• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSTANBULDA HSG için kadın doktor önerebilir misiniz lütfen...

Redkalonchoe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2019
272
183
103
Merhabalar, kadın doğum doktorum tüplerin kontrol edilmesi için HSG çekilmesi gerektiğini söyledi.... 10 gün sonra yaptırmam gerekiyor ancak İstanbul'da güvenilir nereleri var acaba?? Tecrubelerinizi paylaşırmısınız?? Birde işlemi gerçekleştiren kadın doktorların olduğu merkezleride önerebilir misiniz. Teşekkür ederim...

şişli ecomar veya kadıköy sonomed bayan doktordan ziyade Cevat hoca var kesinlikle onu öneririm benim ameliyatla bile açılmayan tüplerimi kendisi açtı geçen yıl önümüzdeki hafta tekrar gidip yine çektireceğim hatta ben sivastan gidiyorum istanbula

şişli ecomar veya kadıköy sonomed bayan doktordan ziyade Cevat hoca var kesinlikle onu öneririm benim ameliyatla bile açılmayan tüplerimi kendisi açtı geçen yıl önümüzdeki hafta tekrar gidip yine çektireceğim hatta ben sivastan gidiyorum istanbula
Evet duymuştum, çok teşekkürler şimdi bakacağım, ben gebelik tedavi görüyorum 3 ay ilaç tedavisi yaptım sonuç alamayınca illaki HSG çekilmesi gerekiyor dediler o yüzden araştırıyorum, inşallah sonuç alırım..

Evet duymuştum, çok teşekkürler şimdi bakacağım, ben gebelik tedavi görüyorum 3 ay ilaç tedavisi yaptım sonuç alamayınca illaki HSG çekilmesi gerekiyor dediler o yüzden araştırıyorum, inşallah sonuç alırım..
inşallah canım Allah gönlüne göre versin. geçen yıl çektirdiğim ay hamile kalmıştım ben ama düşük oldu

Çok teşekkürler, C kol cihaz ile mi yaptılar acaba?? Normalde ağrı oluyor diyorlar hatta sanırım bazı yerler anestezili yapıyor muş
Walla 5 dk bir işlem.sadece oraya sıvı veriyorlar ve filmi çekiyor. Sonrasında sıvı akıyor. Regli ağrısı gibi hafif bir karın ağrısı. Hangi cihaz bilmiyorum.doktor yonlendiediyorum beni burası bu konuda iyi ağrı olmaz demişti doğru demiş.

Bende paartesi gittim sonomedde çektirdim Cevat Hoca da tavsiye ederim canım. Ben geen sene başka biryerde çektirmiştim 2 ayı hamile kalmıştım. Ama kürtaj olmak zorunda kaldım o da ayrı bir konu tabi :(.. Şimdi de rahim de ufak tefek yapışıklıklar görüldü onların telafisine bakacağız

Back
X