• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da gece yarısı iPhone 6 kuyruğu

eee ülkede kriz yokmuydu ya?
Gelir dağılımının getirdiği acı gerçek. Kimi 'lan herife bak üç aylık maaşımla telefon alıyor' der. Kimi de 'ayfon altı çıkmış. Hadi alalım' deyip kendine karısına çocuğuna alıyor.
Kriz de herkese değil aslında. Kimi gerçekten aç kalır kiminin sadece karı düşer.

he kosun kosun b*k var iphoneda. kablolu telefon mubarek. gunde 4-5 kez sarj ediyorum. kullanmasam bile kendiliginden sarji bitiyor.

hele şu ios 8 i yükledikten sonra, 10 ar 10 ar düşmeye başladı şarj, bi bakıyorum dolu bi bakıyorum %12 diyo:KK53::KK53:

hele şu ios 8 i yükledikten sonra, 10 ar 10 ar düşmeye başladı şarj, bi bakıyorum dolu bi bakıyorum %12 diyo:KK53::KK53:

aman iyi ki yuklememisim demek ki. bak o mesaji yazarken de sarjdaydi tel. simdi de sarjda.

Tüketim çılgınlığı:KK12:
Alan alsın da çoğu birşekilde taksitlendirip alacak, K.Kartına taksit kalktı ama demokrasi de çareler tükenmez, buluyorlar yolunu.
Valla çok ihtiyacın varsa alırsında var desinler diye almayı garipsiyorum, hele de para yokken borç harç, taksit yaparak almak:KK14:
Sonra Kredi kartı borcunu ödeyemeyenlerin yüzde sayısı geçen seneye göre 2 kat arttı haberlerini seyrediyoruz:)
Cebinde nakitin var mı arkadaş:KK59:
munecim vodafondayım,sormadan açıyorlar neti..şarj 1 günde bitmeye başladı meğer net açık diyeymiş..kapattırdım yine..birde telefonum basmatik:KK48:verdiğim parayla dokunmatik alınıyordu ama ben klasik biri olduğumdan basmatik aldım:KK53:

Bu insanları hiçbir zaman anlayamayacağım.Teknolojiye merakım çoktur ama benim teknoloji anlayışım kanser gibi hastalıkların teşhisini kolaylaştıracak uygulamalar programlamak, daha ayrıntılı görüntüleme cihazları yapmak, daha hızlı ulaşım sağlamak gibi şeyler. Gerçekten işe yarayan çığır açacak şeyler yani. El kadar cihaza iki oyun oynayacağım, anı yaşamak yerine gittiğim her yerde zırt pırt fotoğraf çekip paylaşacağım, günde 50 defa şarj edeceğim diye milyarlar veremem. Bu teknolojiyi takip etmek değil, ihtiyaç hiç değil bu bağımlılık resmen. Telefondaki özelliklerin bir çoğunu da kimse kullanmıyor zaten. :KK14:

Ben ios8 yüklememeye direniyorum. :KK49:

valla ben gördüğüme sakın yükleme diyorum da nereye kadar:KK48:

Bahsettiğiniz sürüm ios 8.0.1 ise o sürüm problemli çıktı, indiren herkesin cihazı çöktü o yüzden de ios 8.0.1 sürümü geri çekildi, cihazlarınızda o güncellemeyi görürseniz indirmeyin:KK66:

Bahsettiğiniz sürüm ios 8.0.1 ise o sürüm problemli çıktı, indiren herkesin cihazı çöktü o yüzden de ios 8.0.1 sürümü geri çekildi, cihazlarınızda o güncellemeyi görürseniz indirmeyin:KK66:

valla abla öyle bir de indirttirdiler ki sorma.. sabah bir kalktım bütün rehberim uçmuş kendi kendine. rehber,mesajlar, notlarım hepsi gitmiş, dedim icloud dan yükleyeyim, baktım icloud telefonumu görmüyor. hop bir uyarı, sürümünüzün "8.02 olduğundan emin olun" :27:

eneeee ne yapsam derken kendimi güncellerken buldum, güncelledim, rehberim, bilgilerim geri geldi, icloud beni bizzat tanıdı :27: şimdilik bir sorun yok gibi görünüyor. valla 1 hafta direndim ama elim mahkum güncelledim, inşallah bişi olmaz tırsıyorum :KK43:

anlamadığım sınırlı sayıda mı uretıldı,ılk alanlara arabamı veriiiler..

geceden kuyruk nıyeymiş

Hadi ya... 8.0.2 diyor bende.
Benim bir önceki sürümde her şeyim gitmişti neyse ki telefonu o zamanlar yeni almıştım. Şimdi yine giderse korkum var. iCloud a sığmıyor hafızam. Pc'ye atıp geri almaya da üşeniyorum. Hiç ihtiyacım yok 8'e. :KK45:

Şaşırıyorum ben böyle haberlere.
Telefonlarını hakkıyla kullanmadan yeni çıkanla değiştirmeler, gidip sıra beklemeler vs. Nedir yani amaç?
2 sene olacak şubatta note2 kullanıyorum, bozulmadığı sürece de kullanmaya devam ederim elimdeki telefonu. Ben mi anormalim acaba.

Arkadaşlar parasını harcayacak yer bulamayanlara da anlayış gösterin. :KK45:
Hayır yani kuyruklara girmek komik de, adam 16 GB almıştır gider aynı telefonun 64 GB olanını alır. Gider başka rengini alır. Gider elindeki bozulmadan bir sonra çıkanı alır. Kime ne yani... Herkes niye dertleniyor bu kadar.

Son düzenleme:
Hadi ya... 8.0.2 diyor bende.
Benim bir önceki sürümde her şeyim gitmişti neyse ki telefonu o zamanlar yeni almıştım. Şimdi yine giderse korkum var. iCloud a sığmıyor hafızam. Pc'ye atıp geri almaya da üşeniyorum. Hiç ihtiyacım yok 8'e. :KK45:

eee ben indirdim iki gun once ,yandık valla

Hangi sürümü indirdiniz ama? ios 8.0.1 sorunluydu, o geri çekildi şimdi 8.0.2 sürümü var, cihazlarınızdaki yazılım güncellemesinde 8.0.2'nin gözüküyor olması gerekir.
Bulduğunuz herşeyi güncellemeyin yahu:KK70: cihazlar çöküyor sonra, yavaşlıyor, sonra bir bakıyorsun "cihazınız bu sürümü desteklemiyor " yazısı çıkmış, bunun Türkçe meali, hanımefendi parayı hazırlayın, what supp, twitter vs bağımlılıklarınızdan mahrum kalmamak için tüketim çılgını olun, gelin bize biz size bir üst model cihazı kitleyelim, pardon verelim:KK70:
Eskiden takoz gibi cep telefonları vardı, kocamanlardı ama en az 5 sene giderdi, şimdi 1 telefonun yazılım güncellemeleriyle ömrü 1 yıl, sonra at çöpe.

samsung iphonela dalga geçtiği reklam

wall huggers :KK53:

s3ümden memnunum hala :D

Back