- 20 Kasım 2012
- 423
- 132
Mrb arkadaslar buyuk zorluklar sonucunda persembe gunu cerrahpasa hastahanesıne endokrıne randevu aldım yenıden hormon testı sıl bastan yapılacak bırcok zorluk var cok gıdıp gelecekmısım ben aslında onceden 4-5 devlet hastahanesıne gıttım hıc ılgılenmedıler zaten capa hasta almıyor su an ıcın bosuna zaman kaybı dhea hormonum yuksek ayrıca saclarım dokuluyor asırı tuylenmem var sanırım cocugumda olmucak ılerıdedgm kont hapıda ıcmedım bu hapların hangısı sac dokmez zaten cok dokuluyor bu bırıncı sorum ltfen bılen varsa cvplasın cerrahpasada ıse dr secemıyoruz sanırım gıdıpte memnun kalan varmı ek para verıp profesore muayene olmak ısterım bu konuda doktor tavsıyesı verecek varmı ya da cerrahpasa deneyımı olan bu da ıkıncı sorum...bılen varsa cvp versın lutfen cok tsk ederım sımdıden....???
Lütfeeen
Endokrin Prf.Dr Sadi Gündoğdu ya giden,bilgisi olan varmı? Daha öncede yazdım başka topiklere kimse yorum yapmadı.Kendisi Cerrahpaşa dan.Muaynehanesi nişantaşınadymış.
Daha önceleri özel bir hastanede takibim yapılıyordu ama memnun değilim artık doktorumdan. Hipotiroidi, hashimato tiroiditi, hipofiz adenomu gibi prblemlerim var ama eski doktorum dosyaya bakıp ta neyi takip ettiğini bile umursamadı son gidişimde.. tiroid tahlillerimi götürdüm, ilaç aynı kalacak dedi... önünde dosyam duruyor.. dedim hipofiz adenomu da vardı bende 1 yılı geçti kontrol için tahlil istemeyecekmisiniz, a öyle miydi diye cevap verdi.. bu kez dosyanın sayfalarını geri çevirip okumaya başladı vs.. neyse... anadolu yakasındayım ama avrupa yakasında da olur farketmez. uzman, doç. ya da prof. olabilir.. medical park göztepe'de dr ferhan mantar başlamış giden var mı ya da tavsiye edebilecek olan nasıl biridir? evime çok yakın orası doğumumu da orda yapmıştım. bir de prof. dr. pınar kadıoğlu başka konularda görmüştüm.. nasıldır? tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
Estrofem tehlikeli bir ilaç, öyle uzun zaman kullanmak çok yanlış. İçinde yüksek miktarda östrojen var, meme kanserine yol açma riski var. Nasıl bir doktor o öyle ya, tüp bebek tedavisinde bile en fazla 3 ay kullanılır.Merhaba ben 15 yaşındayım ergenliğe girmemistim doktora gittim bana estrofem verdi yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum dün ilk defa regl oldum ve hala kullanıp kullanmamam gerektiğini bilmiyorum (doktorum gitti hastaneden ve başka bir hastaneye gittim aylar önce ilgilenmediler size sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim )