• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İstanbul'da gelinlikçi önerisi

jesabel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
337
9
96
İstanbul
arkadaşlar merhaba,
gelinlik için beğendiğim bazı modeller var ama bu markalar Türkiye'de satılmadığı için diktirmek istiyorum

İstanbul'da gelinlik diktirip de, işçiliğinden, yönlendirmelerinden ve hizmetinden memnun kaldığınız gelinlikçileri paylaşır mısınız?

ben monalisa gelinliğe diktiriyorum , ikinci provam 30ocakda ..
iyi gidiyo şimdilik, modelde kendi modelleri, teşhirdeki modelin benim için dikilecek halini satın alıcam.

bakırköyde aysıra gelinlik var cok modern modeller var ben begeniyorum orayı zor dediğimiz modelleri dikebilmişler sonucta demekki iyi çalışıyorlar die düşündüm

aysira'yi ben de beğeniyorum ama onlar sadece kendi modellerini satıyor sanırım. sizin götürdüğünüz modeli dikmiyorlar :(

canım hangi yakada oturuyosun bilmiyorum ama üsküdarda ANIL modaevi var harika hangi modeli istersen en kusursuz şekilde dikiyorlar buna emin olabilirsin.

iki kişi dışında kimse gelinlikçisinden memnun kalmadı mı yahu?

ne kadar çok kişi yazarsa o kadar çok seçeneğimiz olur. bizim gibi yeni gelin olacaklar için de çok iyi bir yönlendirme olur.

arkadaşlar merhaba,
gelinlik için beğendiğim bazı modeller var ama bu markalar Türkiye'de satılmadığı için diktirmek istiyorum

İstanbul'da gelinlik diktirip de, işçiliğinden, yönlendirmelerinden ve hizmetinden memnun kaldığınız gelinlikçileri paylaşır mısınız?

slm canım özel msj gönderdim ama cvp vermedin :uhm:

fatih karagümrükte gelinlikçiler çarşısı var onun dışında da bır cok yer var gelınlıkcı olarak fatihede bır bak adım başı gelınlıkcı dıyebılırım.. canım bu arada allah tamamına erdırsın mutlulukar dıleyelım sımdıden :) dıktırınce fıkır olsun dıye eklede bızede lazım olabılır :)

fatihde gelinlikler biraz pahalı arkadaşlar
fatihi 3 kez gezdim hem pahalı hemde içime sinen olmadı
bakırköyden fatihe göre çok daha içime sinen güzel bir model hemde nispeten daha ucuza aldım

Fatih her bütçeye hitap ediyor en ucuzundan en pahalısına kadar gelinlik var bir çoğunu gezdim lal modada diktirdim çokta memnun kaldım istediğim modelin aynısını diktiler tavsiye ederim.

canim ne kadar a diktirdin mona lisa da bende hep onunden geciyorum merak ediyorum da fiyatlari daha gidemedim ben vitrinde begendim birtane bayagi tasli bir model seninki nasil sademi cok tasliimi ona gore fiyatini tahmin edebilirim simdiden tesekkurler

benimki çok taşlı değil , çok sadede sayılmaz canım .
git bir gör bilgisayarda farklı modellerde gösteriyorlar

üsküdar ayşe fridin modaevi. googledan da çıkıyor web sitesi. ben haftaya bakıcam. şuan 2009 gelinlik modelleri çok uygun kiralık 600-700-800-900 e taç duvak kese vs. içinde bence bi bakın...

Back