- 20 Kasım 2012
- 423
- 132
- 123
Mrb arkadaslar buyuk zorluklar sonucunda persembe gunu cerrahpasa hastahanesıne endokrıne randevu aldım yenıden hormon testı sıl bastan yapılacak bırcok zorluk var cok gıdıp gelecekmısım ben aslında onceden 4-5 devlet hastahanesıne gıttım hıc ılgılenmedıler zaten capa hasta almıyor su an ıcın bosuna zaman kaybı dhea hormonum yuksek ayrıca saclarım dokuluyor asırı tuylenmem var sanırım cocugumda olmucak ılerıdedgm kont hapıda ıcmedım bu hapların hangısı sac dokmez zaten cok dokuluyor bu bırıncı sorum ltfen bılen varsa cvplasın cerrahpasada ıse dr secemıyoruz sanırım gıdıpte memnun kalan varmı ek para verıp profesore muayene olmak ısterım bu konuda doktor tavsıyesı verecek varmı ya da cerrahpasa deneyımı olan bu da ıkıncı sorum...bılen varsa cvp versın lutfen cok tsk ederım sımdıden....???
Geçmiş olsun canım benimde dhea yüksek dediklerinin hepsi bende de var bende burdan araştırdığım kadarıyla çoçuk probleri oluyomuş çok üzüldüm ama Allahtan umut kesilmez bende yeni gittim doktora endokrine yönlendirdi bir haftadırda araştırıyorum bezmialemde bi doktor çok iyimiş ama randevu almak mesele en son okmeydanında mine adaş varmış onuda çok met ediyolar çok şükür yarın için randevu aldım bakalım yarın gidicem ne dicek ne olacak çok merak ediyorum inş. çözümü vardır? peki sana doktor direk dedi çoçuk olmuyomuş diye öle bişey varmıymış gerçekten