Ben 27 Kasım da açık myom ameliyatı oldum 12 cm saplı subseröz myom vardı bende kurtuldum şükür.Ama bu süreçten önce tam 3 doktora gitmiştim ve bana rahmimin alınması gerektiğini söylediler sonra tavsiye üzerine ameliyatımı olduğum 4.doktora gittim ve iyi ki de gitmişim.Öyle abuk subuk tahliller ve söylemler oldu ki hem maddi hem manevi ciddi yıprattı bizi gittiğim 3 doktorda şaka gibiydi.İstanbul da iyi bir doktor arayışında olan arkadaşlara yardımcı olmak adını böyle bir konu açtım umarım işinize yarar.Herkese acil şifalar dilerim.Konuyla alakalı sorularınızı ve ameliyat sürecini soran olursa anlatırım kızlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul’da ki en iyi kadın doğum doktoru
- Konu Sahibi Ebrhll
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ekim 2017
- 443
- 164
- 23
- 26
İstanbul Kurtköyde Ersoy Hastanesi'nin kadın doğum doktorlarindan genel olarak memnunlar ve aynı yerde Emsey hastanesi var orasına iyidir. İkisi özel hastane bu arada. Seninki kimdi canim
Benim ki de yarı özel ( özel Çamlıca medicana hastanesinde kadın doğum doktoru Mine Tüzel
- 13 Ekim 2017
- 443
- 164
- 23
- 26
Anladım canım neyse ki sonunda anlaşılmış...Benim ki de yarı özel ( özel Çamlıca medicana hastanesinde kadın doğum doktoru Mine Tüzel
merhaba, çok geçmiş olsun.
Mine hanımdan memnun kaldınız mı?
ben de kendısıne gitmeyi düşünüyorum ama netten arastırdgım kadarıyla pek yorum bulamadım.
Merhaba evet çok memnun kaldım eli cidden çok hafif bunu ameliyat sonrası anladım.Çok alakalı bir doktor ve samimi biri ben açıkcası tavsiye ederim.Eğer giderseniz bana da yazın
Ben 27 Kasım da açık myom ameliyatı oldum 12 cm saplı subseröz myom vardı bende kurtuldum şükür.Ama bu süreçten önce tam 3 doktora gitmiştim ve bana rahmimin alınması gerektiğini söylediler sonra tavsiye üzerine ameliyatımı olduğum 4.doktora gittim ve iyi ki de gitmişim.Öyle abuk subuk tahliller ve söylemler oldu ki hem maddi hem manevi ciddi yıprattı bizi gittiğim 3 doktorda şaka gibiydi.İstanbul da iyi bir doktor arayışında olan arkadaşlara yardımcı olmak adını böyle bir konu açtım umarım işinize yarar.Herkese acil şifalar dilerim.Konuyla alakalı sorularınızı ve ameliyat sürecini soran olursa anlatırım kızlar
Kadıköy Bağdat caddesinde Egemen Koyuncu’ya gitmeni tavsiye ederim. Bu konularda uzman.
Ama özel klinik oldugu için muayene ücretleri biraz fazla. Yeditepe üniversite hastanesinde de Ümmühan hanım varmış çok iyi oldugunu duyduğum.
Merhaba evet çok memnun kaldım eli cidden çok hafif bunu ameliyat sonrası anladım.Çok alakalı bir doktor ve samimi biri ben açıkcası tavsiye ederim.Eğer giderseniz bana da yazın
selam dünden beri forumlardaki konuyla ilgili yazılara bakıyorum, senin de durumunu okudum. nasıl oldu karnındaki şişlik felan düzeldi mi?
ben de ameliyatımı Özel Şafak hastanesi Bektaş Yıldırım'a oldum. kendisi zaten aile dostumuz olur o yüzden çok güveniyorum, çokta ilgilendi sağolsun. zaten eski profesörlerden muayenesinde bile gereksiz müdahalede bulunmaz. hamileliğe desteği olsun diye aldı miyomları, bebeğin tutunmasına ve gelişmesine engel olmasın diye.
selam dünden beri forumlardaki konuyla ilgili yazılara bakıyorum, senin de durumunu okudum. nasıl oldu karnındaki şişlik felan düzeldi mi?
ben de ameliyatımı Özel Şafak hastanesi Bektaş Yıldırım'a oldum. kendisi zaten aile dostumuz olur o yüzden çok güveniyorum, çokta ilgilendi sağolsun. zaten eski profesörlerden muayenesinde bile gereksiz müdahalede bulunmaz. hamileliğe desteği olsun diye aldı miyomları, bebeğin tutunmasına ve gelişmesine engel olmasın diye.
Çok geçmiş olsun size de.Benim 2 ay oldu ameliyat olalı ve karın şişliğim epey indi çok hafif var şu an ama hissiz o bölge henüz.Doktor 2 yıl da anca toparlar his durumu dedi ama tabi ki tam anlamıyla olmaz dedi sonuçta sinirleri de kestiler ameliyat sırasında aman iyi olalım evlat sahibi olalım hayırlısıyla da bu kadarı sorun değil benim için
Kızlar myom ameliyatı sonrası Ovulasyon tarihi hesaplayıp gebe kalabilmek için bilgi paylaşımı yapabilmemiz için konu açtım
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ovulasyon-hesaplama-zorlugu.1061732/
İhtiyacı olan,paylaşımda bulunmak isteyen buyursun
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ovulasyon-hesaplama-zorlugu.1061732/
İhtiyacı olan,paylaşımda bulunmak isteyen buyursun
- 27 Şubat 2018
- 84
- 52
- 88
- 39
merhaba, çok geçmiş olsun.
Mine hanımdan memnun kaldınız mı?
ben de kendısıne gitmeyi düşünüyorum ama netten arastırdgım kadarıyla pek yorum bulamadım.
Merhaba acaba Mine Hanım'ı denediniz mi?
evet ona gıdıyorum, memnunum
whatsp vs yazdıgımda cvp yazıyor mutlaka
ama dogum konusu hakkında bılgım yok malesef:)
Ben hamileyim bu ay kaldım ve hala Mine Tüzel e gidiyorum nasipse doğumumu da ona yaptıracağım ben çok memnunum kendisinden
Merhaba acaba Mine Hanım'ı denediniz mi?
Bana kalırsa muhakkak gidin Mine hocaya ben ameliyatımı da ona oldum,nasipse inşallah doğumumu da kendisine yaptıracağım.Zaten sizde gitseniz bir daha başka doktor arama ihtiyacı duymazsınız
- 27 Şubat 2018
- 84
- 52
- 88
- 39
Bebeğiniz hayırlı olsun. TeşekkürlerBana kalırsa muhakkak gidin Mine hocaya ben ameliyatımı da ona oldum,nasipse inşallah doğumumu da kendisine yaptıracağım.Zaten sizde gitseniz bir daha başka doktor arama ihtiyacı duymazsınız
Bebeğiniz hayırlı olsun. Teşekkürler
Allah razı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim ve isteyen herkese nasip etsin
Ben hamileyim bu ay kaldım ve hala Mine Tüzel e gidiyorum nasipse doğumumu da ona yaptıracağım ben çok memnunum kendisinden
çooook sevindimmmm darısı başıma
çooook sevindimmmm darısı başıma
Amin kuzum inşallah:)