İstanbul'da hastasını dinleyen bir endokrinolog arıyorum tavsiyeniz?

reses

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
290
11
Daha önceleri özel bir hastanede takibim yapılıyordu ama memnun değilim artık doktorumdan. Hipotiroidi, hashimato tiroiditi, hipofiz adenomu gibi prblemlerim var ama eski doktorum dosyaya bakıp ta neyi takip ettiğini bile umursamadı son gidişimde.. tiroid tahlillerimi götürdüm, ilaç aynı kalacak dedi... önünde dosyam duruyor.. dedim hipofiz adenomu da vardı bende 1 yılı geçti kontrol için tahlil istemeyecekmisiniz, a öyle miydi diye cevap verdi.. bu kez dosyanın sayfalarını geri çevirip okumaya başladı vs.. neyse... anadolu yakasındayım ama avrupa yakasında da olur farketmez. uzman, doç. ya da prof. olabilir.. medical park göztepe'de dr ferhan mantar başlamış giden var mı ya da tavsiye edebilecek olan nasıl biridir? evime çok yakın orası doğumumu da orda yapmıştım. bir de prof. dr. pınar kadıoğlu başka konularda görmüştüm.. nasıldır? tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar :KK34:

Daha önceleri özel bir hastanede takibim yapılıyordu ama memnun değilim artık doktorumdan. Hipotiroidi, hashimato tiroiditi, hipofiz adenomu gibi prblemlerim var ama eski doktorum dosyaya bakıp ta neyi takip ettiğini bile umursamadı son gidişimde.. tiroid tahlillerimi götürdüm, ilaç aynı kalacak dedi... önünde dosyam duruyor.. dedim hipofiz adenomu da vardı bende 1 yılı geçti kontrol için tahlil istemeyecekmisiniz, a öyle miydi diye cevap verdi.. bu kez dosyanın sayfalarını geri çevirip okumaya başladı vs.. neyse... anadolu yakasındayım ama avrupa yakasında da olur farketmez. uzman, doç. ya da prof. olabilir.. medical park göztepe'de dr ferhan mantar başlamış giden var mı ya da tavsiye edebilecek olan nasıl biridir? evime çok yakın orası doğumumu da orda yapmıştım. bir de prof. dr. pınar kadıoğlu başka konularda görmüştüm.. nasıldır? tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar :KK34:

merhaba
beni gayrettepe florance nigthingale hastanesinde ahmet selçuk can var o takip ediyor. daha önce başka bi endokrinologa gidiyordum fakat dediğin gibi bende ondan hiç memnun değildim insülin direncim var bide hipoiz tümörüm vardı fakat birden aşırı büyüme oluştu. 3ayda 3 katına çıktı. gene o hastanede ameliyat oldum prof. dr. cengiz kuday yaptı ameliyatımı ve o beni selçuk beye yönendirdi. şu an 2 sefer gittim ona haftaya tekrar gidicem. ama uzun uzun muayene ediyor. 45dk falan kalıyorum yanında. hem sorunlarımı dinliyor hem tahlillerimi detaylı inceliyor ve muayenesini yapıyor. diğer doktorumda bunların hiç birini görmememiştim.tavsiye ederim.

merhaba
beni gayrettepe florance nigthingale hastanesinde ahmet selçuk can var o takip ediyor. daha önce başka bi endokrinologa gidiyordum fakat dediğin gibi bende ondan hiç memnun değildim insülin direncim var bide hipoiz tümörüm vardı fakat birden aşırı büyüme oluştu. 3ayda 3 katına çıktı. gene o hastanede ameliyat oldum prof. dr. cengiz kuday yaptı ameliyatımı ve o beni selçuk beye yönendirdi. şu an 2 sefer gittim ona haftaya tekrar gidicem. ama uzun uzun muayene ediyor. 45dk falan kalıyorum yanında. hem sorunlarımı dinliyor hem tahlillerimi detaylı inceliyor ve muayenesini yapıyor. diğer doktorumda bunların hiç birini görmememiştim.tavsiye ederim.

çok teşekkür ederim cevabın için.. selçuk bey'in ücreti ne kadar acaba? bir de hipofiz tümörün ne kadar büyüklüğe ulaşmıştı ameliyat öncesi? cengiz kuday en iyilerdendir zaten.. çok geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim cevabın için.. selçuk bey'in ücreti ne kadar acaba? bir de hipofiz tümörün ne kadar büyüklüğe ulaşmıştı ameliyat öncesi? cengiz kuday en iyilerdendir zaten.. çok geçmiş olsun.

benim özel sağlık sigortam var normal de sigorta geçmiyor zaten bu hasrtanede özel sağlık sigortasıyla 50 60 civarı biey ödüyorum sanırım çünkü tahlilleirm falan oluyo her seferinde o yüzden bilemiyorum sadece muayenesini ama istersen hastanei arar öğrenirsin. benim tümörüm farkedildiğinde 3mm di ilaç kullanırken ilaca rağmen 3 4 ay içinde 9 mm oldu ilaca dirençli dedi cengiz hoca ameliyata karar verdik.

maltepe'deki denge tıp merkezinde arif bey, kesinlikle tavsiye ederim. özellikle takip konusunda işi ihmale bırakmaz, ama gereksiz tahliller de vermez. anadolu yakasında bir yerde daha çalışıyormuş sanırım ama bilmiyorum çamlıca ya da ümraniye'de sanırım.

mete düren, babası erol düren, halil azizlerli, refik tanakol iyi doktorlar. yarım saate yakın kalıyordum anlatıyordum konuşuyorduk falan, 500 TL muayene ücreti

mete düren, babası erol düren, halil azizlerli, refik tanakol iyi doktorlar. yarım saate yakın kalıyordum anlatıyordum konuşuyorduk falan, 500 TL muayene ücreti

Merhaba,

annemin antikorları 1600 lerde çıktı ve nodülleri var. Refik Tanakol'e götürmek istiyoruz ama bir türlü muayene telefonuna ulaşamadık. Amerikan hastanesinde cumartesi günleri bakıyormuş ama en erken verdikleri tarih martın sonu.Kendi muayene telefonunu ve adresini verebilirseniz sevinirim.Teşekkürler...:26:

Yaklaşık 12 senedir Prof.Dr. Halil Azizlerli kontrolündeyim tavsiye ederim harikadır muayene ücreti 480 tldir.

Merhaba;
Öncelikle hastalıklarınız için geçmiş olsun diyorum. Bende Anadolu yakasında oturuyorum fakat bu konuda tek hekim tanırım. O da Endokrinoloji Profesörü Ertuğrul Taşan. Kendisini netten araştırabilirsiniz. Ben önce tavsiye üzerine bakıp nette araştırma yapıp öyle gitmiştim. Daha önceleri Cerrahpaşa'daydı. Şuan Bezmi Alem Vakıf Üni. Hastanesinde. Kendi muayenehanesine gitmenizi öneririm. Orada çok daha fazla ilgileniyor. Eğer sağlık güvenceniz varsa gereken tüm testleri kendi hastanesinde ücretsiz yaptırtıyor, sıra falan da bekletmiyor tahlil için. Vizite ücreti muayenehanesinde 250 TL gibi bişeydi.

Son düzenleme:
Merhaba,

Ben hipotiroid hastası olarak 5 senedir Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nde Yar. Doç. Hasan Aydın'a gidiyorum, kendisi her sorunuza cevap verir, kişisel sorunlarınızla bile ilgilenir. Tavsiye ettiğim herkes de çok memnun kaldı. Gereksiz test istemez fakat size fark ettirmeden sizden çok tititizlenir. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bende maltepe deki denge tıp merkezindeki arif beye gidiyorum.Çok beğendim..Çok iyi dinleyici ve açıklayıcı bi insan...Beni çok rahatlattı açıkcası..Ne sorsam usanmadan cevap verdi...Çok da anlayışlı biri.Gereksiz tahlil istemiyor.Benden tahlil istedi o hastanede 450 tutuyordu testlerim.Dediki pahalı gelebilir devlet hastanesindede yaptırsan olur..düşünceli...

Bende bu konunun ne kadar önemli olduğunu terleyemediğimi fark edince anladım.Meğer ihmale gelmezmiş

2 hafta önce Başkent Üniv. Hast randevu aldım,gidince neler olduğunu anlıyacağız.
Deneyimlerimi paylaşacağım

yıllardır prof.dr. ilhami uslu'ya gidiyorum.cerrahpaşa nükleer tıp ana bilim dalı başkannıdır kendisi.tam bir dahi.tavsiye ederim.nişantaşında muayenehanesi var.

Merhaba,

annemin antikorları 1600 lerde çıktı ve nodülleri var. Refik Tanakol'e götürmek istiyoruz ama bir türlü muayene telefonuna ulaşamadık. Amerikan hastanesinde cumartesi günleri bakıyormuş ama en erken verdikleri tarih martın sonu.Kendi muayene telefonunu ve adresini verebilirseniz sevinirim.Teşekkürler...:26:

KEndi muayenehanesinin telefonunu bilmiyorum ama Maçka emar'dan ulasabilirsiniz, size ilgi verirler

Merhaba;
Öncelikle hastalıklarınız için geçmiş olsun diyorum. Bende Anadolu yakasında oturuyorum fakat bu konuda tek hekim tanırım. O da Endokrinoloji Profesörü Ertuğrul Taşan. Kendisini netten araştırabilirsiniz. Ben önce tavsiye üzerine bakıp nette araştırma yapıp öyle gitmiştim. Daha önceleri Cerrahpaşa'daydı. Şuan Bezmi Alem Vakıf Üni. Hastanesinde. Kendi muayenehanesine gitmenizi öneririm. Orada çok daha fazla ilgileniyor. Eğer sağlık güvenceniz varsa gereken tüm testleri kendi hastanesinde ücretsiz yaptırtıyor, sıra falan da bekletmiyor tahlil için. Vizite ücreti muayenehanesinde 250 TL gibi bişeydi.

Merhaba,

Muayenehanesi nerede peki? Bilgi verebilir misin?

Teşekkürler....

mrb arkadaslar ya ıstda devlette ıyı bır endokrınolojı doktoru yokmu ozeller cok pahalı....bende yaklasık 5 yıldır sac dokulmesı kucuklukten berıde tuylenme problemı var bakırköy endokrınolojı hıc ılgılenmedı bıseyın yok gıt dedı ama hormonlarımdan bazıları yuksektı en son capaya gıttım bu bolum 2 yıldır hasta almıyor dedı ıstda devlette hasekı ya da cerrehpasa endokrınolojı bolumu nasıl bılen varmı? yardımcı olursanız cok sevınırım:KK43:

Hanımlar merhaba,

bu konuyu ben açmıştım zamanını unuttum ama şimdi çok iyi bir endokrinolog ile tanıştım ve sizinle paylaşmak istiyorum. Özeller pahalı diyenler!! Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma HAstanesi Endokrinoloji bölümünde Doç.Dr. Hülya Ilıksu Gözü'ne gitmeye başladım yaklaşık 1,5 ay önce... testlerimi ve ultrason, MR hepsini de orda çektirdim... Doktoru beğendim, ne yalan söyleyeyeyim... yıllar önce düşmüşüm özel hastane, özel muayenehane derdine... hiç devlet hastanesine gideceğim yoktu.. tesadüfler götürdü beni oraya... şimdi çok memnunum... internetten randevu alınmıyor endokrinoloji bölümü için, hastaneye gitmek gerekiyor. Poliklinik binası 2. katta... sabah ne kadar erken giderseniz ön sıraları alabilirsiniz. Devlet hastanesinin tek handikapı sıra beklemek oluyor. Ancak daha önce özel hastanelerde çok ünlü doktorlara gitmiş biri olarak diyebilirim ki... çoğu şişirme, reklam ürünü doktorlar... Hülya hanımı tavsiye ederim... sevgiler...

Merhaba;

canım bende bezmi alemde saç dökülmesi için gittim aşırı tüğlenmemde var testesteron ,shbg ve dhea yüksek çıktı endokrine yönlendirdiler yine bezmialeme gidicem ama bi endokrin bölümü var bi de endokrin ve metabolizma hastalıkları bölümü senin dediğin doktora baktım endokrin ve metabolizma hastalıklarına bakıyo acaba aynı mı oraya gitsem madem iyi banada bakar mı acaba ?

Mrb arkadaslar buyuk zorluklar sonucunda persembe gunu cerrahpasa hastahanesıne endokrıne randevu aldım yenıden hormon testı sıl bastan yapılacak bırcok zorluk var cok gıdıp gelecekmısım ben aslında onceden 4-5 devlet hastahanesıne gıttım hıc ılgılenmedıler zaten capa hasta almıyor su an ıcın bosuna zaman kaybı dhea hormonum yuksek ayrıca saclarım dokuluyor asırı tuylenmem var sanırım cocugumda olmucak ılerıde:KK43: dgm kont hapıda ıcmedım bu hapların hangısı sac dokmez zaten cok dokuluyor bu bırıncı sorum ltfen bılen varsa cvplasın cerrahpasada ıse dr secemıyoruz sanırım gıdıpte memnun kalan varmı ek para verıp profesore muayene olmak ısterım bu konuda doktor tavsıyesı verecek varmı ya da cerrahpasa deneyımı olan bu da ıkıncı sorum...bılen varsa cvp versın lutfen cok tsk ederım sımdıden....???

X