatlar icin cok uygun diyemem 1000 lira civarından baslayıp 3000lere kadar gidiyordu ama toptancılar var nisantasında ikna gücünü kullanarak toptancıları sana tek satmaya ikna edebilirsen 300 400 dolara piyasada 2000 liraya satılan tuvaletler bulabilirsin , daha osmanbey taraflarına dogru bakarsan fiyatlar uygunlasıyor
ayrıca daha uygun fiyatlı olarak pendik'e bakabilirsin ablam kayınvalidesine ordan bir tuvalet aldı , aynısını kadıkoyde 380 liraya bulmustuk en ucuz ablam 130 liraya aldı o kadar fark ediyor fiyatlar

[img=http://img509.imageshack.us/img509/1755/niltt.jpg]
canım şimdilik bunu bulabildim,benim ki kabarık değildi,diğer resimler evde ve usb de bunları mailimde buldum,içi mavi dışı kahverengiydi herkes çok beğenmişti,ayakkabı ve çanta da bakır rengindeydi üstündeki taşlardan dolayı...şimdi daha güzel modeller bulacağına eminim...şimdiden allah mesut bahtiyar etsin inşallah...opuyorumnanaktan

tşk ederım cnm ben kabarık model ıstıorm kesnlkle ama egr snn terch ettıgn gıbı abıye gıymeyı terch etseydm senınkı guzel bı secım gerçekten..senn bu kıyafetı aldgn yerde kabark modelde varmydı?

tşk ederım cnm ben kabarık model ıstıorm kesnlkle ama egr snn terch ettıgn gıbı abıye gıymeyı terch etseydm senınkı guzel bı secım gerçekten..senn bu kıyafetı aldgn yerde kabark modelde varmydı?

valla canım yanılmıyorsam vardı ama çok çeşit vardı seçmekte o kadar zorlanmıştım ki,zaten bahsettiğim çarşı içersinde bi sürü abiyeci var mutlaka gidip görmelisin,istediğin modelleri bulacağına eminim...a.s.

valla canım yanılmıyorsam vardı ama çok çeşit vardı seçmekte o kadar zorlanmıştım ki,zaten bahsettiğim çarşı içersinde bi sürü abiyeci var mutlaka gidip görmelisin,istediğin modelleri bulacağına eminim...a.s.
çok teşekkürler yardımların için canım benim mutlaka bakacağım 2 hafta içinde alt üst edeceğim yer altı çarşısını kaydirigubbakcemile2

çok teşekkürler yardımların için canım benim mutlaka bakacağım 2 hafta içinde alt üst edeceğim yer altı çarşısını kaydirigubbakcemile2

Rica ederim canım evliliğe kalkışanın halinden iyi anlarım zor işlerdir allah yardımcın olsun hiç stres yapma kolaylıklar dilerim canım...a.s.

Back