• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbulda gidip memnun kaldiginiz aile terapistlerini yazar mısınız?

Fatih Reşit Civelekoğluna bi bakabilirsiniz. Gitmedim ama gidenler genel olarak memnunlar ve sosyal medyadan ıgtv de videoları gayet makul. Oradan inceleyebilirsiniz. Bir kaç defa seminerine katılma fırsatım oldu gayet tatmin edici idi.

Rica etsem ayrıntılı yazabilir misin? Yani özelini sormuyorum yanlis anlama ama gittiginde davranislari nasil teknik uyguluyor vs sorununuzu ne ölçüde cozmenize yardimci oldu
Ben gitmedim internette videolarını programlarını takip ediyorum evliliğimin ilk yılları evliliğe alışmak ve eşimin ailesel beklentilerinden ötürü olan anlaşmazlıklari çözebilmek için çok faydalandım inanılmaz başarılı bir terapist olduğunu düşünüyorum internetten bile bahar bahçe oldu evliliğim para verceksem onun kapısını calardim

Fatih Reşit Civelekoğluna bi bakabilirsiniz. Gitmedim ama gidenler genel olarak memnunlar ve sosyal medyadan ıgtv de videoları gayet makul. Oradan inceleyebilirsiniz. Bir kaç defa seminerine katılma fırsatım oldu gayet tatmin edici idi.
Fikir icin cok teşekkürler.Zafer Akinci ve Fatih beyi bende izledim dinledim. Onlar için demiyorum ama sosyal medyada farklı normalde farkli olan doktorlar duydum. O nedenle bizzat gidilip memnun kalınmış uzmanlar yazılsa cok yararli olurdu

Fikir icin cok teşekkürler.Zafer Akinci ve Fatih beyi bende izledim dinledim. Onlar için demiyorum ama sosyal medyada farklı normalde farkli olan doktorlar duydum. O nedenle bizzat gidilip memnun kalınmış uzmanlar yazılsa cok yararli olurdu

Kendim gitmedim ama çok yakınım gitti gerçekten çok memnun kaldı. Eşinin tedavi edilebilemez bir rahatsızlığı olduğunu ve ayrılığın gerektiğini ifade etmişti mesela.

Kendim gitmedim ama çok yakınım gitti gerçekten çok memnun kaldı. Eşinin tedavi edilebilemez bir rahatsızlığı olduğunu ve ayrılığın gerektiğini ifade etmişti mesela.

çok ilginçmiş ya neymiş eşinin rahatsızlığı :110:

Hangi yakadasiniz? Benim cok yakin arkadasimin gidip memnun kaldigi birisi var. Ama böyle medyatik isimlerden degil, bunlar bize biraz yapay geliyor 😣

Mehmet Levent Soylu. Biz Adana'da kendisine gittik. Haftanın 3 günü İstanbul'da.

Çift terapisi de aldık, tek terapi de aldım. Onun sayesinde psikolojim de bayağı düzeldi, evliliğimiz de rayına oturdu.

Mehmet Levent Soylu. Biz Adana'da kendisine gittik. Haftanın 3 günü İstanbul'da.

Çift terapisi de aldık, tek terapi de aldım. Onun sayesinde psikolojim de bayağı düzeldi, evliliğimiz de rayına oturdu.
Nasıl oluyor acaba siz anlatiyosunuz. O dinleyip ne yapmaniz gerektiginimi soyledi?

Nasıl oluyor acaba siz anlatiyosunuz. O dinleyip ne yapmaniz gerektiginimi soyledi?
İlk seans tanıma seansıydı. Problemlerimi dinledi, beni tanımaya çalıştı. 10 dk kadar da eşimi yalnız aldı. Sonraki seanslarda ben genelde yalnızdım. İhtiyaç duydukça eşimi de çağırdı. İkimizi de dinledi, bazen ikimizi karşılıklı konuşturdu. Gereken yerlerde müdahale etti. Sorular sorarak yaptığımız hataları bulmamız için yönlendirdi. Her gidişimde ödevler veriyordu. Ödevleri yapıyordum. Ben çok faydasını gördüm. Kendisine intiharın eşiğinde bir insan olarak gittim, şu anda bayağı iyi durumdayım.

İlk seans tanıma seansıydı. Problemlerimi dinledi, beni tanımaya çalıştı. 10 dk kadar da eşimi yalnız aldı. Sonraki seanslarda ben genelde yalnızdım. İhtiyaç duydukça eşimi de çağırdı. İkimizi de dinledi, bazen ikimizi karşılıklı konuşturdu. Gereken yerlerde müdahale etti. Sorular sorarak yaptığımız hataları bulmamız için yönlendirdi. Her gidişimde ödevler veriyordu. Ödevleri yapıyordum. Ben çok faydasını gördüm. Kendisine intiharın eşiğinde bir insan olarak gittim, şu anda bayağı iyi durumdayım.
Cok tesekkurler . Sizin adiniza sevindim

Size nasıl ödevler veriyor mesela bende gidiyorum ama ödev falan vermedi bize

Size nasıl ödevler veriyor mesela bende gidiyorum ama ödev falan vermedi bize
İlk ödevim yüzsüz olmaktı mesela. Sonraki ödevim öfkemi içimde tutmamaktı. Olumlama günlüğü tutma ödevim vardı. Eşimle ikimize ödevler vermişti. Eşimin beni dinlememesinden yakınmıştım. Haftada iki saat hiç yorum yapmadan beni dinleme ödevi vermişti eşime. Doğa yürüyüşü vardı mesela. Aklıma bunlar geldi.

Back
X