Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah ailesine sabır versin. Ailesi tv'lere çıkar mı derseniz ? sanmıyorum.
haberleri izleyin şuanda
bu cinayeti DHKP-C üstlenmiş. terör örgütüyle alakalı yani.
Burakcan'ın babası: Berkin de, Burak da bizim çocuğumuz, biz biriz!
"Berkin de bizim evladımız, onun anasının babasının feryadına bizim de yüreğimiz yandı"
"9 aydır geziciler iskence gördü, palalılara silah cekmedi de oğlumumu vuracaklar '
babası zaten çıkıp açıklama yaptı. haberleri takip ederseniz. http://www.sabah.com.tr/webtv/turkiye/burakin-babasi-aciklamada-bulundu
gerçi tvlere çıkmanın kime ne zararı olacak anlamadım ama...
Bir kesme sorsan gezicilerin hepsi dhkp-c den zaten..Ölen herkesi örgütlü yapmadılar mı?
Yazık ya..Yemin ederim ana-babalara oluyor olan. Evladını kaybetmiş yine de sağduyusunu korumuş adamcağız..
Rengo onu ben de anlamadım.Sordum ama cevap alamadım.Ölen çocuk efsaaaa'dan yalnızca iki yaş küçük.Yani onun gibi olmayacağının,olmayacağımızın garantisini kimse veremez.Bir başsağlığı dilemek bu kadar zor olmamalıydı.Ölen her vatan evladına benim içim yanar.Acı aynı acı....
Bir kesme sorsan gezicilerin hepsi dhkp-c den zaten..Ölen herkesi örgütlü yapmadılar mı?
Yazık ya..Yemin ederim ana-babalara oluyor olan. Evladını kaybetmiş yine de sağduyusunu korumuş adamcağız..
vallahi benim 13 yaşındaki kardeşim bile hem polise hem berkine üzüldü.
bunu gelip soruyor bana insanlar neden üzülmüyor diye.
yani hakikaten olay vicdanla alakalı yaşla değil
Ben de bugün feysten bir arkadaşımla tartıştım.Ona üzüldüğün kadar polislere üzüldün mü diyor ? Artık üzülmemetre gibi bir şey çıksa da rahat etsek.
Çok üzücü Allah rahmet eylesin.Allah acılı ailesine sabır versin.
Artık kimse ölmesin ölümün bile, senin taraf benim taraf ayrımına başlanıldı.Yapanda
bu ülkeyi yöneten zat.İlk andan itibaren yatıştırıcı olmak yerine kışkırtmayı tercih ettiler.
Hala devam ediyor. Yatıştırmak işlerine gelmiyor yolsuzlukları gündemden düşürmek için
bu olaylar işlerine geliyor.
Burak Can'ın ne günahı vardı?" diye soran Berfin'in ne günahı vardı diye neden soramıyor.
2011 atılan biber gazı nedeniyle kalp krızi geçirip ölen öğretmen Metin Lokumcu'nun günahı neydi.
Arkasından verdiğin demeçte.Allahın Rahmetini dilemek dururken ölmüşse ölmüş gibi yorum yapmak
bir ülkenin başbakanına yakışır mı ?
"Tabi bu arada bir tanesi de kalp krizi geçirerek, kimliğini bilmiyorum, üzerinde durma gereğini duymuyorum kalp krizi sonucu ölmüş." Başbakandan Alıntı
Basbakan ayristirma politikalarina devam ediyor. Sonra da birbirimize soruyoruz, neden insanlar bu kadar gerildi, neden insanlar hem Berkin`e, hem polise, hem Burak`a ayni anda üzülemiyor diye. Basbakan sagduyuyu korumaya izin veriyor mu ki? Her dakika yeni bir söylem.
Burak Can'ın ne günahı vardı?
Su cümleye bakar misiniz? Allah rahmet eylesin, hem Burak`i hem Berkin`i hem de bir polisimizi kaybettik, bu insanlarin ne günahi vardi? diyemiyor.
Ama tabi eyleme giden herkes DHKP-C`li onun gözünde, eyleme giden herkes terörist. Burak eyleme katilmadigi icin ne günahi vardi diye üzülmeyi hak ediyor ama Berkin ayni degeri görmeye layik degil. Fakat cok enteresan bir sekilde Misir`da dik durusuna Esma`nin, aglanabiliyor.
Birileri bizi böyle yönettigi sürece, birileri insanlarin sinirlerini gerip, yüreklerini her lafiyla dagladigi sürece, birileri halkin %50`si benim gerisi umrumda degil politikasi izledigi sürece, halkin birlesecegi varsa da birlesemez ki.
Bakin Kemal Kilicdaroglu: "Kemal Kılıçdaroğlu dün gece Okmeydanı'nda bir gencin daha öldüğünü hatırlatarak provokasyon uyarısı yaptı. Kılıçdaroğlu, "Dün yine olaylar olmuş. Yine İstanbul'da bir kardeşimiz daha hayatını kaybetmiş. O aileye de Allah'tan rahmet ve başsağlığı diliyorum.Bütün yurttaşlarımdan şunu istiyorum;Sakın ola ki provokasyonlara gelmeyin. Demokratik yollardan haklarımızı arayacağız. Bunun mücadelesini yapıyoruz zaten. Daha güzel bir Türkiye , barış içinde yaşayan bir Türkiye, bunu arzu ediyoruz. Bunun için çalışıyor, bunun için mücadele ediyoruz" ifadesini kullandı." (Ki bu uyarilari eylemler baslamadan da yapmisti.)
Radikal
Berkin`in annesinin feryadini duydum agladim, Burak Can`in babasinin gözü yasli fotograflarina da agladim. Bu kadar zor olmamali ya. Ideoloji biter bir insan ölmüsse, bir can kaybedilmis, bir ocak yanmis. Ama birileri daha hükümeti ele gecirdigi andan itibaren "kininizin bekcisi olun" diye uyari yapti. Kinin müslümanlikta yeri var mi? Müslümanligi da gectim herkes inancli olmak zorunda degil ama insanlikta yeri var mi?
Basbakan ayristirma politikalarina devam ediyor. Sonra da birbirimize soruyoruz, neden insanlar bu kadar gerildi, neden insanlar hem Berkin`e, hem polise, hem Burak`a ayni anda üzülemiyor diye. Basbakan sagduyuyu korumaya izin veriyor mu ki? Her dakika yeni bir söylem.
Su cümleye bakar misiniz? Allah rahmet eylesin, hem Burak`i hem Berkin`i hem de bir polisimizi kaybettik, bu insanlarin ne günahi vardi? diyemiyor.
Ama tabi eyleme giden herkes DHKP-C`li onun gözünde, eyleme giden herkes terörist. Burak eyleme katilmadigi icin ne günahi vardi diye üzülmeyi hak ediyor ama Berkin ayni degeri görmeye layik degil. Fakat cok enteresan bir sekilde Misir`da dik durusuna Esma`nin, aglanabiliyor.
Birileri bizi böyle yönettigi sürece, birileri insanlarin sinirlerini gerip, yüreklerini her lafiyla dagladigi sürece, birileri halkin %50`si benim gerisi umrumda degil politikasi izledigi sürece, halkin birlesecegi varsa da birlesemez ki.
Bakin Kemal Kilicdaroglu: "Kemal Kılıçdaroğlu dün gece Okmeydanı'nda bir gencin daha öldüğünü hatırlatarak provokasyon uyarısı yaptı. Kılıçdaroğlu, "Dün yine olaylar olmuş. Yine İstanbul'da bir kardeşimiz daha hayatını kaybetmiş. O aileye de Allah'tan rahmet ve başsağlığı diliyorum.Bütün yurttaşlarımdan şunu istiyorum;Sakın ola ki provokasyonlara gelmeyin. Demokratik yollardan haklarımızı arayacağız. Bunun mücadelesini yapıyoruz zaten. Daha güzel bir Türkiye , barış içinde yaşayan bir Türkiye, bunu arzu ediyoruz. Bunun için çalışıyor, bunun için mücadele ediyoruz" ifadesini kullandı." (Ki bu uyarilari eylemler baslamadan da yapmisti.)
Radikal
Berkin`in annesinin feryadini duydum agladim, Burak Can`in babasinin gözü yasli fotograflarina da agladim. Bu kadar zor olmamali ya. Ideoloji biter bir insan ölmüsse, bir can kaybedilmis, bir ocak yanmis. Ama birileri daha hükümeti ele gecirdigi andan itibaren "kininizin bekcisi olun" diye uyari yapti. Kinin müslümanlikta yeri var mi? Müslümanligi da gectim herkes inancli olmak zorunda degil ama insanlikta yeri var mi?
Radikal