• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Haziran Ayında Dış an Fotoğraş Çekimi?? (YARDIM)

masal2014

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
2.490
388
128
Kızlar merhaba...

haziranın 8inde düğünüm var ve bu haftasonu nişanlımla bir fotoğrafçıda anlaşmaya gidicez. Dolayısıyla mekan da belirlememiz gerekiyor..

İstanbul da bildiğiniz fotoğraf çektirebileceğimiz mekanlar nerelerdir yardımcı olur musunuz?? hiç bilmiyorum neresi uygundur sizcee ??

Anadolu yakası olması gerekiyor...

Herkesin fikirlerini bekliyorum sevgiler...

Kızlar merhaba...

haziranın 8inde düğünüm var ve bu haftasonu nişanlımla bir fotoğrafçıda anlaşmaya gidicez. Dolayısıyla mekan da belirlememiz gerekiyor..

İstanbul da bildiğiniz fotoğraf çektirebileceğimiz mekanlar nerelerdir yardımcı olur musunuz?? hiç bilmiyorum neresi uygundur sizcee ??

merhaba canım,

Ataşehirde nezahat gökyiğit botanik bahçesi diye bir yer var orası olabilir çok güzel ve dogal çıkıyor diyorlar oradaki resimler için.

Kızlar merhaba...

Merhaba,

Çalışacağınız fotoğrafçı eğer amatör değilse size çekim yapılabilecek yerleri ve özelliklerini anlatacaktır. Hatta iyi bir fotoğrafçıysa orada çekilmiş düğün fotoğraflarını da göstererek sizi yönlendirecektir.

Zaten bizim için güzel olan bir yer fotoğrafçı için kötü olabilir. Yani onların bakış açısı bizden farklı olur:)

merhaba canım,

Ataşehirde nezahat gökyiğit botanik bahçesi diye bir yer var orası olabilir çok güzel ve dogal çıkıyor diyorlar oradaki resimler için.

ewet orayı da duydum ama resimlere baktığımda pek beğenmedim..[

Merhaba,

Çalışacağınız fotoğrafçı eğer amatör değilse size çekim yapılabilecek yerleri ve özelliklerini anlatacaktır. Hatta iyi bir fotoğrafçıysa orada çekilmiş düğün fotoğraflarını da göstererek sizi yönlendirecektir.

Zaten bizim için güzel olan bir yer fotoğrafçı için kötü olabilir. Yani onların bakış açısı bizden farklı olur:)

bizim fotoğrafçımız düğün salonunun fotoğrafçısı.. görüştük onlar hidiv kasrında çekiyorlarmış orası da toz toprak gibi görünüyor amaa bakalım..

sizce hidiv kasrı nasıl ?

öncelikle hayırlı olsun benim de düğünüm 7 haziran da:nazar: atatürk arboretumu na bakabilirsin canım İstanbul'un keşfedilmemiş cenneti diyorlar bende orayı düşünüyorum

selamlar ben düğün fotoğrafçısıyım, özel mesaj gönderebilirsiniz büyük paket seçen çiftlere istedikleri fotoğrafın karakalemini de yapıyoruz örnekteki gibi

gülhane parkı - emirgan - nezahat gökyiğit botanik bahçesi - kabataş/beşiktaş istikameti cadde üzeri çekimler yaptım

Eki Görüntüle 1022908

Fenerbahçe parkında çok yapılıyormuş çekim :)

Benim düğünümde 7 hazirann :16:

Pazar günü olan özel gün çekimleri için bana özel mesaj atabilirsiniz. Diğer günlerim doldu. Bazı cumartesiler hariç.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar merhaba...

cnm bız de uzun zamandır araştırma yapıyoduk kampanlar bıtmeden anlaşma sağladık, fotoğrafçı bize 10 alternatif söyledi biz haydarpaşa garı ve Kuzguncuk sokak konseptı arasında kaldık. haberın olsun :16:

Fenerbahçe parkında çok yapılıyormuş çekim :)

Benim düğünümde 7 hazirann :16:

mutlulukar cnm:16::16: fenerbahçe parkını önerdi bize fotoğrafçımız evet çok güzel gorunuor cekımler ama kuzguncuk sokak konsepti daha hoş geldi bana siz ne karar kıldınız nerede olucak?:49:

cnm bız de uzun zamandır araştırma yapıyoduk kampanlar bıtmeden anlaşma sağladık, fotoğrafçı bize 10 alternatif söyledi biz haydarpaşa garı ve Kuzguncuk sokak konseptı arasında kaldık. haberın olsun :16:

ewt haydarpaşa garı çok güzel ama bana da uzak yaw :/

biz de Beykozda Hidiv Kasrında çektirmeye karr werdik oralar çok güzelmiş =))

mutlulukar cnm:16::16: fenerbahçe parkını önerdi bize fotoğrafçımız evet çok güzel gorunuor cekımler ama kuzguncuk sokak konsepti daha hoş geldi bana siz ne karar kıldınız nerede olucak?:49:

orda daha önce arkadasımın çekimi oldu ben ordan biliyorum ama girişi ücretli ama süper bir yer netten bir fotograflarına bakın derim.
birde tavsiyem fotografcının önerdiği yerleri çekimden önce kendiniz bir görün çekim günü süpriz yaşamayın
tema vaktı otoğtepe ye bakın orasıda çekim için güzel bir mekan.

orda daha önce arkadasımın çekimi oldu ben ordan biliyorum ama girişi ücretli ama süper bir yer netten bir fotograflarına bakın derim.
birde tavsiyem fotografcının önerdiği yerleri çekimden önce kendiniz bir görün çekim günü süpriz yaşamayın
tema vaktı otoğtepe ye bakın orasıda çekim için güzel bir mekan.

benim düğünüm 7 haziran da arkadasım orada çektirdi bende orayı düşünüyorum $indir.webp$images (1).webp$images.webp

Back