İstanbul'da hastasını dinleyen bir endokrinolog arıyorum tavsiyeniz?

Geçmiş olsun canım benimde dhea yüksek dediklerinin hepsi bende de var bende burdan araştırdığım kadarıyla çoçuk probleri oluyomuş çok üzüldüm ama Allahtan umut kesilmez bende yeni gittim doktora endokrine yönlendirdi bir haftadırda araştırıyorum bezmialemde bi doktor çok iyimiş ama randevu almak mesele en son okmeydanında mine adaş varmış onuda çok met ediyolar çok şükür yarın için randevu aldım bakalım yarın gidicem ne dicek ne olacak çok merak ediyorum inş. çözümü vardır? peki sana doktor direk dedi çoçuk olmuyomuş diye öle bişey varmıymış gerçekten

bende yarın gidicem canım ben daha hiç bişey kullanmadım ilk defa araştırmalara başlanacak benimde saçlar kalmadı dipleri parlıyo artık saç için gitmiştim ama çoçuk olmuyo diyosunuz şimdi tek derdim o oldu nisanda evlenmeyi düşünüyoruz kısmetse nasıl yapıcam bilemiyorum okmeydanına gidicem işte orayıda çok metini duydum hatta çoçuğu olan varmış onların sayesinde inş. çözüm olur diye umut ediyorum benim umudum var ne olursa olsun umut bittiği anda ne yapsan para etmez. ben en son özel muayaneye gidicem artık sağlık hele ki böle Allah yardımcımız olsun inş. gelişmeleri paylaşalım canım aynı konudan muzdaribiz sen oraya git senin doktorun ne diyo bende gideyim bakalım oda ne diyo nasıl yol izliyolar böle bi kıyaslama yapalım. benim dhea yüksek sghb düşük testtosteron yüksek senin nasıl bunlar ?

canım bu arada yeni olduğum için msj atamıyorum ..

Canım hormon bozuklugu yanı bazı hormonların yukseklıgı sac dokulmesı tuylenme yapıyormus ama boyle olupda yuksek olupta yanı genede hamıle kalanlar var sakın korkma bos yere tedavısı var ılacla tedavı mevcut yalnız bana bezmı alem hastahanesınden nasıl randevu aldıgını hangı dra gıttıgını yazarmısın gıttıkten sonra nolur unutma bende yarın cerrahpasaya gıdıcem deneyımlerımızı paylasalım sen sımdı dahılıyeye randevu almadın mı dogrudan cunku orası endokrınolojıye sevk eder bırde hangı doktora gıdıceksın adetlıykenmı test ıcın gel dıycek sana nası aldın hangı bolume gıttın bunları ayrıntılı yazarmısın bırbırımıze yol gosterelım canım....

şimdi başlıyorum minecim :)
bezmialeme gittifm cildiyeye saç dökülmesi için o bazı testler yaptı demir ve kanın biraz eksik dedi ilaç verdi bide sprey verdi 1 ay sonra gel dedi ama ilk önce kadın doğuma git dedi adetin 3.günü, randevuyu anca adetin 4. günü aldım gittim yine bezmialem kadın doğuma onada bunu anlattım yumurtalıklarıma baktı bişey yok temiz dedi bide hormonlarıma baksan iyi olur dedim çünkü muhabbet ediyolardı orada sinir olmuştum zorla onuda yazdırdım aç tım tabi bu arada kan aldılar 2 hafta sonra çıktı sonuçlar. sonuçları aldım kadın doğuma gittim yine aynı onlarda hormonların biraz yüksek sen dahiliye endokrine git sonuçlarını tahlillerini yaptır sonra tekrar bize gel dediler işte o günden beri araştırdım okmeydanındaki mine adaş a gittim bu gün..
kadın direk sordu onada aynı böle anlattım bütün testleride götürdüm baktı cildiyenin yaptığına bakktı güzel tiroitin yok dedi kadın doğum testlerine baktı bişey yok seni niye yolladılar testosteronun biraz yüksek ama çok önemli değil derken bizim DHEA yı gördüü :)) hmm dedi böbrek üstü bezleri iki tene hap verdi kendi eliyle bunları bu gece 23.00 de iç yarın sabah 8.00 de gel kanını ver sonuçlarını al bendende randevu al gel bana dedi. tabi bu arada o neyin var falan diye de sormadı ama ben anlatmaya başladım bilmem dinledi mi :)) ama testler herşeyi sölüyo zaten. öyle işte bacım yarın kan alınacak bakalım kısmet hayırlısı ama ben burdan araştırdım tabi gelir gelmez yumurtalıklarla ilgili hormonlar bu LH veFSH de sorun olursa çocuk problem galiba benim onlar normal değerler sorun yok şükür. ama bu böbrek üstü bezleri ne ayak bilmiyorum merakla bekliyorum. sen ne yaptın peki canım??

Mrb canım sen baya deneyımlısın benden ya masallah:)) sımdı canım ben yıllar once hormon testı yaptırmıstım dhea testesteron vs yuksektı bana ıstersen dgm kont hapı kullanabılırsın dedı ben kullanmadım daha cok sacımı doker dıye herneyse 3-4 hastahanede test yapmıstım kist varmı dıye cıkmamıstı tabı bu 2008 te her yıl duzenlı yaptım hıcc ılgılenmedıler her neyse gelelım dun ne olduguna....bana bıkac sıtede bazı arkadaslar en ıyı endokrınolojı cerrahpasa ve çapada dedıler...mine adasın ısmını bende duydum zaten...dun endokrınolojıye gıttım canım benı doktor muayene ettı yanında 4 tane ogrencısıde vardı guzel bı sekılde sıkayetlerımı dınledıler saclarımın dokuldugunu soyledım tuylenme var dedım muayene ettı baktı bacagıma vs....her neyse sonra canım kan testınde 20 ayrı kutucugu ısaretledı adetlıyken test yaptırmıstın degılmı dedı evet dedım yapılacak olan ısaretledıgı hormon testıne adetın 3.günü diye yazdı dedım tekrardan randevu alacakmıyım hayır dedı sabah 8-9 arası gel dedı orda bı gun onceden 8 de gel dedı ama orayı hıcc anlamadım kayıt ıcın yogunmu ne oluyormus 1 gun onceden gıtmıcem....ordan bır de radyolojı ıcın bı kagıt verdı randevu al ordan dedı gıttım bılgı ıslemden radyolojıye 11 subata randevu aldım ama orayada bı 5 gun onceden gıtmek gerekıyormus kayıt ıcın onceden yapılması lazımmıs ayrıca radyolojı kagıdının ustunde bır ılac vardı rahmı daha ıyı gorsun makıne dıye onu da almam gerekıyor sen ılac ıctınmı onceden 5 gun onceden ıcıcem o ılacı doktora yazdırmadım acaba eczaneden dogrudan alınıomu bı de acaba herkes ıcmek zorundamı o ılacı onuda anlamadım gercı yanı adetm yenı bıttıgı ıcın 25 gun sora vs olnca 3.gunmde kan vermeye....sorada 6 subat gıbı bılgı ısleme sorada radyolojıye gıdıcem canım 3 kez sadece baslangıc ıcın gıdıcem sorasıda allah bılır kac kez gıdıcem ıns bu kadardır(....bu radyolojıden once ıcıcegım ılacı bılıomsn canım sana ılac ıcırdılermı?

yok canım bana nerdeyse hiç bişey sormadı sadece testlere baktı kan verdim gece içmem için 2 tane kendi hap verdi sabahda kan verdim sonuçlar pazartesi çıkıyo ama randevu alaamdım salı gidicem inş benim böbrek üstü bezlerinden şüpelendi galiba senin olayla benimki farklı bana radyoloji falan demedi. rahimede bakmıcak bakalım ne çıkacak şu testlerden çok merak ediyorum hayırlısı Allahdan artık (

Canım bobrek ustu bezlerının cok calısması tuylenme yapar zaten aslında sorun aynı kıst varsa da tuylenme ve sac dokulmesı olur zaten bu da polıkıstk over hastalıgıdır bende yoktu kıst felan ama 2008 de yoktu dr genede baktı cerrahpasa ayrıntılı test yapıyor cok ıncelıyorlar sanırım baya ugrastırcaklar ama olsun....canım sonucları yazarsan burdan cok ıyı olur bılgı edınmıs oluruz ılac vs verırlersede yazalım mumkunse:)

Daha önceden Yeditepe Üniversitesi'nde Hasan Bey'e gidiyordum. 1,5 senelik takibin sonucunda ilgisizliğinden dolayı yeni bir arayışa geçtim. Bir yakınımın tavsiyesiyle Med Amerikan'da Ferhan Mantar'a muayeneye başladım. gerçekten de çok memnun kaldım. bir süre sonra Göztepe Medikal Park'a geçti, kendisini takip eder haldeyim eşimle. Her ikimiz de ona muayene oluyoruz.. Muayenesi,takibi, ilgi alaka çok iyi, zaten adeta danışman doktorumuz oldu. Kendi branşıyla ilgili olsun olmasın bize her konuda çok yardımcı oluyor sağolsun..

Kısacası Anadolu Yakası diyorsanız, Ferhan MANTAR derim..

Arkadaşlar merhaba,

Ben eylül ayından beri hipertiroid tedavisi görüyorum. 3 tane doktor değiştirdim. Bir tavsiye sonucunda Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merdivenköy polikliniğinde Endokrin bölümünden Mümtaz Takır'a randevu aldım. 3 aydır düzenli takibi altındayım.Kendisi çok anlayışlı, kılı kırk yaran ve moral veren bir doktor. Mesai saati bittiğinde bile bekleyen tüm hastalarıyla ilgilendiğine şahit oldum. Kendisini tavsiye ediyorum ancak randevu bulmak biraz sıkıntılı bir süreç.. Maalesef ki çabalamak ve randevu sistemini sürekli kontrol etmek gerekiyor.
Hepimize geçmiş olsun..

Son düzenleme:
Bende kendi doktorumu tavsiye edemeden geçemiyorum.
Unimed sağlık Hizmetleri. Berna Temel..
İnce ince hiç bir detayı atlamayan.. Harika bir doktor..Bağdat caddesinde kliniği. Ben avrupa yakasından hiç üşenmeden giderim kendisine..

bakırköy devlet hastanesi meral mert. ismini google yazıp aratırsanız yorumları okuyabilirsiniz.

medicalpark ferhan mantar, çok ilgili. kesinlikle öneriyorum

Son düzenleme:
Lütfeeen
Endokrin Prf.Dr Sadi Gündoğdu ya giden,bilgisi olan varmı? Daha öncede yazdım başka topiklere kimse yorum yapmadı.Kendisi Cerrahpaşa dan.Muaynehanesi nişantaşınadymış.

Lütfeeen
Endokrin Prf.Dr Sadi Gündoğdu ya giden,bilgisi olan varmı? Daha öncede yazdım başka topiklere kimse yorum yapmadı.Kendisi Cerrahpaşa dan.Muaynehanesi nişantaşınadymış.

O tarafta olması şartmı canım anadoluyakası dersen iki hastanede var dr iyi telden yaz oeky dersen adlarını atarım

Arkadaşlar , düzenli ilaç kullanmama rağmen , yorgunluk unutkanlık saç dökülmesi depresyon Kabızlık Üşüme ve şişkinlik belirtileriyle doktora gittim TSh 44 çıktı . Şişli Etfal de Mehmet beye gittim dahiliye de çok genç ilgili bir hekim ilaç dozunu değiştirdi . Israrla takibi yapmak istedi bi şey demedim . Çıkınca bir de Bursa da bi profa gittim aynı şeyleri söyledi. Onca para verdiğimle kaldım . Etfal e devam edeceğim sanırım .

Merhaba ben 15 yaşındayım ergenliğe girmemistim doktora gittim bana estrofem verdi yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum dün ilk defa regl oldum ve hala kullanıp kullanmamam gerektiğini bilmiyorum (doktorum gitti hastaneden ve başka bir hastaneye gittim aylar önce ilgilenmediler size sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim )

Estrofem tehlikeli bir ilaç, öyle uzun zaman kullanmak çok yanlış. İçinde yüksek miktarda östrojen var, meme kanserine yol açma riski var. Nasıl bir doktor o öyle ya, tüp bebek tedavisinde bile en fazla 3 ay kullanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…