• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İstanbul'da gelinlikçi önerisi

selam kızlar, okypetenin arşivinde bir gelinliği çoook beğendim. resmini ekliyorum. bu benim hayatımın gelinliği . ama 2010 yılı tasarımı. ve benim henüz evlenmem söz konusu değil. diyelim ki ben 2015'te evleniyorum bu durumda bu gelinliği nasıl yaptırabilirim. moda evleri geçmiş yıllardaki tasarımlarını yeniden dikiyorlar mı acaba? benim bu konuda cidden hiç bilgim yok. beğendiğim gelinlik de pronovias'ın elie saab koleksiyonundan. bu gelinliği ben 2015'te almak istesem nasıl alabilirim? ya bilen varsa nolur yardımcı olsun. bir de danteli filan çok özel ya. orijinal olsun isterim tabi ki. pronovias'ta bunun fiyatı ne kadardır acaba? 2000 euroyu fazla geçmiyordur umarım. ama dediğim gibi ben 2015'te pronoviasa gitsem bana bu gelinliği satarlar mı?

Eklentiler

• $nertab1.jpg
    $nertab1.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 81
  • $nertaa1r.jpg
    $nertaa1r.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 100
  • $nertac1.jpg
    $nertac1.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 95
kadıköyde birsen modaevi diyorum
ben nişanlığımı ordan aldım
geliinliğim de orda dikiliyo cuma teslim alıcam inşallah

Son düzenleme:
selam kızlar, okypetenin arşivinde bir gelinliği çoook beğendim. resmini ekliyorum. bu benim hayatımın gelinliği . ama 2010 yılı tasarımı. ve benim henüz evlenmem söz konusu değil. diyelim ki ben 2015'te evleniyorum bu durumda bu gelinliği nasıl yaptırabilirim. moda evleri geçmiş yıllardaki tasarımlarını yeniden dikiyorlar mı acaba? benim bu konuda cidden hiç bilgim yok. beğendiğim gelinlik de pronovias'ın elie saab koleksiyonundan. bu gelinliği ben 2015'te almak istesem nasıl alabilirim? ya bilen varsa nolur yardımcı olsun. bir de danteli filan çok özel ya. orijinal olsun isterim tabi ki. pronovias'ta bunun fiyatı ne kadardır acaba? 2000 euroyu fazla geçmiyordur umarım. ama dediğim gibi ben 2015'te pronoviasa gitsem bana bu gelinliği satarlar mı?

çok zor bi model deil ki dikimi güzel olan her yer diker aynısını
ben denedim buna çok benzer bi model sade istiyodum.aynen böyle önceden bulup pcye kaydetmiştim
ama elbise gibi oldu gelin gibi olmadım başka aldım o yüzden:icecream::icecream:

canım 2015 e daha çoookk varrr
ama moda evlerinidolaşıp dikebiliyorlarmı sorar yakın örneklerine işlerine işçiliklerine bir bakarsın
vaktinde bol zaten

teşekkür ederim. 2015'i öylesine salladım yaa. bakarsın seneye evlenirim. pronovias'ın fiyatlarını bilen var mı peki?

Modaevi gerçekten çok önemli, hele hele benim gibi prova sorunun varsa bayanssulusmile o yüzden çok çok memnun kaldığım moda evini tavsiye ederim. Kadıköy Altıyolda ki Nur gelinlik boshayallersmile

teşekkür ederim. 2015'i öylesine salladım yaa. bakarsın seneye evlenirim. pronovias'ın fiyatlarını bilen var mı peki?

canım geçen hafta görümceme pronoviastan gelinlik aldık hatta senin paylaştığın modeli o da beğenmişti bolerosu hariç 3000tl civarı idi. pronoviasta gelinlikler 1000 eurodan başlıyor ama inan değiyor çünkü fatihi çok gezdik bu kadat kaliteli ve zarif gelinlikler bulamadık.bence istediğin sene modelini verdiğin sürece alabilirsin hatta karlı çıkarsın:)

arkadaşlar merhaba,
gelinlik için beğendiğim bazı modeller var ama bu markalar Türkiye'de satılmadığı için diktirmek istiyorum

İstanbul'da gelinlik diktirip de, işçiliğinden, yönlendirmelerinden ve hizmetinden memnun kaldığınız gelinlikçileri paylaşır mısınız?

Kadıköyde Lady Modaevi. Ben oraya diktiriyorum.Daha önce 2 arkadaşım diktirdi. ve onların arkadaşları. Sahibi çok ilgili ve kumaş işçilik çok iyi.Tavsiye Ederim

Sana ANADOLU YAKASININ en ıyı dıken gelınlıkcısı dıyebılırım PENDIK/KAYNARCA VE MALTEPEDE SUBELERI VAR kesınlıkle tavsıye edıorm gosterdıgım modelın tıpkısını dıkdıler hatasız ve cok cabuk
ADRES:DENIZ CAD.no:8/2 alt kaynarca/pendık/ıstanbul

kesinlikle ''Alisse Nuera'' derim..benım nısanlıgım,cok yakın 2 arkadasımın gelınlıklerı,benım nısanımda kardesımın gıyıgı tuvalet,annemın elbısesı orada dıkıldı ve cooookk memnun kaldım..yerı fatıh'te.fatıhın herkesın bıldıgı o buyuk caddesınde..adını hatrlayamadım sımdı:D merak edenler ınternetten bakabilirsiniz kızlarr..

Back