İğneli Epilasyon İstanbulda iğneli epilasyon anketi yapalım dedim hadi oylayalım :)

Aşağıdaki iğneli epilasyon yapanlardan hangisi sizce en iyisidir?

• Zeynep Polat

OY: 3 100,0%
  • Handan Hanım

OY: 0 0,0%
  • Cemile Ural

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

coynes

Klasik bir Yay Burcu :D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
226
121
303
İstanbul
Forumda görüdüğüm kadarıyla Cemile, Handan, Zeynep isimleri var. Lütfen bu kişilere gidipte ne sonuçlarla karşılaştığınızı olumlu olumsuz bize yazın :)

Fiyat açısından nasıllar? Tüyleri kılları bitirme açısından nasıllar? İz kalma konusunda nasıllar? Kaç seansta yapıyorlar? gibi bildiğiniz her şeyi bizimle paylaşın. Paylaşın ki ona göre karar alıp zarar görmeyelim

ankete eklememi istediğiniz şahane dediğiniz ya da çok kötü dediğiniz İstanbuldaki iğneli epilasyoncular varsa söyleyin eklerim :)

Bunlardan hangisi avrupa yakasinda

Zenan guzellik salonu hulya hanimi da ekler misiniz. Simdilik cok memnunum ins sonuna kadar da olurum.

Avrupa yakası Beylikdüzünde Nur Epilasyon. Fiyatı orta ayarda. Yüzüme başlamıştım bu sene ve sonuçlar çok iyi. Ama şu örneği vereyim daha anlaşılır olur. Bugün de koltuk altıma gittim. 4.5 aydır kökten çekme işlemi yapmayarak uzattım.arada sadece jilet yaptım ve son bir ay onuda bırakmıştım. Bu çalışmamızdaki uygulamada kıllarım %70=80 oranlarında bitmiş oluyor çünki aldığı kılların geneli uygulamasında geriye çıkmıyor. Ek Tekniği dedikleri olay bu.. Uzmanını seçme aşamasında olan arkadaşlar buna önem verin fiyat ikinci planda... Kim olursa olsun yeter ki sonuç verilebilinsin.

keşke daha çok yorum olsaydı bende karar verme aşamasındayım fakat maalesef pek bir yorum bulamadım

Sonuç alan varmı? Başta doğa hanıma gitmek istiyordum ama o cok yoğunmuş normal tanınmış uzman biri. O yüzden zeynep polata yönelmem gerek sanırım. Bugün doğa hanımlan görüştüm bence sizde okuyun cok önemli!
[25.2., 11:58] : Benim sorunum yüzümde tüylenme var ama iğnelimi lazermi uygun bilemedim cünkü yüzde tek tük var ama boyunda baya yoğun ve ensede
[25.2., 11:58]: Ben size resimleri atayım siz bakarsanız
[25.2., 11:58] Doğa Güzellik: Yüz bolgesine asla lazer uygulatmayiniz.
[25.2., 11:59] Doğa Güzellik: Lazer epilasyon sadece koltukalti, genital, altbacakta yoğunluğu hafifletmeye yönelik yapılabilir. O da en fazla 6 seans. Bunun disinda tüm bölgelere sadece iğneli epilasyon yapılmalıdır
[25.2., 12:00] Doğa Güzellik: Tüy yapınız zaten lazer epilasyona uygun değil. Eger lazer epilasyon yaptirirsaniz bizim instagramdaki paylasimlarimizdaki gibi yüzlere sahip olursunuz. ASLA !
[25.2., 12:01] Doğa Güzellik: İğneli epilasyon vücutta anüs cevresine kadar yapılabilen sağlıklı bir uygulamadir.
[25.2., 12:01] Doğa Güzellik: Ve iğneli epilasyon yaptıracağınız kisinin sadece " iğneli epilasyon uzmani" olmasina dikkat edin.
[25.2., 12:02] Doğa Güzellik: Biz 14 senedir klinikte sadece iğneli epilasyon yapiyoruz.
[25.2., 12:04] Doğa Güzellik: Baska bir uzmandan alacağınız hizmetten emin olamayacağımiz için tavsiye vermeyi doğru bulmuyoruz. Yogunluk sebebiyle yaz aylarina kadar doluyuz. Ağustosta da islem yapmiyoruz. Umarım doğru uygulama ile sorununuzdan kurtulursunuz

Son düzenleme:
Zeynep hanım için geç kaldın ama bi şansını dene canım randevu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…