- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 30
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
Artik buyuk gogusten biktim arkadaslar.. istnabulda meme kucultme ameliyati icin iyi bi doktor ariyorum tavsiyeleriniz nelerdr ve memnun kaldiniz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Funda Aköz var bu konuda oldukça başarılı ameliyatlar gerçekleştiriyorArtik buyuk gogusten biktim arkadaslar.. istnabulda meme kucultme ameliyati icin iyi bi doktor ariyorum tavsiyeleriniz nelerdr ve memnun kaldiniz mi?
Merhaba benim doktorum özgen Kıvanç karın germe meme küçültme amilyatımı oldum 23. Günüm bu gün uzun süre araştırıp öyle buldum kendisini çok memnun kaldım 0 agrı araştırın isterseniz sizde sevgilerArtik buyuk gogusten biktim arkadaslar.. istnabulda meme kucultme ameliyati icin iyi bi doktor ariyorum tavsiyeleriniz nelerdr ve memnun kaldiniz mi?
Merhaba ameliyatinizdan 1yil gecmis nasil memnun musunuz ağrılar konusunda bi sıkıntı yaşadınız mı acaba bende ayni ameliyati olmak istiyorum doktor arayisindayim bide ameliyati ne kadara yaptırdınız acabaMerhaba benim doktorum özgen Kıvanç karın germe meme küçültme amilyatımı oldum 23. Günüm bu gün uzun süre araştırıp öyle buldum kendisini çok memnun kaldım 0 agrı araştırın isterseniz sizde sevgiler