İğneli Epilasyon İstanbul'da iğneli epilasyon yaptıranların paylaşım alanı

Arkadaşlar doğa hanıma ulaşamıyorum garıp bir şekilde telefon kapalı instigram kapalı google da cıkmıyor koronadan birşeymı oldu kadına diye düşünmeye başladım. garip

Merhabalar
Ben istanbulda yaşıyorum. Yaptırdığınız yer istanbuldaysa paylaşırsanız sevinirim.

Gittiğiniz yerden memnunsanız özelden banada gönderebilirmisiniz bilgilerini. Bende güneşliye yakın oturuyorum.

Zeynep Polat'ta 1.5 yıl önce işlem yaptırdığım göz altımın izleri 1 yıldan uzun sürede geçti. Süsen Hanım'a başlamıştım şuan memnunum. İz sorunu yaşamadım. Kalın tüyler neredeyse bitti. Baya rahatladım. Bir daha asla iğneli yaptırmam diyordum ama Süsen Hanım gibi işin ehli birini bulmak gerekiyormuş. Kalın tüyler ve küçük alanlar için Süsen Güzellik'i tavsiye ederim. Biraz yavaş çalışıyor ama Zeynep kadar değil. En azından çalıştığı yerde 1 yıl gibi uzun sürelerde geçmeyen iz sorununa sebep olmuyor. İnce tüyler ve büyük alanlar için başka bir merkez arayışındayım.

Özelden bilgi verebilir misiniz nereye gittiniz fiyat olarak uygun bir yer bulmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…