Sonuç alan varmı? Başta doğa hanıma gitmek istiyordum ama o cok yoğunmuş normal tanınmış uzman biri. O yüzden zeynep polata yönelmem gerek sanırım. Bugün doğa hanımlan görüştüm bence sizde okuyun cok önemli!
[25.2., 11:58] : Benim sorunum yüzümde tüylenme var ama iğnelimi lazermi uygun bilemedim cünkü yüzde tek tük var ama boyunda baya yoğun ve ensede
[25.2., 11:58]: Ben size resimleri atayım siz bakarsanız
[25.2., 11:58] Doğa Güzellik: Yüz bolgesine asla lazer uygulatmayiniz.
[25.2., 11:59] Doğa Güzellik: Lazer epilasyon sadece koltukalti, genital, altbacakta yoğunluğu hafifletmeye yönelik yapılabilir. O da en fazla 6 seans. Bunun disinda tüm bölgelere sadece iğneli epilasyon yapılmalıdır
[25.2., 12:00] Doğa Güzellik: Tüy yapınız zaten lazer epilasyona uygun değil. Eger lazer epilasyon yaptirirsaniz bizim instagramdaki paylasimlarimizdaki gibi yüzlere sahip olursunuz. ASLA !
[25.2., 12:01] Doğa Güzellik: İğneli epilasyon vücutta anüs cevresine kadar yapılabilen sağlıklı bir uygulamadir.
[25.2., 12:01] Doğa Güzellik: Ve iğneli epilasyon yaptıracağınız kisinin sadece " iğneli epilasyon uzmani" olmasina dikkat edin.
[25.2., 12:02] Doğa Güzellik: Biz 14 senedir klinikte sadece iğneli epilasyon yapiyoruz.
[25.2., 12:04] Doğa Güzellik: Baska bir uzmandan alacağınız hizmetten emin olamayacağımiz için tavsiye vermeyi doğru bulmuyoruz. Yogunluk sebebiyle yaz aylarina kadar doluyuz. Ağustosta da islem yapmiyoruz. Umarım doğru uygulama ile sorununuzdan kurtulursunuz