- 3 Mart 2021
- 2
- 0
- 6
- 35
- Konu Sahibi mysteria_ist
Herkese merhaba. Maalesef bugünkü test hamile olduğumu gösterdi. Bu da tamamen beklenmedik bir durum olmasından dolayı hazırlıksız ve bilgisiz yakalandım. İnternette birçok örtüşmeyen bilgi ile karşılaştım.
Aşağıdaki konularla ilgili bilgi olanlar; paylaşabilir misiniz lütfen?
- Devlet hastanelerde kürtaj yapılması için zorunlu durum olmasının gerektiğini yazıyor. Bu zorunlu dedikleri durumların arasında sürekli kullanılan kırmızı reçete ilaçlar dahil mi (gebelik esnasında kesinlikle kullanılamaz prospektüste belirtilmiştir), yani ilaç kullanmam çocuğa olası yansıtabilir riskler hesaba katılıyor mu?
- Resmi olarak boşandım (mahkeme kararı mevcut), fakat eşim karar tebliği halen almadığı için, karar henüz kesinleşmedi (nüfusta evli olarak gözükmeye devam ediyoruz). İnternette bazı hastaneler eşten izin istediklerine dair bilgi buldum. Bu doğru mu?
- Özel / devlet hastane arasında kürtaj yaptırmanın farkları var mıdır ?
Konuyla alakalı paylaşacağınız bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.
Aşağıdaki konularla ilgili bilgi olanlar; paylaşabilir misiniz lütfen?
- Devlet hastanelerde kürtaj yapılması için zorunlu durum olmasının gerektiğini yazıyor. Bu zorunlu dedikleri durumların arasında sürekli kullanılan kırmızı reçete ilaçlar dahil mi (gebelik esnasında kesinlikle kullanılamaz prospektüste belirtilmiştir), yani ilaç kullanmam çocuğa olası yansıtabilir riskler hesaba katılıyor mu?
- Resmi olarak boşandım (mahkeme kararı mevcut), fakat eşim karar tebliği halen almadığı için, karar henüz kesinleşmedi (nüfusta evli olarak gözükmeye devam ediyoruz). İnternette bazı hastaneler eşten izin istediklerine dair bilgi buldum. Bu doğru mu?
- Özel / devlet hastane arasında kürtaj yaptırmanın farkları var mıdır ?
Konuyla alakalı paylaşacağınız bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.