İstanbul'da lazerle ameliyat izi için doktor arıyorum

Ya arkadaşlar yüzdeki ufak ameliyat izi ya da güneş leklerini azaltmak ya da yok etmek amacıyla yapılan dermabrazyon ya da kimyasal peeling gibi işlemler hakkında bilgisi olan arkadaşşlar var mı ??

Bi tanesi elmas uçlu bir aletle yüzün üst derisi soyma işlemi dir diye okumuştum bunu yüzüne yaptıran arkadaş varsa lütfen yazsın ve ben yüzümden ben aldırdım ve şuan iz kalmaması için jel kullanıyorum 3 ay olacak aldıralı ve nette ameliyattan 6 ay sonra yapıldığını okudum bu işlemlerin lütfen cevap yazın bekliyorum sevgiler...

helin merhaba bende yeni üye oldum ve tam aradığım konuyu buldum sanırım.göğüs küçültme ameliyatı oldum ve izler bi hayli fazla ve keloid olarak iyileşti.tekrar ameliyat olucam sanırım . ameliyat olmadan başka alternatifler arıyorum. acaba bu merkezde sadece küçük izler mi tedavi ediliyo blgin varmı

zülfüarus ve bu konuyla ilgili tüm arkadaşlar, ameliyat izine uygulanacak lazer, izin büyüklüğüne göre ücret belirleniyor. biliyorsunuz, benim ilk önce deneme yapıldı.doktor tedaviye yanıt verdiğini söyleyerek birinci seansı olmaya karar vermiştim. şimdi 4 hafta geçti ve denemenin yapıldığı ufak bölgeyle( benim uzun bir izdi) birinci seans tüm ameliyat izini kapsamıştı. böylece deneme yapılan bölge ikinci defa lazer yapılmış oldu. ve sonuç izde bayağı bir belirsizleşme sanki silgi ile silinmiş gibi oldu. tabi ki her kişinin cildi bu tedaviye nasıl cevap vereceğini bilemem. bu yüzden sizin randevu alarak görüşme ve deneme yapmanızı önerebilirim. haftaya ikinci seansı düşünüyorum. bu arada altarnatif secenekler bulan arkadaşlar tecrübelerini yazablilrler mi?

Peki arkadaşlar bu lazer işlemi için ameliyattan kaç ay geçmiş olması gerekiyormuş bilginiz varmı bu konuda ?

dr beyle yaptığım konuşmalardan anladığım kadarıyla ve siteyi incelemeler sonucu edindiğim bilgiye göre yara, ameliyat izi ne kadar yeniyse o kadar olumlu sonuç alınıyor

Peki helincim benm ameliyatım yüzümdeki benlerin alınma operasyonuydu küçük izler var ...Mesela bu benlerin lazerle alınmasına kesinlikle karşı çıkıyordu çoğu doktor ben de oyüzden cerrahi olarak çıkarttırdım şimdi bunların üzerine tekrar lazer uygulattırmak tehlikeli olabilir mi sence doktorun bu konuda ne dedi canım bilgin varmı? Belki müşteri kazanmak için bişe olmaz diyebilir nasıl biri bilmiyorum ama öyle doktorlar çok var çağımızda ..hipokrat yeminini yemiş doktorlar var paragöz olan..onlardan sakınmak lazım..

emotionless, benler konusunda bir fikrim yok ama sana söyleyen doktor doğru söylemiş olabilir. bu lazerin yapıldığı alanlar sivilceler, lekeler, kırışıklıklar, kesik izleri (ameliyat izi gibi) epilasyon amaçlı, kılcal damarlar diye sitede okudum. süperplastın sitesindeki palamor cihazını tıklarsan yabancı siteye bağlanıyor. istersen bir inceleme yap.
benlerle uğraşmak tehlikelidir. benleri yeni çıkattıysan biraz beklemen bence daha iyi olacak. birde güneşten o benlerin yerini korumalısın.

merhaba sbl82, rica ederim ne demek... bağdat caddesine gittiğin zaman yazarsın.
benim iz'im güneş almayan bölgede ama dr a sorduğumu hatırlıyorum konuşmamızda önemli değil demişti galiba
güneş konusunu gittiğim zaman yine sorarım.

Son düzenleme:
arkadaşlar meraba cok yoğun şekılde kpss calstgm ıcın nete giremıorum gelişmelerden ahberdar ederseniz sevinirm saolun..

slm arkadaşlar,bugün ikinci seans lazer yapıldı. ve yine kızarık durumda 5 hafta da cilt normal haline geliyor (yani kızarıklık geçiyor) zaman gösterecek bu seansın etkisini..... bu arada bu uygulamada güneşin hiç bir etkisi yok . yani yazında uygulanabilir. sizlerde son durum ne? araştırma yapıp yeni bir yer bulan veya süperplast ta uygulama yapan var mı?

Son düzenleme:
kızlar benim omzumda bir dogum lekesei var.. cildimden 3- 4 ton daha koyu renkte kahverengi.. bunu tedavisi mümkünmü yaa? böyle bir sorunu tedavi ettiren varmı ? yada bana bir merkez önerebilirmisinz? yardımcı olursanzı sevinirm.

merhaba sbl82 arkadaşının verdiği site; büyük olasılıkla benim bahsettiğim site daphne lazerdir. bilgi alır almaz haberdar et bizi merakla bekliyorum buradan sonuç ne çıkacak. ücretsiz deneme var ise yaptır. yok ise talep et belki deneme uygulama yaparlar. umarım herşey istediğimiz gibi olur :)))))

meraba arkadaşlar benim kps olayı bitti ama bir sınavım daha var yine çalışıyorum ondan sonra istanbuldayım helincim senin tarif ettiğin yer bağdatcaddesinde mi? Ben de giderim belki 15 gün sonra ordayım ya inşallah bir çare buluruz bu izlere benim bi tanesinde hafif bir çöküntü olmuş içten çıkardı çünkü cerrah..bir dermatoloğa sordum o görünce buna dolgu yapılabilir dedi p.cerrahla görüş dedi onu sormam gerek ama sizce ameliyattan ne kadar geçmiş olmalı bu tür işlemler için?
Benim daha 5 ay dolmadı bile bilginiz varsa lütfen esşirgemeyin yani en az 1 yıl geçmeli mi sizce ..çünkü ben alındı tehlike yaratabilir..herkese güzel günler dilerim görüşüz..

merhaba arkadaşlar, a.s. daha önce yapılan uygulamaları özetlersek, bir kere deneme iki kere de normal seans uygulaması yapıldı. ve sonuç keloid de %50 oranında düzelme var. bu uygulamalar sonrası dr çoşkun bey bepentene krem kullanmamı söylesede ben madecasol merhem ve hematan krem kullandım(faydası oluyordur belki) ( arkadaşlar bu lazer keloid ve izdeki kızarıklığa iyi geliyor anladığım kadarıyla)

dr çoşkun bey ,yeni bir lazer cihazı ile co2 lazer' le bu hafta farklı bir uygulama yaptı. şu an kızarık durumda izde ne gibi değişiklik olacak zaman gösterecek..... sizlerde son durum ne? farklı bir uygulama yaptıran var mı?

Son düzenleme:
sbl82, bana ilk uygulanan lazer yazılım için yurtdışına gitmiş belki sen randevu alana kadar gelir. yada görüşme gittiğin zaman senin durumuna göre farklı bir lazerle de uygulama yapılabilir(co2 lazer gibi)

sbl82, ilk yapılan lazer işleminin iyileşmesi 5 hafta sürüyor. özel'ine yazı yazıyorum.

ama özel mesajların açık değıl

Son düzenleme:
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,iki hafta önce üçüncü kez palomar lazerle uygulama yapıldı. ve sonuç süper... kızarıklık yeni yeni azaldı. keloid den eser kalmadı diyebilirim..(keloid yani izdeki kabarıklık veya çukurluk, dikişin kabarık olarak iyileşmesi)ayrıca izin görünümü de bayağı düzeldi. doktorum coşkun bey' in özenli ve titiz çalışması ile bu sonucu elde ettik. ayrıca, ciltteki renkleri düzelten bir lazerin olduğunu da öğrendim. yeni gelişmelerde yine görüşmek üzere hoşçakalın.a.s.

Son düzenleme:
arkadaşlar süper plasta dr.coşkun levent taşcıya ameliyat izi için ben gittim.kesinlikle tavsiye ederim.çok büyük bir iz değildi ama 5 seansta farkedilmeyecek duruma geldi tamamen silindi gibi birşey.etkili ve güçlü bir cihaz kullanıyor bunun için derin yara izleri,ameliyat izleri ve sivilce izlerindede kullanılan bir alet.ben çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar ben şuan istanbuldayım ve lazerle yüzümdeki izleri sildirmek istiyorum.Bunun için nişantaşındaki dipnota mı başka bir yere mi gideyim bana bilgi verirmisinizi daha önce giden arkadaşlar??? Haber bekliyorum sizden çok öptüm görüşürüz dostlarım..sağlıcakla kalın:1hug:a.s.

emotionless merhaba, yazını yeni gördüm. dipnot ta cilt doktorları ve cilt uzmanları var. pek yararlı olacaklarını sanmıyorum. süperplast ta estetik doktorları var. ayrıca yeni en gelişmiş güzel lazer cihazları mevcut. istersen her iki tarafla bir görüşme yap sonra kararını ver. umarım yardımcı olmuşumdur. sağlıkla kal.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…