Lazer Epilasyon İstanbul'da lazer epilasyon merkezi önerisi

cavanedax

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
50
23
26
Merhaba kızlar,
Kardeşim lazere başlamayı düşünüyor.Kendisi yurtta kaldığı için tüy kıl vs almak zor oluyor. İstanbulda özellikle sağlık bakanlığından onaylı temiz bir yer arıyoruz. Önerilerinize açığım. Sadece 3 bölge düşünüyor. Bütçemiz max 2 bin lira.

Not: Kendisi medicana avcılardaki yer ile görüşmüş oraya giden varsa benimle iletişime geçebilirse sevinirim.

Son düzenleme:
Çığlık çığlığa yaptırmayın diye herkese söylemek istediğim şey.Hastanede bile olsa sıkıntı yaşayabiliyorsunuz.Zaten doktor olmayan birine yaptırmak çok tehlikeli.Onkoloji uzmanı Prof.Erkan Topuz'a göre düzenli bakımı yapılmayan cihazlar kansere sebep olabiliyor.Lazer işlem yapan sözde güzellik uzmanları için sağlığınızın hiç bir önemi olmadığından dolayı, benlerinizi koruma altına almadan atış yapıyorlar ve çok tehlikeli olan bir kanser türüne sebep olabilir diye doktorlar baş bas bağırıyor. Ayrıca seans sayısı artıkça hiç tüy kıl olmayan yerlerimizde, özellikle yüz ve boyun bölgesinde tüyler kıllar çıkmaya başlıyor.Koltuk altı kararması, dirsek ve diz kapağı kararması oluyor.
Not: Lazer yüzünden kanser olan hiç bir vaka yokmuş ama bu olmayacağınız anlamına gelmez.Bence en iyisi güvenilir markaların ev için ürettiği lazer cihazları.Ama yine de doktora danışmak ya ve bu tip cihazları kullananların yorumlarına bakmakta fayda var.Doktor olmayan birine asla işlem yaptırmayın.

Merhaba ... 15 yıllık bir kurum 2500 TL tüm vücut lazer yapılıyor ... Merve hanım ile görüşün yardımcı olacaktır indirim yapıyorlar ben ve kuzenim gittik memnun kaldık tavsiye ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
... sağlık bakanlığından onaylı

Merhaba ... 15 yıllık bir kurum 2500 TL tüm vücut lazer yapılıyor ... Merve hanım ile görüşün yardımcı olacaktır indirim yapıyorlar ben ve kuzenim gittik memnun kaldık tavsiye ediyorum
Niye canhıraş bir şekilde reklam yapıyorsun? Profili baştan sona reklam dolu. Üç kuruş kazanmak için insanlari kandırmaya utanmıyor musunuz?

cnm avcılarda sana önerebileceğim stanpoli güzellik merkezi var bende uzun süre araştırdıktan sonra lazere başladım ve çokta memnun kaldım fiyat olarak gayet uygun bir yer çokta ilgililer çevremde ne kadar insan varsa hepsini yönlendirdim çokta memnun kaldılar tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…