• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da meme büyültme estetiği..Doktorlar,Tavsiyeler bekliyorum :)

Hostesin Kirmizi Fulari

Asteria ☀️🌙🔮
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
5.062
3.711
698
Kızlar merhaba, tüm Kadınlar Kulubu ailesine selamlar sevgilerr..:3: uzun yıllardır bende bu ailedenim hep okudum hep imrendim şimdi bu estetik ameliyatını bende olmaya karar verdim. İstanbul'da yaşıyorum, henüz hiç bir doktorla görüşmedim. 22 yaşındayım, 161 boyum 51 kilom var :) okuduklarımdan karar verdimki en az 300cc olmalılar :9: doktor tavsiyelerinizi bekliyorum fiyat ve yanında olmazsa olmaz görüşlerinizi tavsiyelerinizi. çokk teşekkürler :10:

Kızlar merhaba, tüm Kadınlar Kulubu ailesine selamlar sevgilerr..:3: uzun yıllardır bende bu ailedenim hep okudum hep imrendim şimdi bu estetik ameliyatını bende olmaya karar verdim. İstanbul'da yaşıyorum, henüz hiç bir doktorla görüşmedim. 22 yaşındayım, 161 boyum 51 kilom var :) okuduklarımdan karar verdimki en az 300cc olmalılar :9: doktor tavsiyelerinizi bekliyorum fiyat ve yanında olmazsa olmaz görüşlerinizi tavsiyelerinizi. çokk teşekkürler :10:

evren helvacıya ulasmanı öneririm fiyatta cok uygun ama en önemlisi gördüğünde ısınacağın doktor cok daha iyi doktorlarda var araştırıp görüsmeden ilk gördüğün doktora gitme bence.Gökhan beyhan var birde fatih çapa özel hastanede.

Evet bende ayni durumdayim..Ameliyati olmaya karar verdim ama tecrubeleri hanimlardan doktor tavsiyelerine ihtiyacim var :))

Lutfen hanim'lar sesimizi duyun!!!

Siteyi kullanmaya aliskin degilim parca pincik binlerce yorum var estetik operasyon hakkinda ama hepsi ayri ayri yerlerde gunler yetmez bunlari okumaya...

Istanbul'da, meme buyutme operasyonu icin tavsiye edeceginiz doktorlari yazarsaniz coook memnun kalirim :16:

Cevap verenlere simdiden tesekkur ediyorum
:3:

Ercan karacaoglu atasehir memorial 17 gun kas alti 290 cc damla. Arkadas tavsiuesiyle 1 hafta icinde karar verdim ameliyat gunu gordum dr. Inandim o kadar prof ki. Arkadasima yuvarlak yapmissiniz bende istiyorum dedim sana damla olur dedi yoksa meme ucun asagi bakar asimetri olur dedi. Cc nedemek bilmeden girdim amelyata gozum karadir cok memnunm ne zaman arasam acar telimi.

evren helvacıya ulasmanı öneririm fiyatta cok uygun ama en önemlisi gördüğünde ısınacağın doktor cok daha iyi doktorlarda var araştırıp görüsmeden ilk gördüğün doktora gitme bence.Gökhan beyhan var birde fatih çapa özel hastanede.

Cnm merhaba.simdiden hayırlı olsun diyelim. Bende arkadasim gibi ERCAN KARACAOGLU na 3 hafta once ameliyat oldum.yuzyuze bir muaynede birde ameliyat gunu gordum.cok guleryuzlu pozitif bir adam.ne zaman arasam cok guzel konusur aydinlatir beni.tavsiye ederim cnm.

Ercan karacaoglu atasehir memorial 17 gun kas alti 290 cc damla. Arkadas tavsiuesiyle 1 hafta icinde karar verdim ameliyat gunu gordum dr. Inandim o kadar prof ki. Arkadasima yuvarlak yapmissiniz bende istiyorum dedim sana damla olur dedi yoksa meme ucun asagi bakar asimetri olur dedi. Cc nedemek bilmeden girdim amelyata gozum karadir cok memnunm ne zaman arasam acar telimi.
foton var mı acaba yada koyabilir miisn baksak?

foton var mı acaba yada koyabilir miisn baksak?
Ben suna inanan biriyim,ucuz etin tiridi olmaz.ucuza yaptırmak istemek kendine önem vermemek demek bence.estetik olsun da illaki güzel olur mantığıyla hareket etmek çok kotu sonuçlara sebebiyet verebilir.normalde meme estetiğinin ortalama fiyatı 5000-8000 tl arasındadır.ve en ii protez allergandir.bunun dışında,3000 ne yapan yerlerde var evet.bit pazarından alınan elbiseyle vakkodan alınan arasındaki fark gibi.hadi elbisenin yenisini almak mümkün ya da değiştirmek.ama sağlıkla ilgili bir şey bu o nedenle işin parasal kısmının yanısıra hijyenik ve yaptığı işin arkasında duran sağlık kuruluşunda yaptırmak gerekli.maddi açıdan müsait değilseniz biraz daha bekleyip biriktirip iisini yptirin derim.oldu bittiye gelecek bir konu değil o nedenle çok ince eleyip sık dokumak lazım.ayrıca doktor adından öte kurum adı son derece önemli kurumsal olmayan bir yerde tabiri caizse merdiven altı yerlerde sırf aaa ii bi doktor var orda deyip ameliyata girilmez.çünkü gercekten bir sıkıntı olduğunda ameliyati yapan doktor değil yapan tesis sizlere geri dönüş yapıyor olacak.bu nedenle yaptiracaginiz kurumun kurumsal bir yer olduğundan emin olun sonrasında doktorun kalitesini inceleyin.unutmayın ki parayla satın alınamayan tek şey sagliktir...

Meme protezi diyorsak Doç.Dr.Serkan Yıldırım derim sizlere :51: Adam bu işin uzmanı,mükemmelliyetçi olması benim için bir artı :)

Back