Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ;
Annem istanbulda yaşıyor ve kadın hastalıklarına gitmesi gerekiyor. iyi bir dr arıyor tabi özel olmayan . sizin memnun kaldığınız bir doktor varmı acaba istanbul avrupa yakası ?
Canımmm merhaba. İstanbulda doktor tavsiyesi istemişsin özel olmasın demişsin ancak benim doktorum özelde ama yine de yazmadan geçemedim... Ben Bahçeci Kliniğinde Burçak hanıma gidiyorum... AVrupa yakasında Fulyada... İnanılmaz tatlı biri! çok iyi güven veriyor! rahat hissediyorum gittiğimde. herşeyden önce insan kendini kadın hastalıklarında kadın doktora gidince çok daha iyi hissediyor. Ben Burçak Hanımı kesinlikle tavsiye ederimmm... Annene çok geçmiş olsun dileklerimle.
Bende çok memnunum doktorumdan ve kesınlıkle tavsıye ederım özel olmasın dmedin ama günede söylemek ısterım Avrupa yakası bahcelıevlerde mualla Vural 02125564073 gayet ıyı açıklayıcı bılgıler verır bazı doktorlar sorsanda söylemez çünkü