Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle Istiklal cad. "Cremeria Milano" Dodurmacisini siddetle tavsiye ediyorum dondurma canavarlarina..kaydirigubbakcemile5
Asmalimescit mah. 164 /A , Istiklal/Beyoglu
Tünele 200-300 metre yakinlikta..!
Afiet olsun..! sırnaşık şey
eh ben dıyım sız gunduz vakdı tadına doyulmıycak tek lezzetın adresı ıst.tıp.fak.karsısında altın kapı rest.ınanın lezzetlerınde yok yok bıttım resmen ..
besıktasda ıse ıskenderı harıka ustu olan ıkı yer var bırı alibaba rest..dıgerı hacıdayı..yok bole bı lezzet gercekdende..
ayrıca manzara dersenız tophanede hem okey oyun salonları hem surıyeden gelen nargılelerı hemde turk ve ıtalyan mutfagı ıle monaco yu tercıh ederım ama ramazan aylarında yer bulmanız cok zor bıde butun unululerın takılg bı mekandır..pazar kahvaltısı superdır..denıze sıfırdır tum ıst.manzarası ıle:)..degme keyfıne..
bir topu 4 lira ve italyada ki dondurmaların üstüne su dökemez...ben beğenmedim normal dondurma bence yani o parayı hakedecek offf muhteşem diyebileceğim bir yer değil...ali ustanın bile daha güzel dondurmaları:))) :icecream:
iskender bursamızda yenir:))))maalesef gerçeği gibi yapamıyorlar ve garsonları çok yapışkan alibabanın.
gerçek iskende için beşiktaşta yıldızda iskenderoğlunu tavsiye ederim sanırım anadolu yakasına da açmışlar şube falan.bursadaki iskenderin şubesi bunlar ve gerçekten harikaaa cokacimcoook