İstanbulda kadın doğumcu

SMS5308

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
40
11
38
34
Merhaba bayanlar istanbul anadolu yakasında beykozda oturuyorum. 3,5 aylık hamileyim. iyi bir doktor ve hastane arıyorum. çakmak erdem hastanesine yasemin hnma giden var mı? veya bana hastane önerebilecek.

Özel göztepe hastanesi gülşen barcınli 'yı tavsiye ederim ama doktor olarak hastane kalitesine göre oldukça pahalı nts ye 100 lira bayıldım kac kere alti üstu nts yani sırf doktorum iyiydi diye hoş 9 ay önce 275 tlydi şımdı 300 olmuştur muayene ve kontrol süreleri 2 hafta değil 10 gün çok ticarethane gibi bi hastane doktor olarak cook cook iyi bir doktor fakat hastane fiyatın hakkını verebilecek kalitede değil şimdiki aklım olsa hamilelik sürecimi ve doğumumu orada yaptırmazdım:/ riskli bi hamilelik olduğu için doktorumu bırakamadım memnun olduğum için

Üsküdar/Bağlarbaşı-Academic Hospital kadın doğumu çok iyi tavsiye ederim.

Central Hospital Figen hanım veya Fatmanur Hanım

Dr.Lalehan Kutlay
Muayenehanesi Acıbadem'de.
Doğumu,anlaşmalı olduğu hastanelerden birinde yapabilirsiniz.
Anne gibi yumuşacık davranır hastasına.
Allah,ayağına taş değdirmesin doktorumun.

Netten yorumlara baktım da hastane hakkında çok olumsuz yorum var. Doktorlara iyi denilmiş ama sanırım çok fahiş fiyatları varmış. Ve işleyiş olarak da çok düzenli değilmiş. Siz orada doğum mu yapmıştınız?
Yok doğum yapmadım ama operasyon geçirdim 1.650 tl ödemiştik

Merhaba bayanlar istanbul anadolu yakasında beykozda oturuyorum. 3,5 aylık hamileyim. iyi bir doktor ve hastane arıyorum. çakmak erdem hastanesine yasemin hnma giden var mı? veya bana hastane önerebilecek.
Benim doktorum. İlk gebelikte de ona gittim. Şimdi de gidiyorum. Dünya tatlısı ❤️

Back
X