• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbulda lazer yaptiran bayanlar?Lütfen acil yardim

cansin90

gülümse inadina =)
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
747
123
123
Merhaba KK üyeleri,

ben yurtdisinda yasiyorum. Yakin zaman icinde lazer tedavisi icin Istanbula gitmeyi düsünüyorum. Malum burada cok pahali...
Lazer yaptiran, tecrübeleri önerileri olan varmi?
Dünya göz hastanesi ve Bir Inci Göz Hastanesini buldum Internette...Kararsiz kaldim acikcasi.

Siz nerede yaptirdiniz? Memnunmusunuz? Bir an önce karar verip ayarlamam lazim.

Yardimlariniz icin simdiden Tesekkürler...

Merhaba KK üyeleri,

ben yurtdisinda yasiyorum. Yakin zaman icinde lazer tedavisi icin Istanbula gitmeyi düsünüyorum. Malum burada cok pahali...
Lazer yaptiran, tecrübeleri önerileri olan varmi?
Dünya göz hastanesi ve Bir Inci Göz Hastanesini buldum Internette...Kararsiz kaldim acikcasi.

Siz nerede yaptirdiniz? Memnunmusunuz? Bir an önce karar verip ayarlamam lazim.

Yardimlariniz icin simdiden Tesekkürler...
Son durum ne canım malum bir yıl olmuş , Hala arıyorsan Estetikport tecrübemi paylaşabilirim. :) Ayrıca lazeri niçin yapıracaksın biraz ayrıntı lütfen.

Son durum ne canım malum bir yıl olmuş , Hala arıyorsan Estetikport tecrübemi paylaşabilirim. :) Ayrıca lazeri niçin yapıracaksın biraz ayrıntı lütfen.

tecrübeni paylasirsan cok memnun olurum. Hala yaptiramadim...Güvenemiyorum pek ..

Dünya göz yazdığına göre lazerle göz ameliyatı samırım,ama sonuç ne oldu acaba:stop:

kusura bakmayin. yeni görüyorum yorumlari..

evet gözlerim icin düsünmüstüm. Hala yaptiramadim emin olamiyorum.

kusura bakmayin. yeni görüyorum yorumlari..

evet gözlerim icin düsünmüstüm. Hala yaptiramadim emin olamiyorum.
Karar vermesi zor gerçekten,aslında yaptıran birini görüp karar vermen daha kolay ama göz doktorları kendileri pek yaptırmıyorlar diye biliyorum.

Back