İstanbulda labioplasti doktor önerisi?

isyrosss

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
1
0
27
Merhaba. deneyimlerinize ihtiyacım var. istanbul'da doktor önerebilir misiniz? fiyatları da eklerseniz süper olur. Pelin İlbeyi ile anlaşmıştım geçen sene fakat pandemi araya girdi şimdi de hastaneye gitmiyormuş virüsten dolayı

Merhaba ben özgür kargal esra çabuk çömerle görüş derim esra 8000 bin özgür bey biraz daha pahalı diyorlar muhane ücreti de 500 tl sadeve labioplasti olucaksanız tabi ben bu iki doktoru düşünğyorun maddi durumdan dolayı olamıyorum ama eğer maddi durumunuz varsa bu iki doktıra gidip muhane olun görüşün derim.

Birde esra normalde Ankarada ama İstanbula da geliyo Instagram sayfakarına bakabilirsiniz ben araştırıyorum da

Ben süleyman eserdağ emeliyat oldum çok memnun kaldım 2ay oldu ameliyat sonrasıda sıkıntı yaşamadım kesinlikle tüm kalbimle tavsiye ederim daha iyisi yok derim çok araştırmalar yaptım iyiiki süleyman bey demişim kendisiyle muhakkak tanışın derim bu tür ameliyatları şansa bırakamazsınız oyüzden hiç düşünmeden ameliyatınızı olun derim Nişantaşında yeri hera klinik kesinlik le süleyman beyy

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben de 8 ay önce Özgür Kartala 8000 tl ye oldum. Muayene ücreti almıyor. Sonuçtan çok memnunum

2-3 ay süresinde diyebilirim.
Cevap için teşekkürler, Özgür beye olmuştunuz sanırım. Kendisi vajinoplasti de yapıyor mu acaba? Ben labioplasti için kararsızım tam vazgeçmiştim tekrar mantar oldu yine aklıma girdi ameliyat. Eğer olursam vajinoplasti de yaptırmak istiyorum.

Ben esra cabuk comerte ameliyat oldum memnun kaldim.Kendisi ara ara istanbula geliyor.Acikcasi bu forma ben bunu arastirmak icin kayit olmustum.Bana yardim eden oldu bende sana yazayim dedim.Umarim faydali sonuclar alirsin.Fiyat olarak 6500 civari odedim ama suan zam gelmis.Zam gelmeyen bisey kalmadi normal karsiliyorum suanki odeme olsa gene oderdim tum sıkıntılarımdan kurtuldum.

Rica ederim ne demek. Evet yapıyor sayfasında görmüştüm kombine ameliyatlar yaptığını. Öngörüşmesi ücretsiz zaten bir şey kaybetmezsiniz

Ben de Özgür kartala oldum.
çok rahat geçti ve hemen iyileştim.
Ameliyattan 3 gün sonra işe gittim siz düşünün:)
Muayene ücretsiz ve sizi çok iyi bilgilendiriyor bence kendisiyle bi görüşün.

Ne kadar sürede iyileştiniz? Kesilen yerlerde ki kabarmalar kaşıntılar ne zaman geçti

Beylikdüzü medilfe var ben yeni ameliyat oldum ve kendimi çok iyi hissediyordum Hamit baki duru fiyatitda çok uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…