• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da lazerle diş beyazlatabileceğim iyi bir diş hekimi arıyorum

inertia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
106
0
96
İstanbul
merhaba kızlar, dişlerimi lazerle beyazlatma işlemi ile beyazlattırmayı düşünüyorum.istanbul da öncelikle avrupa yakası veya anadolu yakasında dişlerimi lazerle beyazlatabileceğim bi yer biliyor musunz.* daha önce yaptıran varsa bilgi verebilir mi ismi ,fiyatı ve memnun kalıp kalmadığı hakkında.(bleaching yöntemi ile beyazlatma).

Selam canım. Sana bi önerim olucak, lazerle aynı işi gören bütün diş hekimlerinin önerdiği yüzde yüz memnun kalabileceğin ve çok daha düşük maliyete lazerle beyazlatacağın aynı sonuca ulaşabileceğin bi ürün. Crest White Strips. memnun kalacağına emin olabilirsin. sadece bir öneri. amerikan pazarında ve gg de bulabilirsin. seçim senin iyi akşamlar

cevap verdiğin için cok tesekkür ederim perisoko acaba siz bu ürünü kullandınız mı;memnun kaldınz mı? su sıralar lazer e karar vermıs durumdayım hala doktor arıyorum henüz bulamadım.yazdığınz ürünü arastıracağım tekrar tesekkür ederim bilgi için,size de iyi aksamlar :)

Merhaba bende lazer düşünüyorum. Peki fiyatlardan haberdarmısınız? ne kadar yapıyolar lazeri ve tek seferdemi?

merhaba.750 tl imiş,fakat diş hekimi diş minesi için zararlı olduğunu söylemiş (ben gitmedim henüz bi tanıdığım aracılığı ile bilgi aldım) ,korkuttu biraz beni bu. tek seansta yapılıyor yaklasık 1 saat süren bir işlemle yapılıyormus.biraz kararsız kaldım, arastırıyorum bakalım

teşekkürler..evet bende duydum her sene yenilemek gerekiyormuş. Zaten sanatçıların falan dişlerine bakınca çok yapay duruyor. Ama fırçalayarakta beyazlamaz sanırım

Back