Merhaba arkadaşlar,
Nişanlanacak, İstanbul dan alışveriş yapacak herkese yardımcı olmak için fikirlerimizi tecrübelerimizi paylaşalım.
Ben başlıyorum; eminönü nişan alışverişi için uygun mudur ?
Hangileri alınır hangileri alınmaz ?
İç çamaşırı gecelik vs en uygun nereden alınır, kalite fiyat oranı ?
Nişan eşyaları için sandık ne kadar gerekli, alınmazsa alternatif ne olabilir ?
Bunun gibi önerilerine ihtiyacımız olan arkadaşları paylaşıma bekliyoruz :)
Merhaba arkadaşlar,
Nişanlanacak, İstanbul dan alışveriş yapacak herkese yardımcı olmak için fikirlerimizi tecrübelerimizi paylaşalım.
cok ii olmus izmirde güzel sade kiyafet bulamadım hep aynı model mevcut.. yakın zamanda istanbla gidip gezmeyi dsünüyordum ayrıca kendme de nişan icin neler bakablrm bu topic sayesnde fikrm olurr
merhabalar..ben geçtiğimiz ağustos nişanlandım ve eminönünde nişan alışverişimi yaptım..Nişan için çok uygun bi yer kesinlikle...Nişan elbisemide Eminönünden aldımm:) Tam da istediğm gibi abartısız güzel bir elbise buldum...Sanırım sizde sadelikten yanasınız nişan elbisemin resmini ekliyim dedim belki bir fikir olur beğenirseniz:)
Eki Görüntüle 1029124
ayy cok tsklerrrfiyatlar nasıl acaba?? simdi yaza döndu dıe fıyatlar artar mı acabaa
Merhaba arkadaşlar,
Klasik ama Eminönüne çıktık bizde her şey elinin altında olduğu için bütün ihtiyaçları tamamlıyorsun. Benim için sandık almayı kayınvaldem istedi o yüzden aldık. Aslında sandık çok gerekli değil ama hatırası olsun ilerde içinde bebiş eşyaları saklarız diye aldık :) sandık, valiz, bohçe hiç fark etmiyor, canın ne isterse ne mutlu edicekse bence ondan al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?