Nişan İstanbul'da nişan alışverişi ? Tecrübe, fikir paylaşımı..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

aynec

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
47
3
98
37
Merhaba arkadaşlar,
Nişanlanacak, İstanbul dan alışveriş yapacak herkese yardımcı olmak için fikirlerimizi tecrübelerimizi paylaşalım.
Ben başlıyorum; eminönü nişan alışverişi için uygun mudur ?
Hangileri alınır hangileri alınmaz ?
İç çamaşırı gecelik vs en uygun nereden alınır, kalite fiyat oranı ?
Nişan eşyaları için sandık ne kadar gerekli, alınmazsa alternatif ne olabilir ?
Bunun gibi önerilerine ihtiyacımız olan arkadaşları paylaşıma bekliyoruz :)

öncelikle hayırlı olsun canım. bizde eminönünde çıktık nişan çarşısına her bütçeye uygun şeyleri bulabilirisin orada hatta bayağda indirim yapılyolar. sandıkta çok ii oluyor içine herseyimi koydum ben hem aksesuar olarakta güzel bir görüntüye sahip oluyolar.

cok ii olmus izmirde güzel sade kiyafet bulamadım hep aynı model mevcut.. yakın zamanda istanbla gidip gezmeyi dsünüyordum ayrıca kendme de nişan icin neler bakablrm bu topic sayesnde fikrm olurr

Ben yakın zamanda eminönü ne gidip bi fizibilite yapayım o zaman :)
Bol bol fot çeker koyarım, blogdan da takip edebilirsiniz bu süreçte yazılarımı oraya da yazacağım
endlessharing.blogspot.com.tr

cok ii olmus izmirde güzel sade kiyafet bulamadım hep aynı model mevcut.. yakın zamanda istanbla gidip gezmeyi dsünüyordum ayrıca kendme de nişan icin neler bakablrm bu topic sayesnde fikrm olurr

merhabalar..ben geçtiğimiz ağustos nişanlandım ve eminönünde nişan alışverişimi yaptım..Nişan için çok uygun bi yer kesinlikle...Nişan elbisemide Eminönünden aldımm:) Tam da istediğm gibi abartısız güzel bir elbise buldum...Sanırım sizde sadelikten yanasınız nişan elbisemin resmini ekliyim dedim belki bir fikir olur beğenirseniz:)

ayy cok tsklerrr fiyatlar nasıl acaba?? simdi yaza döndu dıe fıyatlar artar mı acabaa

ayy cok tsklerrr fiyatlar nasıl acaba?? simdi yaza döndu dıe fıyatlar artar mı acabaa

Rica ederim ne demek ne kadar zor bi dönem biliyorm çok iyi atlatrsınz hayırlısıyla inş:) valla yanlış hatırlamıyorsam 300 civarı almıştım elbisemi... fiyatlar çok abartı değil bence her bütçeye göre var sıkı pazarlıkla makul şeyler çok rahat alınıyorr:)

Nişan alışverişinde neler almak gerekiyor peki ?

eminönünde hürriyet pasajı var galiba orası baya bi uygunmuş gerçi eminönü genel anlamda herşey bol ve fiyatlar gayette makulmüş giden arkadaşlarımdan duyumlarım bu şekilde.gereksiz bişey almamanızı öneririm örnek verecek olursam röptaşambır çok gereksiz onun yerine günlük kullanım birşeyler almanız daha iyi..ben kendim eminönünden nişan elbisemi almayı düşünüyorum çok çeşit varmış

Ben nişanımı atlattım çok şükür , çeyiz sermekten vazgeçtik ama bi kaç bişi aldık eminönünden. Nişan hazırlıkları yazımı blogumda yazdım, aldığım şeyleri de fotolayıp bi yazı daha yazıcam. Göz atmak isteyen olursa blog adresimi yazim endlessharing.blogspot.....
Sormak istediğiniz bişey olursa da buradayım

Biz 1 hafta öncesinde nişanda kullanacağımız el aksesuarlarımız için Eminönüne gitmiştik, bir bohça takımı sordum aynısını oturduğum semtte de sormuştum. Eminönünde 200 tl olan takım bizim orada 100 tl' di. İndirim yapıyorlar evet 200 iken 150 olur size diyorlar mesela, ama semtimde bir yere gittim. İç çamaşırlarım, atlet kilot takımım, geceliğim, çorap vs 450 lira tuttu toplamda, 6' lı setimin rengi pudra, yer yer dantelli markaya hiç dikkat etmedim şu olsun, bu olsun diye kaldı ki giyeceğimi de zannetmiyorum amaç gösteriş işte, teyzem sandık al dedi birinden görmüş seccadelerini koymuş içine sende koyarsın dedi. Bir evde ne kadar seccade olabilir ki? Camimi orası? Gereksiz kalabalık dedim almadım..

Bu valizim, eşyalarım bunun içinde geldi.

Öyle tüylü, taşı, topuklu ev terliklerinden de almadım giymeyeceğim bal gibi ortada çünkü, onun yerine çok şeker ev botu aldım..

Hatta iç çamaşırlarımı aldığım yerin sahibi kasa da, hep kullanacağı şeyleri almış uyanık dedi.
Bohça ya, o da konuluyor, bu da konuluyor deyip fuzuli eşyadan kaçındım açıkçası..
Şansın bol olsun canım, bence içinden nasıl geliyorsa öyle davran neyi beğendiysen onu almalısın..

Klasik ama Eminönüne çıktık bizde her şey elinin altında olduğu için bütün ihtiyaçları tamamlıyorsun. Benim için sandık almayı kayınvaldem istedi o yüzden aldık. Aslında sandık çok gerekli değil ama hatırası olsun ilerde içinde bebiş eşyaları saklarız diye aldık :) sandık, valiz, bohçe hiç fark etmiyor, canın ne isterse ne mutlu edicekse bence ondan al

Atlattım canım çok şükür. Çeyiz yapmaktan vazgeçtik bi kaç bişey aldım o da hevesten :) ama paylaşımlara devam edelim en azından nişanı yakın olanlar yararlansın blogumda da paylaştım nişanımı :) endlessharing.blogspot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…