- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
Gelir dağılımının getirdiği acı gerçek. Kimi 'lan herife bak üç aylık maaşımla telefon alıyor' der. Kimi de 'ayfon altı çıkmış. Hadi alalım' deyip kendine karısına çocuğuna alıyor.eee ülkede kriz yokmuydu ya?
he kosun kosun b*k var iphoneda. kablolu telefon mubarek. gunde 4-5 kez sarj ediyorum. kullanmasam bile kendiliginden sarji bitiyor.
Ben ios8 yüklememeye direniyorum.hele şu ios 8 i yükledikten sonra, 10 ar 10 ar düşmeye başladı şarj, bi bakıyorum dolu bi bakıyorum %12 diyo
valla ben gördüğüme sakın yükleme diyorum da nereye kadarBen ios8 yüklememeye direniyorum.
hele şu ios 8 i yükledikten sonra, 10 ar 10 ar düşmeye başladı şarj, bi bakıyorum dolu bi bakıyorum %12 diyo
munecim vodafondayım,sormadan açıyorlar neti..şarj 1 günde bitmeye başladı meğer net açık diyeymiş..kapattırdım yine..birde telefonum basmatikTüketim çılgınlığı
Alan alsın da çoğu birşekilde taksitlendirip alacak, K.Kartına taksit kalktı ama demokrasi de çareler tükenmez, buluyorlar yolunu.
Valla çok ihtiyacın varsa alırsında var desinler diye almayı garipsiyorum, hele de para yokken borç harç, taksit yaparak almak
Sonra Kredi kartı borcunu ödeyemeyenlerin yüzde sayısı geçen seneye göre 2 kat arttı haberlerini seyrediyoruz:)
Cebinde nakitin var mı arkadaş
net açıksa 1 gün dayanıyor şarj snırım telefonda..aman iyi ki yuklememisim demek ki. bak o mesaji yazarken de sarjdaydi tel. simdi de sarjda.
Ben ios8 yüklememeye direniyorum.
valla ben gördüğüme sakın yükleme diyorum da nereye kadar
Bahsettiğiniz sürüm ios 8.0.1 ise o sürüm problemli çıktı, indiren herkesin cihazı çöktü o yüzden de ios 8.0.1 sürümü geri çekildi, cihazlarınızda o güncellemeyi görürseniz indirmeyin
Hadi ya... 8.0.2 diyor bende.Bahsettiğiniz sürüm ios 8.0.1 ise o sürüm problemli çıktı, indiren herkesin cihazı çöktü o yüzden de ios 8.0.1 sürümü geri çekildi, cihazlarınızda o güncellemeyi görürseniz indirmeyin
eee ben indirdim iki gun once ,yandık vallaBahsettiğiniz sürüm ios 8.0.1 ise o sürüm problemli çıktı, indiren herkesin cihazı çöktü o yüzden de ios 8.0.1 sürümü geri çekildi, cihazlarınızda o güncellemeyi görürseniz indirmeyin
Hadi ya... 8.0.2 diyor bende.
Benim bir önceki sürümde her şeyim gitmişti neyse ki telefonu o zamanlar yeni almıştım. Şimdi yine giderse korkum var. iCloud a sığmıyor hafızam. Pc'ye atıp geri almaya da üşeniyorum. Hiç ihtiyacım yok 8'e.
eee ben indirdim iki gun once ,yandık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?