İstanbulda hediyelik kutu, poşet, eşya sorunsalı

YudumEr

Hayallerde olmasaa
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
370
12
26
İstanbul
Merhaba ^.^ önümüzde ki ay sevdiceğimin doğum günü için bir kaç küçük şey hazırlamak istiyorum.. hediye kutusu poşeti temin edebileceğim bir dükkan arıyorum çeşitlerin bol oldugu.. İstanbulda oturuyorum avr. yakasında .. bildiğiniz bu tarz bir dükkan var mı acaba

Son düzenleme:

Özelden adres yolluyorum bakarsın..

Google istanbul avrupa yakası hediyelik kutu satan yerler yazsaydınız bile çıkardı .

Böyle ufacık dertler için buraya yazmak ne kadar doğru sizce ?

Gerçi sen şimdi dersin herkesin derdi başka diye

Neyse sustum ben müdürüm beni kovalamadan

Bahçelievler kadirhas çocukdünyası süsle baby mağazası çeşit ve seçenek bol tavsiye ederim

D&R mağazalarında ve kırtasiyelerde Bulabilirsiniz. Tabi eğer internetten almak isterseniz daha çok seçenek var. Hedyedenizi.com, 1dahasoyle.com gibi siteler var kullandığım.

tedi, d&r ve nezih gibi mağazalarda vardı.

Bir önerim var. Güzel bi hediye önerisi. Kişiye özel kol saatleri yapan bir site var. .... da el yazınızı internet üzerinden gönderdikten sonra gönderdiğiniz el yazınız kol saatinin üzerine veya isterseniz kayışına yazılıp teslim ediliyormuş. Ahşap saatlerin üstünde de bu işlem yapılabiliyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eminönü git.ist ticaret unv tam karsisina gelen yerde sokaklar hep bu tarz seylerle dolu.

Eminönünde kurukahveci mehmet efendinin sokağında çok güzel kutular satan bir dükkan var. Kime sorsanız gösterirler.

Beşiktaş ta kabalci kitap evine git orada bir sürü hediye kutusu poşeti süsleme malzemesi var. Ayrıca tchibo larda da satılıyor benzer şeyler. Vee tabii parti dükkanları var oralardan da bulabilirsin

Tek adres eminönü...
Aklına gelebilecek envayi çeşit şey bulabilirsin.
Atla bir otobüse doğru eminönüne git, "parti organizasyonu malzemeleri" satan bir dükkana gir, Mehmet Efendi Kahvecisinin olduğu sokakta bir yığın var, oradan istediğini seç beğen al...

Nezih kırtasiyede çok güzel kutular,poşetler var. Ben genelde oradan alıyorum. Bir bakın isterseniz.
Edit:konu 2014denmiş,coktan bulmuştur konu sahibi aradığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…