Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben özgür kargal esra çabuk çömerle görüş derim esra 8000 bin özgür bey biraz daha pahalı diyorlar muhane ücreti de 500 tl sadeve labioplasti olucaksanız tabi ben bu iki doktoru düşünğyorun maddi durumdan dolayı olamıyorum ama eğer maddi durumunuz varsa bu iki doktıra gidip muhane olun görüşün derim.Merhaba. deneyimlerinize ihtiyacım var. istanbul'da doktor önerebilir misiniz? fiyatları da eklerseniz süper olur. Pelin İlbeyi ile anlaşmıştım geçen sene fakat pandemi araya girdi şimdi de hastaneye gitmiyormuş virüsten dolayı
Birde esra normalde Ankarada ama İstanbula da geliyo Instagram sayfakarına bakabilirsiniz ben araştırıyorum daMerhaba. deneyimlerinize ihtiyacım var. istanbul'da doktor önerebilir misiniz? fiyatları da eklerseniz süper olur. Pelin İlbeyi ile anlaşmıştım geçen sene fakat pandemi araya girdi şimdi de hastaneye gitmiyormuş virüsten dolayı
Ben süleyman eserdağ emeliyat oldum çok memnun kaldım 2ay oldu ameliyat sonrasıda sıkıntı yaşamadım kesinlikle tüm kalbimle tavsiye ederim daha iyisi yok derim çok araştırmalar yaptım iyiiki süleyman bey demişim kendisiyle muhakkak tanışın derim bu tür ameliyatları şansa bırakamazsınız oyüzden hiç düşünmeden ameliyatınızı olun derim Nişantaşında yeri hera klinik kesinlik le süleyman beyyMerhaba. deneyimlerinize ihtiyacım var. istanbul'da doktor önerebilir misiniz? fiyatları da eklerseniz süper olur. Pelin İlbeyi ile anlaşmıştım geçen sene fakat pandemi araya girdi şimdi de hastaneye gitmiyormuş virüsten dolayı
Ne kadar sürede iyileştiniz?Merhaba, ben de 8 ay önce Özgür Kartala 8000 tl ye oldum. Muayene ücreti almıyor. Sonuçtan çok memnunum
2-3 ay süresinde diyebilirim.Ne kadar sürede iyileştiniz?
Cevap için teşekkürler, Özgür beye olmuştunuz sanırım. Kendisi vajinoplasti de yapıyor mu acaba? Ben labioplasti için kararsızım tam vazgeçmiştim tekrar mantar oldu yine aklıma girdi ameliyat. Eğer olursam vajinoplasti de yaptırmak istiyorum.2-3 ay süresinde diyebilirim.
Ben esra cabuk comerte ameliyat oldum memnun kaldim.Kendisi ara ara istanbula geliyor.Acikcasi bu forma ben bunu arastirmak icin kayit olmustum.Bana yardim eden oldu bende sana yazayim dedim.Umarim faydali sonuclar alirsin.Fiyat olarak 6500 civari odedim ama suan zam gelmis.Zam gelmeyen bisey kalmadi normal karsiliyorum suanki odeme olsa gene oderdim tum sıkıntılarımdan kurtuldum.Merhaba. deneyimlerinize ihtiyacım var. istanbul'da doktor önerebilir misiniz? fiyatları da eklerseniz süper olur. Pelin İlbeyi ile anlaşmıştım geçen sene fakat pandemi araya girdi şimdi de hastaneye gitmiyormuş virüsten dolayı
Rica ederim ne demek. Evet yapıyor sayfasında görmüştüm kombine ameliyatlar yaptığını. Öngörüşmesi ücretsiz zaten bir şey kaybetmezsinizCevap için teşekkürler, Özgür beye olmuştunuz sanırım. Kendisi vajinoplasti de yapıyor mu acaba? Ben labioplasti için kararsızım tam vazgeçmiştim tekrar mantar oldu yine aklıma girdi ameliyat. Eğer olursam vajinoplasti de yaptırmak istiyorum.
Merhabalar söylendiği gibi 3 günde nırmal hayata dönülüyormu?2-3 ay süresinde diyebilirim.
Kaşıntılar oluyor ama onun harici toparlanıyorsunuz evetMerhabalar söylendiği gibi 3 günde nırmal hayata dönülüyormu?
Ne kadar sürede iyileştiniz? Kesilen yerlerde ki kabarmalar kaşıntılar ne zaman geçtiBen süleyman eserdağ emeliyat oldum çok memnun kaldım 2ay oldu ameliyat sonrasıda sıkıntı yaşamadım kesinlikle tüm kalbimle tavsiye ederim daha iyisi yok derim çok araştırmalar yaptım iyiiki süleyman bey demişim kendisiyle muhakkak tanışın derim bu tür ameliyatları şansa bırakamazsınız oyüzden hiç düşünmeden ameliyatınızı olun derim Nişantaşında yeri hera klinik kesinlik le süleyman beyy
Beylikdüzü medilfe var ben yeni ameliyat oldum ve kendimi çok iyi hissediyordum Hamit baki duru fiyatitda çok uygunMerhaba. deneyimlerinize ihtiyacım var. istanbul'da doktor önerebilir misiniz? fiyatları da eklerseniz süper olur. Pelin İlbeyi ile anlaşmıştım geçen sene fakat pandemi araya girdi şimdi de hastaneye gitmiyormuş virüsten dolayı
Öyle birşey mümkün değil benim bugün 2nci günüm ve bacaklarımı hala açarak yürüyorum oturamiyorumdaMerhabalar söylendiği gibi 3 günde nırmal hayata dönülüyormu?